Семерджиев пред съда: Не знам защо съм тук, бях отвлечен

Оплака се, че бил бит по време на задържането
374
Семерджиев пред съда: Не знам защо съм тук, бях отвлечен
Снимка: БГНЕС

Аз не знам защо съм тук. Бях отвлечен и сигурно са ми взели личната карта. Това заяви пред съда обвиняемият за тежката катастрофа с две жертви Георги Семерджиев, цитиран от БНТ.

Преди минути започна заседанието на СГС по мярката му за неотклонение.

Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях отвлечен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в 4 районно, каза още Семерджиев.
Шофьорската ми книжка е швейцарска и истинска, но не помня кога ме отвлякоха, заяви той.

Още по темата

Освен без книжка, оказа се, че Семерджиев е и без лична карта. По делото за самоличността на обвиняемия е приложена справка от БДС.

По време на заседанието, Семерджиев прекъсна пледоарията на прокурора със заявление, че иска да отиде в болница. Обясни, че бил бит по време на задържането. В началото на заседанието твърдеше, че е отвлечен, а не задържан.

От прокуратурата по-рано съобщиха, че му е повдигнато ново обвинение.

"Той е привлечен за ПТП, което представлява особено тежък случай - настъпила е смъртта на 2 млади жени и са извършени множество нарушения на Закона за движение по пътищата, за това престъпление се предвижда лишаване от свобода от 5 до 20 години. Второто престъпление е употреба на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества - в кръвта на Семерджиев са установени амфетамин и метамфетамин при предишен случай на 10 юни", заяви на брифинг Христо Кръстев, заместник на Софийската градска прокуратура.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът на такива е, че трябва смъртно наказание, час по-скоро. Рискуваме, след година-две някой да се изкуши да вземе пари, да отиде на свобода и да изтрепе и нашите деца.
224
1
 
7
 
! Отговори
Радев преди 1 година
МУТРИ,ВЪН
223
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧУЧУЛО СИ,РАДЕВ ВЕЧЕ!!!ТИ,НА СМЪРТ НИ НАС ОБРЕЧЕ!!!
222
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев за цялото си управление до тук,колко пъти се е срещал с Путин?А с Байдън и другите в Брюксел? Руснаците ли ни освободиха или американците??
221
1
 
10
 
! Отговори
Роза преди 1 година
До ВЪЗМЕЗДИЕАко още не си разбрал,убиецът на Милен Цветков го осъдиха на 9г.затвор.Присъдата още не е влязла в сила,защото е обжалвана пред второинстанционния съд.Ако второинстанционния съд я потвърди,ще влезе в сила!
220
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който толкоз иска Радев,да иде и да го хване за юмрука!!!И Радев,и властта му са ВРЕМЕННИ, КАКТО ВСИЧКО ДРУГО!!!РАДЕВ И ТЕЗИ,ДЕТО ГО ПОДКРЕПЯТ СА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
219
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам,ви:Кой превърна България в Американска колония и кой ни продаде на американците!??Срамота!Искате ли дастанем като Шри Ланка? ВСИЧКО е едноГОЛЯМО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ!!!
218
0
 
37
 
! Отговори
Лили Барута преди 1 година
Аз съм против смъртното наказание за такива типове. 40год.трудов лагер е по добро наказание. И не за това че е бил дрогиран,и не за това че е наркоман,и не за това че е убил,а за това че е нагъл, арогантен и животно без милост и съчувствие
217
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАКВА Е "ГОЛЯМАТА" ПОЛЗА РУМЕН РАДЕВ???ЧИСТА ПРОБА УБИЕЦ И ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА СИ!!!ТОЙ НИ НАПРАВИ ТАКИВА
216
0
 
21
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Не знаел защо е тук,обаче знаел че бил"отвлечен" и бит. Значи опитва се да бъде неадекватен и си "спомня" неща които му казват и които му пасват....Т.е. кукуто се опитва да го класифицират като невменяем и оттам невинен. Я сега да видиме кои са му "чадърите" и всички заедно в трудов лагер за по 20тина год. за предателство на законите и далеч от нормалните хора...
215
0
 
22
 
! Отговори
Бъдещето преди 1 година
Щом в съда още е халюцинирал,представи си по време на катастрофата в какво насипно състояние е бил
214
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави се на луд за пенсия! Не само, че има милцайски чадър, но и с непромокаемо облекло го обличат! Веществените доказателства са захвърлени на произвола на улицата, седят с дни! Ха-ха-ха-а! Професионално!
213
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато Радев е президент, държавата ни ХУБАВО няма да види никога!!!
212
9
 
26
 
! Отговори
Жена преди 1 година
Един доста голям процент от мъжете в БГ, изглеждат и се държат като този убиец! Ако не са надрусани, ще са пияни! Трезви, интелигентни и добри мъже няма тук....От цял ЕС в БГ сме първи по това, че много жени са на управленски позиции- факт! Причината ,е че учим и работим ние, докато мъжете се друсат, пият и убиват хора по пътищата!!! Животни!!!
211
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо общо няма с генерал Семерджиев, както един тук се опитва да пробутва.
210
0
 
24
 
! Отговори
w преди 1 година
Е сега ще почнат адвокатските чалъми,че е стресиран,че е бил под заплаха ,психически разстроен от връзката с полицайката,заплашен е живота му и той е бягал да се спаси,психическа атака от системата на МВР и каквото още може да комбинираш с думи.Накарая ще излезе жертва горкият и ще трябва да го спасяваме и утешаваме.Роднините ще получат едно "Извинявайте, ама бях уплашен".Така са научени мръсните комунистически отрочет от край време.Затова държавата е на тоя хал.Трябваше да ги забранят със закон
209
8
 
8
 
! Отговори
Помнещия преди 1 година
Почти на същото място при катастрофа със съучастието на сина на депутат от ГЕРБ бе пречукан Милен Цветков и почти веднага след това избухна коронавирусната истерия и веднага коронавирусната истерична вълна бе яхната за успешната завоевателна война на Турция и Азербейджан срещу Армения и ВСИЧКО това описано се случи за един МЕСЕЦ........................................................Катастрофа Симона Семерджиев а в ЯПОНИЯ в която ИСЛЯМА е забранен пречукват Шиндзо Абе а вероятно и ОЩЕ ИСЛЯМ ИДВА
208
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да, идва от Юпитер.
207
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
где ета правда меня арестували без вина ХА.ХА .ХА ХА ХА
206
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почнаха цирковете, ще се прави на луд, да се изкара невменяем.