До 3 години затвор грози мъжа, брутално изтезавал куче

Софийската прокуратура заведе дело срещу Захари Шулев
18 ное 2022 15:00, Анисия Иванова
145
До 3 години затвор грози мъжа, брутално изтезавал куче
Снимка: Bulgaria ON AIR

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 37-годишния Захари Шулев, проявил особена жестокост към куче.

"За времето от 23:45 часа на 23.10.2022 г. до 02,42 часа на 24.10.2022 г. в кв. "Карпузица" в обвиняемият З.Ш. е проявил жестокост към гръбначно животно, като му е причинил тежко или трайно увреждане. Деянието е извършено по особено мъчителен начин за животното и с особена жестокост", съобщават от прокуратурата.

Още по темата
Образувано е досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда затвор от 1 до 3 години и глоба от 2000 до 5000 лева.

С постановление на наблюдаващ прокурор мъжът е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
7
 
! Отговори
до 103 преди 1 година
А аз на теб ти пожелавам да се сблъскаш с тоя *** на улицата, след като го освободят, и тогава да си спомниш дивотиите, дето си ги писал.
101
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е повече Мечовци да бъдат унищожени, особено онези дето напада жени и деца и ги нахапват до смърт.
100
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На оназиКифла, която с назидателен тон във видео клипа ни обяснява колко миличък е Мечо и пожелавам да се сблъска с глутниза бездомни *** по тъмни и тогава да си спомня за видеообръщението си!!!
99
0
 
0
 
! Отговори
до 96 преди 1 година
Не бе, забавлявал се е така отвреме-навреме. Периодично от дома му се чували животински писъци, но никой не е реагирал.
98
1
 
7
 
! Отговори
95 преди 1 година
Ами, не. Явно не правиш разлика между поминък и жестокост за удоволствие. Няма такива стопани, които чупят краката на животните си за кеф.
97
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато човек не може да убие и муха, тогава се превръща в американец и тръгва на бой за свобода срещу хората потисници. Може да се осъди за хулиганство на обществено място, за причиняване на материални и морални щети на други хора, собственици, но да се съди заради самото куче, това е перверзия отскоро. При социализма човекът беше на първо място. Полицията би се смяла и вкарала в затвора тези, които я занимават с глуппости.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 95 - Ти кой се яваваш, *** да разрешваш нещо, страхотни логистико!
95
7
 
9
 
! Отговори
Както е тръгнало преди 1 година
с туй модерно законодателство, утре ще осъдят някой щото е нагрубил животното използвайки нецензуриран език и така му е наранил крехката душевност..
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не ми стана ясно, защо? Нещо против това куче ли е имал? И защо го връща пак там? А не го захвърли или доумъртви? Странна постъпка даже за комплексар като него
93
6
 
4
 
! Отговори
до 92 преди 1 година
Начи щото на селянина това му е поминъка му е разрешено да е садист, а на гражданина не е , щото това не му е поминъка..Страхотна логика..
92
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да го е захапало нещо ...
91
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Докато тука става въпрос за перверзия. Утре ще прибере някое дете от улицата да го измъчва. " - И по твоята логика, "до 3 години затвор" (смята го 18 месеца, 8 месеца по-ранно изтичане и последните 6 месеца на пробация, а другите, ще работи през деня ... Вкъщи от компютъра :) ) ще му попречат?/хахаххахаххахаххахахахха
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Уф, сладурче наистина ли не вдяваш? Селяните това им е поминъка. Никой нормален не тормози животните самоцелно. Докато тука става въпрос за перверзия. Утре ще прибере някое дете от улицата да го измъчва. Вероятно идва от лошото му детство, но това не го извинява.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавните кучета да получат държавна издръжка и да не ги измъчват с глад държавните садисти. Държавните кучета са гладни, а садистите от властта не ги хранят.
88
5
 
3
 
! Отговори
Куче да си преди 1 година
или украинец, в таз порутена държава..
87
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата да осигури тридневно хранене на всяко нейно куче на улицата. Да назначи овчар на уличните кучета да ги пази и размножава. Държавата измъчва с глад тези бедни животинки. Съд за държавата.
86
4
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 1 година
А защо си мислиш, че ако попаднеш на пътя на тоя посреднощ, съдбата ти ще е по-различна от на кучето.
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 78 - Ха ха хааа! Пичове - хора като мен са причината, олиото да е 7-8 лева, тока ви скоро да стане левче и мин. заплата да е жалкарска. Ама вие си лайте! Лай лайййй ... Ххахах - Аз съм като тоя, ама вместо купе, режа обществото ... И не съм сам.
84
5
 
5
 
! Отговори
Уф, сладурче преди 1 година
И защо тогава закона преследва гражданите за тормоз над кучета, а не преследва селяните зарад тормоз над добитъка..Това двойните стандарти са ми любимата евроатлантическа ценност.Демокрацията в пълния и блясък
83
4
 
2
 
! Отговори
Елена преди 1 година
този пък не знае ли, че там има камера?