Борислав Колев, обвиняем по аферата "Хемус", остава в ареста

Братът на обвиняемия заяви, че Борислав иска лична среща с Бойко Рашков
21 дек 2021 12:41, Ния Христова
58
Борислав Колев, обвиняем по аферата "Хемус", остава в ареста
Снимка: БГНЕС
Софийският апелативен съд реши да остави за постоянно в ареста Борислав Колев, който е обвиняем за изпиране на над 53 милиона лева от парите за строежа на магистрала "Хемус", съобщи Нова тв.
 
По време на първото заседание, Борислав припадна в съдебната зала, докато съдията четеше определението, с което се решаваше дали да остане в ареста.
Още по темата
Според обвинението, Колев е участвал в създаването на мрежа от фирми, като набирал хора за фиктивни управители. След това по сметките на тези дружества били превеждани милионите за "Хемус".
 
"Искам да предам съобщение от името на брат ми. Той би желал лична среща с вътрешния министър Бойко Рашков и, ако прецени, Иван Гешев, тъй като брат ми разполага с информация от съществено значение по повод разследването. Смятам, че никой не мисли, че брат ми е крайният получател на тези 53 млн. лева.  Отговорете си, след като става дума за такива мащаби. Дайте си сметка за хората, интересите и влиянията, които са замесени. Няма да бъда по точен", заяви братът на обвиняемия Иво Колев пред медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя трябваше да каже и пред журналистите ,и ако знае кой е получателя
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазете го от герберската мафия. Дайте му имунитет и да разкаже за герберските далавери и да ги вкара в затвора.
36
0
 
5
 
! Отговори
Ясно е преди 2 години
Мисля, че няма човек на когото да не му е станало ЯСНО, че такива случаи на ужасни кражби, от които са ощетени деца, възрастни, работещи хора, инвалиди, хора със здравословни проблеми, деца без родители, и т.н. Или с две думи 90% от хората в България, са отивали в едни 10% от кръга на всички оправляващи. Размерите на тези злоупотреби или наречено КРАЖБИ, са толкова големи, че дори и дубайски шейх няма тези пари. До когато не се доведе до арестуван и осъден за тези нагли кражби,ще се продължава!
35
1
 
5
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 2 години
Стигнах до извода, че източните 60 000 000 ЛВ-са активно мероприятие на ДС/БКП генералите... Румен Радев даде срок 100 дни-да бъдат унищожени опозиционните партии-по примера на Георги Димитров през 1944/47........
34
3
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Колко ли шкафчета е напълнил тулупа ?!__И то с НАШИТЕ ПАРИ !!!
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги занимавайте наблюдаващите прокурори. Когато имат време,тогава ще го разпитат. А и празници идват..
32
6
 
7
 
! Отговори
хехе преди 2 години
като си помисля че Бойко може би е откривал манастир и се кръстил с отчето пред иконите докато се случвали схеми и са му носили сакове ...хехе да си представим един ден на Бойче - става сутринта пие кафенце звъни и казва онзи шматарок да прави фирмите да влиза на търга всичко е уредено той ше спечели после Влади пуска парата по фирмите Боби точи със саковете и носи където трябва едва ли е директно при големият Макак хвърлят му една хубава пачка и прибират сака а нашият вече при Меркел прегръдка
31
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
ДАНС защо не го е хванал като мъкне чувалите .... сега след дъжд качулка :)))
30
1
 
6
 
! Отговори
бррр преди 2 години
ей ше затрият момчетата от ковид за едните 50мильона те това ще да е било смао последният транш да ви кажа и е жив още основният обвиняем щото стана известен край тая афера и щот и брат му знае какви сделки са ставали малко неудобно и двамата да ги самоубият ...ше изляза на протест за тях !!! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ !!!
29
2
 
11
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Дано оцелее , за да каже истината, която знаем всички. "Историята на едно нощно шкафче", за съжаление до 2 седмици или месец ще има " инцидент " по сценарий Мишо бирата и жена му - организиран от т.иквун и Котараци.
28
0
 
8
 
! Отговори
прокуратурата преди 2 години
прокуратурата къде е!? ...това вече проблем на цялата държава на народа също, като се повиши цената на бензина с 10стотинки можем да излизаме на протести а като не работи "системата" неможем. преоблемът тук е серьозен а са оставили двама братя да си спасяват кожата от срасналата мафия с държавата.
27
0
 
4
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
Ще се яде жито, май...
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брат му определено не е крайният получател, защото КОЙ може да изтегли толкова пари и ДАНС, НАП, Икономическа полиция и др. подобни да не услужливо да не забележат? Това е няКОЙ, който беше над всичко в тази държава или поне човек близо до него. За да не реагират всички тези институции, някой им е наредил да не го правят.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяло чудо е,че брат ти е още жив до сега.Ми той не струва 53 милиона.
24
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко и Гешев са с единия крак в затвора, и Цацаров, никаква вила няма да видят. Всеки момент ще ги арестуват с качулки и ще отидат в една друга вила на ГМДимитров
23
20
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Да не припада в съда ,а направо да мре ,след което да бъде хвърлен на кучетата
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"прокурорката" която не беше чувала за ГДБОП и провали делото още ли е на свобода? Престъпните елементи на Гешев да си мислят, че след години престъпления ще останат на свобода
21
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горанов пренесе милионите евро в Сърбия и е готов за бягство. Боко и Гешев вече са наели кокетна вила край морето в Турция. Скоро всички първеници от герберушието ще изчезнат по света, както изчезна Ружа Игнатова.
20
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще хвърчи герберушина, май? Поне 10-15 видни герберухи ще влязат в ареста.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е буци? Да не е забегнАл? Оня ден Горанов май беше на разузнаване, дали и как може да се мине границата. Така че следете го и ако трябва задържане, че току виж се скрие я в Дубай, я в Белград.