Шофьорът убил двама на зебра на "Сливница": Съжалявам за стореното!

Повдигнати са му обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост
155

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Задържаният за катастрофата на столичния бул. „Сливница“ Адриан Антонов каза, че съжалява за стореното на влизане в съдебната зала. Съдът гледа днес мярката за неотклонение на 18-годишният шофьор, който уби двама младежи на пешеходна пътека.
Още по темата


Антонов е обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека вследствие на движение с несъобразена скорост.

В началния етап на разследването вече са събрани доказателства, че в нощта на 7 срещу 8 май Адриан е нарушил правилата за движение по пътищата, като движейки се с несъобразена скорост не е пропуснал пресичащите на пешеходна пътека Ани и Явор, като така е причинил тяхната смърт.

Кръвните проби за алкохол и наркотици на 18-годишния шофьор причинил смъртта им, са отрицателни.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 11 месеца
Влюбените гълъбчета са видели пешеходна пътека и без да се огледат са решили да пресекат. Как не са видели колата само те си знаят но вече не могат да кажат.
103
0
 
1
 
! Отговори
ботиш преди 11 месеца
Абе нещастника си е чатил по телефона и бързал да вземе поредната доза,нищо ,че не е имал наркотици,след час могло и по тежко да стане!!С тая бракма да натискаш ,няма друго обеснение,но баща МУ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ!!
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не съм шофьор и не искам да бъда . Един въпрос, който си задавам от много години : Защо автомобилите се правят да вдигат такива огромни скорости ? Нали целта на автомобила беше да превози човек от точка А до точка Б . А не да избият 10 хиляди души в рамките на няколко години. Просто се чудя . Аз си се придвижвам с градския транспорт и живота ми е чудесен и спокоен .
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДОЖИВОТЕН!
100
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не казвам че момчето не е виновно, карайки със 100км, но и момичето и момчето как са пресели без да видят на тази дълга права че идва кола, все пак не е карал със 250км,вие ако видите че някой идва карайки бързо ще пресече те ли пътя????
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
близките на починалите да съдят и държавата за неадекватни закони навсякъде в ес до 25 г са преценили че трябва придружител тук 18 годишен кара джип то мисленото му е пубертетско да не говорим за нивото на курсовете . Имам 2 момечетаэ нарочно не им дадох пари да изкарват шоф курсове на 18 г изкараха си ги сами по късно , като им потрябваха
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
на 18 г с 2 месеца стаж като шофьор във Франция например до 25 г само с придружител карат
97
5
 
3
 
! Отговори
Перфектните преди 11 месеца
Всички вие ли сте топ шофьори аиде един тест слагаме камера всеки и караме да се види е 40-50 перфектните горките и ви сте същите
96
4
 
7
 
! Отговори
Калчо преди 11 месеца
Ами я помислете вие като пресичате на жълт мигащ светофар вниманието за кого е само за шофьора ли или и пешеходеца като минавате сте длъжни да погледнете дали идва кола
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изпратете го при тях ако те се върнат и той ще дойде с тях
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И сега защото той съжалява, те ще се върнат. Специялно за него...
93
2
 
8
 
! Отговори
истината преди 11 месеца
Ром с каруца път не дава дори и легнал жив полицай да има. Вие в коя държава живеете, че не знаете закона за движение на по пътищата особено по републиканската пътна мрежа. Дори ТИР да има и през него ще минат. Трябва нов знак забранено на роми с предимство с каруци, баджанаци и булки. След като сложите знака може да го съдите. В бг парламента не признават ромските разбирания за движение, камо ли КАТ.
92
1
 
4
 
! Отговори
Извънсъдебното??? преди 11 месеца
да му дадът максимума или да му дадът условна присъда защото свири на китара и защото до сега не е имал пътно транспортни проишествия. При тази жестока загуба на децата си и бъдещите си внуци родителеите на убитите момче и момиче които няколко дена пред сватбата им е трябвало отново да дигант телефоните и съобщят че свадбата не се отлага, просто свадба няма да има,и ми се иска да вярвам че бащите,чичовците няма да посегнат към извънсъдебен съд и го ликвидират в амока в който ще се намират
91
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Те пък българите са с толкова бяла кожа,че нощно време светят
90
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нещо на Сливенска подобрена с филиповски отенък, маза.
89
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази кола ако вдигне 100 ще се чува от половин километър. Толкова ли не са го чули .....
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Съжалявам да го кажа, но момчето е псих. Чак сега погледнах снимките. Досега мислех, че само татуировчиците са били недобре, но сега като гледам този Лакшми Миттал, разбирам, че Божията промисъл е нагласила сички дупки на сиренцата да съвпаднат.
87
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
Лъже като дърт протестант. Екзекутирайте цялата им секта и да не се занимава съд, прокуратура и БХК.
86
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен"Момчето е много добро.Всеки път поздравява.Заслепили са го, не е в него вината." Като са го заслепили защо не е натиснал спирачката, а е продължил с 50 км/ч НАДразрешената скорост? Уроците по правилника трябва да са още пресни в главата му след 2 месеца от взет изпит (ако изобщо е имал такива или просто е взел книжка като маса такива като него). Подобни арогантни наглеци трябва да излежават присъда ефективно за назидание на всички останали, които се смятат за недосегаеми зад волана.
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Първоначалната информация беше, че са пресичали на пешеходна и са били на шосето. Сега май излиза, че не е така. Излязъл ли е автомобилът от пътното платно за да ги удари или не?! Той откъде е идвал и те къде да били в действителност?!