Отложиха за втори път делото за смъртта на Милен Цветков

Кристиан Николов бил контактен на заразен с коронавирус
13 юли 2022 11:10, Красимир Ангелов
48
Отложиха за втори път делото за смъртта на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Апелативният съд отложи за втори път делото срещу Кристиан Николов, обвинен за смъртта на известния журналист Милен Цветков. Причината е, че Николов не може да присъства на заседанието, тъй като е контактен със заразен с коронавирус.

Делото беше отложено за 6 октомври, съобщава БТА.

На 23 юли Апелативният съд не даде ход на делото, а причината беше отсъствие на защитниците на подсъдимия Николов.

Още по темата
През март Софийският градски съд осъди на девет години затвор Николов. Тогава магистратите лишиха младежа от възможността да управлява превозно средство за десет години. Той бе осъден да плати разноските по делото и разследването. Според магистратите, Николов е извършил престъплението по непредпазливост и непредумишлено. От присъдата ще бъде приспаднат срокът на първоначалното задържане на младежа.

Прокуратурата обаче поиска 15 години затвор за Кристиан Николов, като изтъкна възрастта му, чистото съдебно минало и опитите му да помогне на пострадалите като смекчаващи вината, но настоя, че деянието е извършено умишлено.

От втората инстанция и прокуратурата, и роднините на журналиста искат по-тежки наказания за Николов. Той, от своя страна, иска да бъде оправдан или да бъде намалено наказанието му.

Журналистът Милен Цветков бе пометен от колата на Николов, докато чака в автомобила си на червен светофар край голям столичен търговски център. Трагедията стана навръх Великден през 2020 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом се рпимирявате и търпите , значи ви устройва и ви харесва да е така ! Няма от какво да се оплаквате !
34
0
 
5
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Тоя б...к бял ден да не види докато диша въздух на тази земя. Да е проклета семката му до девето коляно. На него и целия му род. Също да са проклети всички които се облажват от парите на маститата му майка за да си изкупят кармата пред бога ,и техните наследници. Всичко да им се върне. Адвокати ,съдии ,и всякаква пасмина наречена разделение на властите. Това е наследството от Борисов.
33
0
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Явно младежа ще умре от старост преди българския съд да излезе с присъда! Итова е за убийство на публична личност! Какво правосъдие да очакват нормалните хора?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и добре ако маминото беше там какво, то седи и гледа какво правят упълномощените адв., това са адвокатски номера, нека да проверят сега кой е контактният и ако няма никакъв Ковид, до него на пейката, да не се окаже пак малкия мозък
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подигравка с паметта на Милен! Възмутен съм от правосъдието в Бг. Накрая една смешна присъда и след някоя и друга година пак на свобода да гази отново. Безобразие!
30
0
 
10
 
! Отговори
АБЕ, преди 1 година
Всичко негативно и цинично, което може да се каже на български език да знаете, че е адресирано към българската правосъдна система!
29
0
 
11
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Не знам тази жена колко пари е дала, колко скърца като ходи и дали урига на клес, ама 2 години и половина да не пипнат синчето й, значи дава и в същото време гълта от всичко по много. По- ме е яд, че не липсва кой да й иска и да взима.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полумъртъв оли го френ е българското правосъдие.Срам ме е, че съм гражданин на такава измекярска държава.
27
0
 
4
 
! Отговори
Оо Пепи преди 1 година
Друго си е чистото месо! свободата или САЛАМА
26
0
 
9
 
! Отговори
Дин Дзън преди 1 година
Освободете момчето, че го сърби носа за кока едвам издържа в пандиза.
25
0
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Следващият път ще е маймунска шарка...
24
1
 
12
 
! Отговори
Без изненади преди 1 година
Точно 5 години водих такова дело... , врътките са се увеличили с темата ковиТ
23
1
 
15
 
! Отговори
PG преди 1 година
Това се очакваше още малко ще се проточи и след това ще го пуснат,защо ни заблуждават че има правосъдие и закон за всички,нали не сме чак толкова *** господа управляващи
22
0
 
11
 
! Отговори
Майка му преди 1 година
е дала д...*** на когото трябва.
21
1
 
17
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Ето така ще протече и делото срещу ***.А наркоман, убил двете млади жени на бул.Черни връх. В България просто няма неподкупни адвокати, прокурори и съдии, или ако има единици, на тях не им се възлагат такива дела, носещи огромно количество пари. Това е!!!
20
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 1 година
Естествено че престъплението е непредумишлено. извършителя се е довел (доброволно) до състояниое в което не може да мисли трезво и е убил човек (без да иска).........
19
1
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Цели ДВЕ години не могат да осъдят тоя за тежкото,при това документирано престъпление !!!...Те това е "българската съдебна система"..ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!!...Но още по-лошото е че ще стане така,както е написал "20".
18
1
 
23
 
! Отговори
Край преди 1 година
демек ако стане санитар в ковит отделение няма да могат да го съдят никога.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а от къде е имал контакт - нали е в изолация ?!
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента му тече домашният арест, който после ще му извадят от крайната присъда. Ще го влачат така 5 години, ще му ги пишат от 6те, които ще му присъдят. Обаче за добро поведение едната ще му е условна и дори няма и да приближи затвора.