Гешев готов да присъства на разпита на Борислав Колев

Апелативният съд остави в ареста обвинения за пране на пари за "Хемус"
74
Гешев готов да присъства на разпита на Борислав Колев
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев е уведомил устно наблюдаващите прокурори, че има готовност да присъства при разпита на Борислав Колев, обвинен за пране на пари за автомагистрала "Хемус".

Още по темата
Днес състав на Апелативен съд - София взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Колев. След постановяването на мярката братът на обвиняемия заяви пред медии, че Борислав Колев иска среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и с главния прокурор Иван Гешев.

Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура незабавно са издали разрешение, с което се позволява на разпита да присъства и главният прокурор.

Наблюдаващите прокурори лично ще проведат разпита на обвиняемия при спазване на всички законови изисквания в сградата на Софийската градска прокуратура, посочват от пресцентъра на Софийската градска прокуратура.

За готовността на главния прокурор да присъства на разпита вече е информиран и защитник на обвиняемото лице.

Софийската градска прокуратура е разпоредила на Главна дирекция "Охрана" привеждането на обвиняемия в сградата на прокуратурата за действия по разследването с негово участие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Гешев върви по много много тънък лед и внимава на коя крачка ще потъне.
33
4
 
5
 
! Отговори
абе преди 2 години
обвиняемият ще каже нещо което всички ние знаем... интересното е че ние сме тези дето трябва да се преборят за истина свобода и за демокрация а не го правиме! до нас народът опира всичко и после се сърдим на комунизма крадците от прехода на Бойко на Гешев Пеевски и на кой ли не само не и нас самите задето ги оставяме да правят квото им е хубаво с нашата държава даа крадът
32
2
 
5
 
! Отговори
Теле зрител преди 2 години
Тоя Колев трябва преди това да му проверят дрехите че да няма в яката му зашит цианкалий и в сюблимния момент да захапе яката и да се отрови!Така правят по филмите)
31
1
 
2
 
! Отговори
илчовски преди 2 години
абе илчовски си личи че има психика за тея далевери а братчетата им се плаче
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото имаше някакъв резултат от онази комисия на Мая Манолова ли беше?Малко шоу по телевизора и туй беше!Вече се забрави!
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също като с Илчовски
28
8
 
6
 
! Отговори
да преди 2 години
и аз си представих че Бойко Борисов се кръстил пред иконите в рилския манастир докато човека е носил саковете... ааа голям е баце Бойче като кръстникът е от филма нещата се случваха докато той е на сватбата на сестра си се усмихва съвсем човешки образ а наш Бойче още по нагъл кръсти се пред икони и казва "началника горе гледа"
27
4
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
И на тоя нищо няма да му направят ама поне да го пратят да събира откраднатото и да го върне!А магистрала Хемус както винаги още 100 години строеж и доникъде!
26
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
как се мотаят чакат да се разболее от вируса и да даде фира досега трябвашеотдавна да е разпитан и вече да сме забравили за него ама наглостта е безгранична
25
4
 
8
 
! Отговори
отвратен преди 2 години
На ТИКВАТА ,на кой !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 - Батката има още 5 години ... няма да мръдне от там. Дотогава ще има протести, остваки, много нови неща ... ще се попокрие старото. Те от 98-а всички обещаваха, че ще разследват за проблемите преди това ... още чакаме.
23
3
 
6
 
! Отговори
Те убиват преди 2 години
То е цяла Мафиотска много добре Организирана престъпност в почти всички градове, дори участват полицаи и военни на частно, дават им по 120 лева/ден за терор срещу неудобни !
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе? Началника на Рашков не иска ли да разбере какво ще каже момчето? Или то каквото и да каже ще бъде обвинен0. Понеже така им харесва на Радев и Рашков. Това показва, че поредната помия е скалъпена с бели конци. Както беше скалъпена новината, че 500те машини за изборите са за Грузия. Цялата структура на новото управление се крепи на лъжи.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Парите за за човека на Бойко"......... на кой Бойко?
20
3
 
14
 
! Отговори
Гази ни Фашизъм преди 2 години
Зад Гешев стои цяла Фашистка Организация, парите са им най малкият проблем! Те изтезават и убиват!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев или започва да разследва тия, който го инсталираха или си тръгва с тях. Като разследването едва ли би го спасило от предсрочно прекратяване на мандата му. Освен това днес ще има нов списък по "Магнитски". Настава време разделно за хунтата герб-дпс.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Началника му е казал, да следи какво ще се каже. Затова иска да присъства.
17
3
 
10
 
! Отговори
Няма нужда преди 2 години
По-добре си събирай партакешите и се разкарай! Абсолютно никакво присъствие не ЖЕЛАЕМ от Вас никъде! Събирайте цирка заедно със BOIKO и компания и се изнасяйте!! С едно уточнение , че гастрола ви приключва! Цирка се разпуска! Гледахме го многоооо години, плащахме скъпи билети за представленията Ви, сега е време да се разкарате! Ps : на сръбската граница си върнете българските паспорти! И заявете Ние не сме българи
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иска да се увери и присъствено да напомни на обвияняемия, какво трябва да говори! Пародия!
15
3
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да дават делото онлайн по телевизора - кражбата на века на Тиквата :)))