Внучката на Виолета Донева я убила по жесток начин, нанесла 54 удара с нож

Причината - омраза
122
Внучката на Виолета Донева я убила по жесток начин, нанесла 54 удара с нож
Снимка: БГНЕС

Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд за убийството на баба си. Това съобщиха от градската прокуратура.

Още по темата

Убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, пише в обвинителния акт.

Според обвинението до 18 октомври 2022 г. Стайкова живеела заедно с приятеля си. През този период употребявала марихуана и други наркотици и проявявала агресия както към приятеля си, така и към неговата майка.

Заради това приятелят на Ивет провел разговор с нейната баба  - актрисата Виолета Донева. Тя не одобрявала употребата на наркотици и поведението на своята внучка, а заради това Ивет таила чувство на омраза към баба си.

На следващата вечер двете били сами в жилището на Донева. Ивет, която имала намерението да убие баба си, която стояла изправена в едно от помещенията, взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на възрастната жена.

Шест от тях били фатални за жизненоважни органи.

През това време Донева била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. Нараняванията довели до остра кръвозагуба, в резултат на която настъпила смъртта.

След като убила баба си, Ивет напуснала жилището около в 5:14 ч. на следващия ден

Експертизи показват, че Стайкова разбирала свойството и значението на извършеното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има банани, има наркотици, има наркомани, има престъпници на свобода! Има демокрация, има посолствоТО ... 33 пропиляни години, мозъците ни станаха пластмасови!
79
5
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
Това дете е растяло БЕЗ МАЙКА. БЕЗ ЛЮБОВ. ЗАТЪВА СЕ ТАКА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕ.
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама има банани!
77
4
 
3
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
имотната мафия са и скроили номер по същия начин като на денди, всичко е заради апетитен имот в центъра на София
76
0
 
12
 
! Отговори
АМИ преди 10 месеца
Сатанизъм-омразата към човека,образ на Бога.Каин-АВЕЛ...Юда-Христос..Войните се водят против Човека..Против Създателя на видимо и невидемо..Пазете душите си..
75
7
 
4
 
! Отговори
Наркофашист преди 10 месеца
Тая ще я измъкна от панделата и я зимам за жена, да си я пълня като шаран за Никулден хахаха !!!
74
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не искам да обвинявам пострадалата по никакъв начин, но ВИНАГИ семействата на психично болни индивиди си затварят очите за състонието им, опрадават ги, измсилят си една камара странни причини само и само, за да не признаят очевадното и за да не ги пратят да се лекуват някъде. Тежка психоза + наркозависима = отишла да живее при баба, че се очаквало и да не я намушка?! Майка ми е психичноболна, би ме, псува ме, какво ли не прави, защото...я боляла главата. Има институции за такива, да ходят там.
73
2
 
12
 
! Отговори
Антифашист преди 10 месеца
Доживотен затвор за наркофашистката!!!
72
2
 
15
 
! Отговори
Роза преди 10 месеца
Надявам се да я осъдят на доживотен.Това ,че е шизофреничка,няма да и помогне.Ако се докаже,че е съзнавала какво върши и е можела да ръководи постъпките си,ще я осъдят.Жалко ,че в случая агресията и като *** е била насочена към друг човек,а не към самата нея.Много такива нещастници има,които по-добре да ги нямаше!
71
2
 
13
 
! Отговори
Всъщност преди 10 месеца
...и други хора се дрогират, но само някои от тях стигат до убийство на човек. С това искам да кажа, че агресията си е била вътре в нея, а наркотиците са просто спусъка. Сега трябва да се запитаме дали тази вътрешна агресия не е отгледана от някого докато детето е растяло без майка. Дали не е изпитвала силна болка от това, но не се е оплаквало. Питам - някой знае ли въобще коя е майката на това дете????
70
6
 
2
 
! Отговори
още една "норма преди 10 месеца
сигурно е писала евроатлантически коментари тук. колко е свободна.
69
3
 
3
 
! Отговори
ловец преди 10 месеца
в сливенския за 50 години да и доде акъла!
68
4
 
4
 
! Отговори
ловец преди 10 месеца
До Няколко дена предизащото на насилието се обръща внимание само ако е срещу жени. Ако е срещу мъже - праим се че нищо не е станало
67
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази внучка любима навярно е завършила школа по садизъм. Представям си как виолетка я е дундуркала в количката и и е казвала "сладкото ми баби"- Никога не знаеш какво чудовище ще израсне от количката и детската площадка.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Според бг законите престъпниците имат права, а пък добросъвестните граждани са балъците, тоест са длъжни да търпят безропотно своеволията и гаврите на първите.
65
6
 
8
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
Утре децата ви или внуците ви вас ще убият. Съвсем сериозно. Щом за 32 години имам 2 приятелства и нито една сериозна връзка, то нещата не отиват на добре за тази държава. Не знам за вас, но за мен са ясни нещата.
64
5
 
12
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
Това поколение много се развали. Мъж на 32 години съм и досега нямам нито една връзка с жена, а приятелите дето имам през живота са точнон 2-***. Правете си сметка сами.
63
0
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 10 месеца
Мдаа. Зиг-зак, зик-зак, тик-так(ток), тик-так(ток). Кой разбрал - разбрал.
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-много условна присъда, с аргументи от типа на, първо убийство, жена е, била е в цикъл, имала е трудно детство, много съжалява, обещава да се поправи, ще си помисли дали да спре наркотиците и т.н. Бг законите и съдебната система винаги в услуга на престъпниците - това трябва да пише с големи букви на входа на всяка съдебна зала, за да няма разочаровани и сърдити после.
61
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това е от наркотиците.Доказано е,че личността деградира от употребата им и стават като умствено увредени,които ще направят всичко за следващата доза.Бабата й е отказала пари и затова я е убили...да си купи доза.Неслучайно наркотиците са забранени.