Арестът на Борисов - високорисков ход за кабинета?

В ръцете на Божков ли е съдбата на правителството?
75

Арестът на бившия премиер е високо рисков ход, защото  може да коства оцеляването на целия кабинет в бъдеще, смята политологът Румяна Коларова.
Още по темата

"Съдбата на правителството е в ръцете на Божков или всъщност съдбата на правителството зависи от надеждността на доказателствата, които дава Божков. Очевидно е несправяне на правителството с тези проблеми и поредици от други управленски недомислици, а и според мен това е последната капка, която в момента критично поставя на дневен ред оцеляването но правителството. Ясно е, че търсят зрелищно решение", подчерта Коларова пред Bulgaria ON AIR.

Комуникационният експерт Радослав Бимбалов пък е на мнение, че българското общество е имало нужда да види, че законите в България са еднакви за всички.

"Народът има нечовешка нужда, трябва тези хора - не само Бойко Борисов, цялата клика, която беше около него, да бъдат подгонени с цялата строгост на закона. Затова се надяват тези действия да не били само символни", отбеляза анализаторът.

Бимбалов отхвърли твърденията на ГЕРБ, че в случващото се има политическа репресия.

"Политически репресии могат да бъдат побоищата над протестиращи зад колоните на МС, политическа репресия може да бъде  арестът на Иванчева, която  съвсем грубо и показно с белезници седеше часове. Политическа репресия изобщо нямаше вчера, нито веднъж и никъде", подчерта комуникационният експерт.

Вижте още във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
20
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
"ГЕРБ и СДС отивали в затворите" пише един задръстен червен олиго.френ. Да отиват на свиждане на БСП, ПП, ДБ и ИТН с кутийки цигари.
24
17
 
15
 
! Отговори
Стоян 79 преди 2 години
Бивш сикаджия става премиер , който после влиза в затвора !! Няма нищо ненормално ,
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще има МЯУ! Краят на "Дядовата ръкавичка" нали се сещате?
22
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата да благодари че сегашните не действат като него. Самият той гърмеше с гранатомет заради което всички ние сме платили близо милион лева. Друго ми е чудно,висял ли е на тръбата заедно с дилъри и шушумигари.
21
13
 
9
 
! Отговори
От народа преди 2 години
Отдавна чакан момент . Крайно време беше. Мафията трябва да си отиде завинаги. Дано е истинско и този път да се наложи истината и справедливостта над всички тия. Но има още: Тома Биков, Пеевски, Иван Костов, доган, карадайъ - те кога?! Докато не ги подберете всички тези и докато не им се конфискува, това, което са крали от нас, значи ще бъде напразно.... В затвора! Така да бъде.
20
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освобождават го Нямало никакви диказателства Гледайте сега какво става
19
7
 
17
 
! Отговори
Бат-Баян преди 2 години
Лошо е за тролещите тук да раздават присъди преди съд да се е произнесъл. Казал някакъв си беглец от правосъдието нещо и хайде всички юруш на маслините. Той с толкова лъжи и машинации стана милиардер и дали Бойко през всичките години го рекетираше. Хайде сега червена демагогия.Фантазии на жадни за власт комунисти.Рсшков отново се изходи по спешна необходимост в 19 ти я си ***.
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес така между другото докато се вдига пушилка с баце, изтеглили още 1 милиард заем.Промяна
17
5
 
6
 
! Отговори
Чукундур преди 2 години
Ваииий завалията ! За какво бе джанъм са го арестували заптиите ?
16
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най великия президент който сме имали досега Румен Радев го каза:Започвам процеса по изчегъртването на ГЕРБ,а останалите ще го довършат!!
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още едно гугъл търсене и доказателства ще има.
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно Кирил Петков е над конституцията на България.
13
12
 
10
 
! Отговори
ниско напрежение преди 2 години
Чудесен си е ареста, защо да е високорисков?!
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пускат го, за съжаление. Бил разпитван само като свидетел, другите медии съобщават, макар и неофициално.
11
10
 
9
 
! Отговори
високо напрежение преди 2 години
Чудесен си е ареста, защо да е високорисков?!
10
8
 
23
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Бинбалов ти в кой свят живееш? Не те ли е срам че един олигах с 19 присъди диктува положението в страната и че премиера изпълнява неговото желание! Може ли да ми кажеш как Божков е носил всеки ден 60000? при Горанов в дрехите си , при положение че има детектори и други устройства? Що не си хванеш пътя и да отидеш при Божков? Чистия от фалавери не бяга и не се крие при чужди олигарси!
9
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРП и СДС отиват в затворите където им е мястото за 30 години национална катастрофа.
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такава каламбури, "високо рисков ход". Ако са погазени за пореден път законите, няма нужда от лъскане на имидж с думи. Думите трябва да се използват точно и да носят еднозначна мисъл. С Харвардски словесни каламбури трябва да се приключи. Конституцията гази, а пазителите и мълчат. С езика ни словоблудстват, пак пазители те мълчат. За какво са ни тогава ордите журналисти, ордите юристи и пр.Не може само да грабиш, трябва и да събираш.
7
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След малко прокуратурата ще излезе и ще има обвинения за лъжесвидетелсване към рецидивиста Киро.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я гледай ти!... Асан Василев не каза ли същото определение за "политическа репресия", както също и го видяхме като тролски опорки? Кво значи това? Че този рекламист е от организаторите на ПР акцията и координатор на троловете?