Гешев от "Факултета": Прокуратурата не може да замести държавата

Но все пак някой нещо трябва да направи, обяви главният прокурор
Обновена: 9 окт 2022 19:31 | 9 окт 2022 18:37, Красимир Ангелов
222
Гешев от "Факултета": Прокуратурата не може да замести държавата
Снимка: БГНЕС

"Тук трябваше да бъдат някои политици, защото това, което виждам като бум на престъпността е резултат от действията на някои, които наричат себе си политици“. Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който посети тази вечер столичния кв. "Факултета", съобщава БГНЕС.

Пред местното училище са се събрали на протест граждани на Факултета заради починалия след побой снощи таксиметров шофьор.

Още по темата
"Това не е работа на прокуратурата, за съжаление обаче прокуратурата не може да замести държавата, но все някой нещо трябва да направи", обясни още Гешев.

Той е във „Факултета“ по покана на лидерите на ромската общност, със съдействието на фондация "България", във връзка със смъртния случай на таксиметров шофьор от снощи.

Както Dnes.bg съобщи, тази вечер роднини и близки на починалия таксиметровия шофьор излязоха на протест в София с искане за справедливи наказания по случая.

Протестиращите блокираха кръстовището на булевардите "Константин Величков" и "Александър Стамболийски", изразявайки притеснение, че случаят може да бъде потулен. На мястото има полиция, а за движение през кръстовището се препускат единствено превозните средства от градския транспорт.

Какво още заяви главния прокурор вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата е раздавач на безнаказаност . Основно се грижи да няма гербераси в затвора . По системата ,,Ти си го избра ,, Те така за 12 години не видяхме нито един човек с власт в затвора .
74
0
 
12
 
! Отговори
лелеее преди 1 година
Всеки ден ги виждам хората от този етнос. Още от деца пият енергийни напитки и повечето са с наднормено тегло, което говори за здравословни проблеми. А къде е полицията, за да спре този хаос. Да провери документите на таксиметровия шофьор, дали са легални.Да спре изказвания, че нападателят е този, който е бил бит с юмрук в гърба. Така де, ред да има.
73
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 1 година
На Факултета дето учат за бакъра и алумина ли говори хахаха или на Факултета дето убива пенсионери за жълти стотинки и се гаврят и убиват жени и деца. Пародия, ирония, траги-комедия ли е това? Този свят по сбъркан едва ли ще може да стане. Обаче се прекрачва една граница и може да има второ пришествие за събиране на версии всякакви.
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев не е слаб юрист. Проблемът му е, че се води по акъла на политиците и сам се е превърнал в политик. Тогава потъпква принципите на правото и ходи по нечия гайда. Много добре знае кое е редно и кое не, но за да се хареса къде на хората, къде на политиците прави ужасно грешни неща. Не е работа на главния прокурор да ходи и да се обяснява във Факултета. От муха слон се направи. А, как ще отговори Гешев, когато утре от съдена медицина отговорят, че човека е умрял от инфаркт...
71
1
 
10
 
! Отговори
Lina преди 1 година
гешеФ нещо притеснен изглежда. Да видим дали няма да го пожертва собствениците му
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една седмица от както ГЕРБ спечели - всичко е евтино а война няма - какъв прекрасен свят
69
1
 
9
 
! Отговори
ааааа преди 1 година
Гешев няма нито 1 арестуван и осъден но глуп***Аците у нас му вярват ...не няма такава държава а няма такъв народ ....
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво излезе задържаният за убийството криминално проявен за.... шофиране след употреба на наркотици.А убитият с 4-5 криминални регистрации за побой, грабеж, наркотици.
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дело за битово непредпазливо убийство на специален надзор???? Очаквам следващото да е за кражба на чистачки. Във ВКП явно наистина нямат работа.
66
1
 
6
 
! Отговори
Брат Вурст преди 1 година
Виждаме началото на българският BLM. ЦЖИЗ или МЖИЗ.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много добре се сещам когато Каскета встъпи в длъжност как обикаляше села на среща с пенсионери жертви на престъпници им обещаваше, че крадци и побоиници ще бъдат вкарани в затвора.Сега да дошли политиците, все едно е тяхна работа да обвиняват и съдят престъпниците.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факултет по какво?
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е тоя квартал? Там само начетени ли са?
62
2
 
22
 
! Отговори
Жалък е преди 1 година
Този е много жалка картинка. Отиде при ромите да им се обяснява. Я някой да ми припомни този къде на друго място е ходил така смирено да се обяснява. Идват нови избори и този иска да ги привлече да гласуват за ГЕРБ това е целта, защото на тези избори се видя, че за гербаджиите няма кой друг да гласува и са жив зян. Който разбрал, разбрал.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нали не беше шофера?...
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е като получи човек инфаркт,как ще натиска паник бутона бе, гологлав умник. Това милиционера,не е като човека, някакъв междинен вид, недоразвит.
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи бакшиш унгарец кара в насрещното, момчето му прави забележка и унгареца скача на бой, обаче настъпил мотиката и взел че умрял. И сега плешо във Факултета да успокоява другите унгарци. Е нЕма такъв цирк.
58
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За вас не е важно каква работа и как е свършил господин Гешев, а защо "слушал" господин Борисов. Гешев подгони всички маститите мафиози, а не продаваше краставици на един пазар в Казахстан.
57
4
 
7
 
! Отговори
КАСКЕТА 2 преди 1 година
Гешев пребори мутрите ....всички са в затвора . с ГРОБ напред - гласувайте за нас = ще ви квкараме в горбищата още по-бързо ...балъци
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съболезнования за починалия човек! Предлагам Гешев да посети Факултета някоя вечер през зимата и да постои час-два без противогаз. Интересно ми как ще се усети след преживяването! Дали не умират хора от обгазяването, което това гето причинява на целия град?