Арестът на Борисов - високорисков ход за кабинета?

В ръцете на Божков ли е съдбата на правителството?
75

Арестът на бившия премиер е високо рисков ход, защото  може да коства оцеляването на целия кабинет в бъдеще, смята политологът Румяна Коларова.
Още по темата

"Съдбата на правителството е в ръцете на Божков или всъщност съдбата на правителството зависи от надеждността на доказателствата, които дава Божков. Очевидно е несправяне на правителството с тези проблеми и поредици от други управленски недомислици, а и според мен това е последната капка, която в момента критично поставя на дневен ред оцеляването но правителството. Ясно е, че търсят зрелищно решение", подчерта Коларова пред Bulgaria ON AIR.

Комуникационният експерт Радослав Бимбалов пък е на мнение, че българското общество е имало нужда да види, че законите в България са еднакви за всички.

"Народът има нечовешка нужда, трябва тези хора - не само Бойко Борисов, цялата клика, която беше около него, да бъдат подгонени с цялата строгост на закона. Затова се надяват тези действия да не били само символни", отбеляза анализаторът.

Бимбалов отхвърли твърденията на ГЕРБ, че в случващото се има политическа репресия.

"Политически репресии могат да бъдат побоищата над протестиращи зад колоните на МС, политическа репресия може да бъде  арестът на Иванчева, която  съвсем грубо и показно с белезници седеше часове. Политическа репресия изобщо нямаше вчера, нито веднъж и никъде", подчерта комуникационният експерт.

Вижте още във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
НОВ МОРАЛ преди 2 години
НЕКА ЧЕРЕПА КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНА НЕ ВНЕСЕ В ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НА ЛОТАРИЯТА В МОЛДОВА И ГРУЗИЯ КЪДЕТО ИМАШЕ 25%/ДЪЛЖИ МИЛИОНИ ВИЖ В ИНТЕРНЕТ//- НЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ КАТО ЧЕРЕПА И СПЕЦОВ И СТАВАШ МИЛИОНЕР КАТО ВАСЕТО И ШЕФ НА НАП КАТО СПЕЦОВ И ОЩЕ ПЛАЩАШ 200 000 ЛВ НА ПП И СТАВАШ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА- ХИТРО ПО МУТРЕНСКИ ИНОВАТИВНО НОВ МОРАЛ.
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е гнусна гнида
63
2
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
изобщо не е рисков кои е борисов та да пада правителството с ръцете в джобоветеи като селски кмет се движи правителството ще падне ако се заиграе с янките дасе праща оръжие на украина пълен неутралитет иначе горим прави които искада се бие в украина раничката на гърба и да заминава
62
5
 
6
 
! Отговори
Това са си извращени преди 2 години
А ГЕРБ да крещят че са репресирани е наглост присъща само за тях.Ненадмината подлост и пълна липса на съвест и морал.Това не са хора!!!
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербаджийската дългогодишна ***.
60
7
 
16
 
! Отговори
Оставка! преди 2 години
Оставка на тези недоразумения преди да ни вкарат във война! Няколко кризи са в разгара си в България и гледаме цирковете на Петков и Василев.
59
4
 
15
 
! Отговори
Пп преди 2 години
Червените олигарси отново ни занулиха
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се смейте, че простото е завършил Харвард, смейте се на Харвард, че простото е успял да завърши някакви курсове.
57
2
 
10
 
! Отговори
НО ПАСАРАН преди 2 години
семки и бонбони за отвличане на вниманието от посещението на мин на отбраната на сащ
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП - самозабравили се простаци на високи държавни постове с помощта на Слави чалгаря и основния виновник - Радев!
55
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току що имаше брифинг на прокуратурата. Съобщиха кои са всички материали постъпили до момента. Нито едно доказателство. Само тоя казал на оня, пък оня чул. Много ясно се видя, че си е чист пиар и ПП са балъци. Като искаш да го вкараш в затвора, представи доказателства бе, Харвард. Тия слабоумни ли са, или се правят.
54
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре сега всички Оставка!!!!
53
11
 
20
 
! Отговори
Цецо преди 2 години
Киро иска да влезе в световните новини държавата, че да идват да ни "освобождават" краварите и да се трупа напрежение на прага на Русия. Не се наядоха тия евреи.
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще го нахранят като принц и ще го пуснат! А на бас!!....Печелиш!!!!!!!!
51
5
 
5
 
! Отговори
Левтер преди 2 години
Некакъв риск няма,мисири!
50
20
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Е,чак пък "Рисков ход" ?!?!...Тиквата какво е?..-Да не е нежна стъкленица с отрови,която ако се счупи при неправилно транспортиране може да предизвика масови отравяния ?..Дебелака от Банкя е най-ОБИКНОВЕН гражданин !!!!..Каквото за другите,такова и за него ..СТИГА СТЕ ГО ВЪЗНАСЯЛИ !!!!!..А мантрата че "немало доказателства" е много,ама много съмнителна !..Та срещу тоя дори и Щатските служби отдавна изнесоха факти за престъпната му дейност !.Все пак може би трябваше да изчакат Каскетя да изчезне
49
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Снощи марульовците бяха в множествен оргазъм, а тази вечер са окакани." , в голяма заблуда си, беше на косъм да ви разформироват цялата партия ГРОБ и още нещо, така, че се дръжте прилично, за да не загубите цялата си партия.
48
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гответе се за протести, събирайте гуми, дървета и камъни!
47
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Човек който е НЕПРИЯТНА КОМПАНИЯ, така е защото ОТ НЯКЪДЕ са му повлияли много сериозно и силно !
46
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи след като цяла година ни говорят как Боко откраднал 80 млрд, накрая Рашков и Кирчо трябва да разчитат на доказателствата на Божков, за да вкарат Боко в затвора за неплатени 556 млн. данъци именно от Божков.