Прокуратурата иска от БНБ експертиза на "кюлчетата" от спалнята на Борисов

В градската прокуратура има образувана преписка
267
Прокуратурата иска от БНБ експертиза на "кюлчетата" от спалнята на Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийската градска прокуратура е поискала от БНБ експертиза и информация по серийните номера на банкнотите и кюлчетата от снимките, за които се твърди, че са правени в спалнята на държавната вила на министър-председателя по времето, когато тя е ползвана от бившия премиер Бойко Борисов, съобщи БНТ.

В градската прокуратура има образувана преписка по медийни публикации, допълва националналата телевизия.

От държавното обвинение отказаха коментар, но и не отрекоха, че работят по темата.

През ноември се появи поредната порция снимки с бившия премиер, на които се виждат и пачки и кюлчета в нощното шкафче. Прокуратурата се самосезира и започна проверка по Закона за съдебната власт.

Първите фотоси от спалнята на Борисов са от лятото на 2020 г. Тогава прокуратурата започна досъдебно производство, но фотографът не беше установен, а експертиза показа, че кадрите не са оригинални. точно преди година досъдебнот опроизводство беше прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: борисовкюлчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
15
 
10
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
На Каскета му запари под дуупаpaта! Дали Гешеф няма да изпържи Баце, за да си отърве кожата?
179
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Старата група от бизнеса пак ще се сьбере мисля този пьт в дубай
178
0
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Те и божков плашиха - и му накривиха кухата китараПие си коктейла и си гледа децатаСина си и дьшерята на софиянски - сдс то
177
9
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Бате буци е железен - няма кой да го уплаши с много суха пара и активи в дубай ще си пие коктейла заедно с - божков и пеевски
176
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е истина щом министър Рашков го твърди.Все пак той е юрист и не би си позволил да твърди каквото и да е без доказателства и свидетели.Мутрата Борисов трябва да бъде подведен под отговорност,като първо бъде арестуван за да не избяга при Галеви или Маргини!
175
6
 
6
 
! Отговори
Алито от София преди 2 години
Ами много на време се сещат, защо не започна птоцедура на разследване веднага, това е най лесния вариант, но Бойко е мислил че като всички му издънки отминават без последеци, така и тази ще отмине, нека се проверят серийните номера, въпреки че и там има оправдания, но със златото вече е много трудно, там вече всичко се регистрира, но съм сигурен че нищо няма да му направят
174
3
 
10
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До анонимник 228!То Рашков беше издънию медиите и със "стотици подслушвани политици"!?Къде са сега тези стотици като вече са повече от 7 месеца на власт?Нещо не могат да нагласят фактите за съда!Да не говорим,че такава сума и Кюлчета,ако ги е имало е МНОООГО по логично да са в сейфа! Нали не си от тези,дето смята,че Бойко си е чистил праха и мел пода сам! Милиционерската школа освен чекисти не може да роди!Млад и наивен си анонимник 228,но много скоро ще го разбереш!Освен, ако не си просто ***!
173
4
 
9
 
! Отговори
Баце преди 2 години
Е от старата школа когато в най тъмните мутренски години на мода бе големият хит - о тигре тигре имаш ли пари - нямаш кьхари
172
11
 
14
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Хората са лесно манипулативни и го доказаха с изборите си, как за няколко месеца си смениха няколко пъти вота, а отностно снимката, че фалшификат е ясно, тя имаше за цел само една да срине рейтинга на Бойко Борисов и успях до една степен, ще се види до кога обаче. Отностно снимката, българите обичат сеира и по лесно е да повярват, че е истина, отколкото да се замислят логично, кой нормален човек, ще пусне жена в дома си, но преди това ще си напълни шкафчето с пачки и кюлчета и два пистолета.
171
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя се е заканил на един бизнесмен,че ще го смеля в месокомбината на суджук и роднините му ще го ядат без дори да подозират.Това министър Рашков го каза по телевизора не някаква жена в трамвая.Следователно е истина!Борисов е за затвора!
170
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя защо не е в ареста?
169
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питайте Юмрука!
168
1
 
4
 
! Отговори
глей как се прай преди 2 години
Вчера укропски следователи се опитаха да привикат на разпит Петро Парашенко по образувано дело, но бившият укропски преЦИдент им се изплъзна и забягна в Турция.
167
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжкар от класа, за сега де, не я издаде коя е тая Мата Хари и това си е
166
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То е ясно че това са играчки от Алиекспрес по 2 стотинки кюлчето. При население гледащо предимно турски и латино сериали, и вярващи на врачки и знахари, как няма повярват в снимките. Масата от хора просто обича да бъде лъгана, и да вярва на манипулаии, защото така е най-лесно, и не се налага да поемаш никаква отговорност.
165
7
 
9
 
! Отговори
до 207 преди 2 години
"....Е да си съдерете гащите, кражби няма да намерите! Бойко пак ви държи в ъгъла като ***!....."......................................................Пич, сменяй началника, каузата ти е загубена, проумей го. Умните вече го направиха.
164
7
 
8
 
! Отговори
аман преди 2 години
До Иван... Това, че имаш канадски гражданин, не ти бърка в джоба. Но огромните кражби, откъдето се сетиш на Бокича- те правят най- бедния в света! Кратуната ти не ги ли различава тез работи? Ако ще и занзибарско гражданство да има, но да си върши работата. Ама то всичко е тъй забатачено, че години трябват за резултат.
163
6
 
8
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Така, така , за да ви става по- топло цяла зима пропагандата на За....дни.....Ци....те начело с най- големия от Славяново ще ви занимават с пачките ,кюлчетата и какви ли още не безумни ченгесарски злодеяния.Божков що не се прибереш бе гни ...до ***
162
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що чак сега ... ???Каскета да не получи просветление свише ... ???Или вече замазаха следите ... ???
161
11
 
13
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Корко чонек трябва да е повреден в мозъка,за да не е разбрал за кражбите и грабежите,извършвани 12 г.?Кога ще бъде арестуван шебека отБанкя?