Денис Ал Газзи остава в ареста за убийството в "Люлин"

Засега не са ясни причините да наръга с нож Илиян
14 яну 2022 17:30, Александър Попов
37

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийският градски съд определи мярка „Задържане под стража“ за Денис Ал Газзи, обвинен в убийството в столичния кв. „Люлин“ повреме на празник с фойерверки.

Съдът прие, че има всички основания Ал Газзи да остане в ареста, тъй като събраните до момента доказателства сочат, че именно той е извършител на тежкото умишлено престъпление. Спорно е само обстоятелството за конкретните причини за нанесения удар с нож. Според част от свидетелите, които са в приятелски отношения с обвиняемия, той е бил провокиран от компанията на жертвата Илиян.

Още по темата
Останалите свидетели обаче са дали противоположни показания, като са заявили, че Ал Газзи се е държал агресивно. В определението си съдът отбеляза, че има опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, както и че има данни за системна употреба на високо рискови наркотични вещества от негова страна.

Справката за съдимост на Ал Газзи сочи, че той все още е в изпитателен срок по друга присъда.

Беше ме страх за живота ми, те ме нападнаха, студент съм и искам да завърша обучението си и да се грижа за дядо ми, който е инвалид, каза пред съда Ал Газзи.

Определението не е окончателно и подлежи на жалба и протест в 3-дневен срок пред САС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боксьорчето е решило да се покаже как може да смели от бой кльощавият наркоман подобно на тези който си насъскват охранените питбули срещу някое мършаво бездомно псе.За да гледат другите сеир.Е тоя път е било кофти изненада.
8
3
 
41
 
! Отговори
Петю преди 2 години
А жертвата няма ли роднини за които да се грижи-майка,баща,жена,деца,Самият той не искаше ли да живее-първо трябва да се гледа жертвата,а не престъпника,затова трябва до-живот да се дава за убийство.
7
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нормална държава за тоя полу-човек нямаше да губят ресурси, трепят го на улицата като крастав *** и го хвърлят на бокклука.
6
3
 
37
 
! Отговори
ПХ преди 2 години
Ал Гаази - Генетичният код си казва думата!
5
6
 
20
 
! Отговори
Зик преди 2 години
За Газзи, първо в гзъ, после газене.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая ще се окаже че затворниците са най нормалните в тази държава,*** и пульо разчита на закона и затова всеки си е присвоил не свобода а свободия..
3
3
 
37
 
! Отговори
аз преди 2 години
Как така всичкото криминален контингент се сеща че рябва да учи и има роднини инвалиди за които се сеща че трябва да се грижи точно когато се стигне до съдебна зала
2
4
 
23
 
! Отговори
пожелание преди 2 години
Дайте му в килията един колан и няколко дози ,и всичко ще се оправи !!
1
3
 
44
 
! Отговори
Тук преди 2 години
Този е ислямист и не е никакъв студент - осма година. В момента е в изпитателен срок по друго дело. Докога ще ги търпим?!?