Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов

Молбата е за клевета и уронване на името й
439
Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, която беше началник на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков, съди сценаристите на Слави Трифонов.  

„12:30 обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.

#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас", написа Бориславова в социалната мрежа Facebook. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
5
 
16
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Това единствено показва колко е лека - във всеки смисъл на думата. Мадлин Олбрайт докато беше жива беше най-мразената жена на планетата ( с право, искрено се радвам, че умря). Но признавам, че имаше достойнство и класа - и през ума не й мина, като американски държавен секретар и сенатор да съди някого, затова че си казал мнението си за нея. По този начин тя показваше, че й е през оная работа , за това какво мислят за нея... Нашту Ленчи ... багажа й , колкото на Кирито...
193
3
 
8
 
! Отговори
Митев преди 1 година
До Анонимен Завършила е ВИШУ !
192
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Поздравите са и за кумата Лилия, Симона, Евлоги, Калоян, Галина и многото ми приятели от града Русе. Ще им я изпея тази за Белите манастирите, които се продавали. ЕВРЕЙЧЕТО. А пък, шейените са си ми приятели.
191
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пу, много красива жена!
190
3
 
11
 
! Отговори
6matarok преди 1 година
цитати на велики хора: "баджанак дOнеси ми една вода че тая твойта жена е ненаситна" - кирил петков
189
2
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Искам да публикувате предмета на делото, че ми е чудно, за какво ги съди? Че има мустаци - Панайот Волов и Караджата могат да й завидят, какво си е отгледала под носа? Затова, че оня ... вдигна цял самолет да я заведе на вечера в Солун? Че като невестулки се катерят по квартири по таваните? Айде преди да съди да обясни, какво прави едно момиче с шефа си по квартири за по една нов по таваните на София? Това дело не би следвало да мине, но повечето съдии в БГ са стипендианти на ам. посолство...
188
4
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Тези с листите, които са безработни и искат да са депутати изобщо не ме интересуват. Специални поздрави за приятеля ми Илиян Пенев от Русе. Не знам защо е известен като МАЦОЛАТА, но това няма никакво значение. Поздравите са за и за кума н със Светла МАРИЯН КРУМОВ. Имаме си внучка. Още е малко дете, но ще порасне. Специални поздрави за приятелите ми от Русе. СЪС СТОЙНЕТО.
187
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има едно стихотворение "Данчо мързеланчо". Срам ме е, но ще си призная, че не знам кой е автора. Та... всички с име Данчо да осъдят автора за уронване на името им хахахаха ... Ленче мари, толкова си зле, че даже и от право не разбираш, а нали уж това ти е експертизата... :) ... май някой е завършил висше, а не помни как си е взимал изпитите... :) ... наизуст ли е учил, усмихвал ли се е на някой... не знам... Ленчето си знае...
186
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вървят заедно. Когато лошото се прави на добро? Тя си познава човека, дали е добър или лош. Той се крие зад парапета.
185
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гошо...*** - Ако ще гласуваш за ПП, значи и ти спадаш към тези, които си описал. Все пак ПП и ГЕРБ щели да правят коалиция... :)
184
7
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
До герберските...троляци: - Много сте,смели сте...силни сте. Напрееед,Чекмеджан е...слънце и Тиквата в душите грейй!
183
4
 
9
 
! Отговори
Мими преди 1 година
Ленче, бре душо убава, ако ги беше, подминала с насмешка и мълчание щеше да спечелиш....! Злостния език трябва да бъде опитомен, защото доброто и злото заедно вървят.....!???
182
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази не беше ли бременна от Кирчо? Кво стана, роди ли вече?
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошо, че изтрил и моето мнение
180
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност сама си "цапа" името още повече, като доказва на всички ни, че НЕ РАЗБИРА ОТ ПРАВО! Нали право е учили? Няма ли кой да й каже, че в песен, в която се пее за Лена, не означава, че песента се отнася за нея. Ясно е, че се пее за нея, но може ли да го докаже? Освен това става въпрос за песен. Всеки може да си пее каквото си поиска. Все едно всички Ган_ьовци (всички с това име, а не метафорично всички иди_оти) да осъдят Алеко за книгата му хахахаха Леле мале Ленооо... хубава си, ама... :)
179
4
 
19
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Мислех, че тази повече няма да се покаже, но сгреших. Секспарньорката на Киро е в листите за депутат. Явно креватните упражнения ще продължат!
178
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалга културата на дългия от 30 години бълва гнусотии в ефира!
177
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слафчо защо не си стоиш в коневръза, а пак тръгна като малко дете да си показваш простотията?? Какво ти е виновна Лена че си некадърник?!
176
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 208 сто про го е натегала здраво
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой се е самоизтрил