Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов

Молбата е за клевета и уронване на името й
439
Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, която беше началник на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков, съди сценаристите на Слави Трифонов.  

„12:30 обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.

#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас", написа Бориславова в социалната мрежа Facebook. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.
293
4
 
9
 
! Отговори
Няма да ни бъде преди 1 година
Няма да ни бъде като държава и народ след като мръсната пяна изплува отново - Киро простото, Асенчо крадеца, Лорер лъжеца, страхливецът ББ - лъжец и крадец. Нямаа оттърване от вечния гном Наско и пишман адвоката - мореплавател Христо...
292
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази млада на години жена, но мнооого опитна в най-древния занаят. Право в целта - жищна хиена! няма знания, няма морал, но огромно желание за пари, слава и постове!
291
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена е на Сорос , съда е на Сорос , напълно нормално да ги осъди
290
2
 
1
 
! Отговори
Певец, от народните преди 1 година
Тази за СТОЙНЕТО я пее само г-жа Ботева. Дори и аз не смея да се опитвам да се надпявам с нея за тази песен. Но пък с Манастирите, ИМАЛА МАЙКАТА и Морния сокол бих се опитал.
289
5
 
5
 
! Отговори
Красналиев Русе преди 1 година
Тоя травестит за какво се е помислил
288
2
 
2
 
! Отговори
Инвеститор преди 1 година
Не става въпрос за Лена, а за пеенето на г-жа Василка. Българите си обичаме хубавите народни песни. А и си ги пеем, особено когато наближават избори. А пък, Асен Василев пее малко по-добре от Кирил Петков. Но пък ги разбират финансите и управленията им. Почти колкото мен.
287
3
 
3
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Тази жена пее значително по-добре от измисления Слави от Учин дол. А и текстовете на нейните песни са смислени и доста поучителни. За разлика от простотиите в песните на този с Фераритата, който си говорел с Господа. Между другото, къде ше пее сега Учиндолския ?
286
1
 
4
 
! Отговори
Василий Великолепни преди 1 година
Да ги съди. Те измисляха простотиите в шоуто МУ. А пък аз искам да поздравя обикновените българи с the forthcoming National Holсday of the Bulgaria. С великолепните песни на г-жа БОТЕВА.
285
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз не разбрах за какво ще ги съди, като всичко в клипчето е вярно. По´- скоро Лена и Киро би трябвало да бъдат осъдени за злоупотреба с власт.
284
5
 
8
 
! Отговори
А преди 1 година
Какъв престиж може да има жена известна като Лена - Парапетната?
283
5
 
2
 
! Отговори
фифи преди 1 година
Абе като е гладко избръсната става
282
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.
281
5
 
7
 
! Отговори
Красивоумник преди 1 година
Ленче... Кой да питам какви парапети да си минтирам, ... Да те поканя на гости... Има и да търся Нещо .....
280
6
 
7
 
! Отговори
Партията на Лена преди 1 година
Преди 32 години 1991 Куку е спряно заради скеч подиграващ сигурността на българската атомна енергия и мут/ рите Седем години покъсно 1998 *** предаването Хъшове е СПРЯНО за шега с министъра Иван Костов (дошъл на власт с помоща на шегуващите се с него вподследствие) че е откраднал в скеч часовника на германския канцлер Хелмут Кол при посещение у нас ( на който май наистина му го крадат ). Преди 4 години Шоуто на Слави бе СВАЛЕНО от ефира на оваладяната от ГЕРБ БиТиВи след РАЗКРИТИЯ срещу властта на ГЕРБ и показване на злоупотреби. ЦЕНЗУРАТА ПОБЕДИ! ПП СА ЗА ЦЕНЗУРАТА!
279
6
 
17
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Песничката за хиената е абсолютен политически хит , най-яркият и най-точен образ на съвременна политическа хиена , че и сексуална такава! Тук съм съгласен с Чалгаря, че има око и ухо за актуална новина !
278
1
 
1
 
! Отговори
GERI преди 1 година
ЗА СМЕТКА НА СЪКРАТЕНИТЕ ОТ ВАС ДУМИ /за това никога няма да се оправим/ ТОЗИ Е ЕДИН СЕЛСКИ *** !!!!!!
277
6
 
6
 
! Отговори
geri преди 1 година
БРАВО ЛЕНА !!!! ТОЗИ СЕЛСКИ *** СЕ НАПРАВИ ГОДИНИ НА МНОГО ВЕЛИК !!!!! А ТОЙ Е САМО ЕДНА *** СЕЛСКА !!!!! ЕДНА СЕРИОЗНА ГЛОБА И 3 ГОДИНИ В ПАНДЕЛАТА !!!!! *** !!!!
276
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
м. му!...Аз не съм гледал въпросния клип на Манекена на Преизподнята,защото всичко,свързано с него, крещи наПРОСТАЩИНА...Не знам с какво е обидил Лена...Но от "коментарите" съм направо потресен !...Такава бруталнапростотия,злоба и омраза,трудно може да се култивира у хомо сапиенса....Определено ние не сме от тоя вид..
275
1
 
4
 
! Отговори
Тва е България преди 1 година
каза Славиту и развя байрака на проZтотията и чалгаризацията Zафана.