Денков: Хората са гневни от този садизъм и имат основание

Хората искат правосъдие, а не апатия, заяви той
2 авг 2023 10:53, Стела Стоянова
337
Денков: Хората са гневни от този садизъм и имат основание
Снимка БГНЕС, архив

Днес за пореден път хората в България са гневни и имат основание, защото сме свидетели на поредното садистично действие, което е останало незабелязано от правосъдната система.

Това заяви премиера акад. Николай Денков в началото на правителственото заседание.

„Темата на деня не е добра. Шокиращо е както безразличието към чуждата болка от длъжностни лица, така и гласовете на подкрепа към това деяние. Време е всеки от нас да поеме своята роля и отговорност, за да пресечем настъплението на агресията и болката в нашата страна", допълни Денков.

Още по темата

„Възлагам на министрите на МВР, на МП, на МТСП и на МО през следващата седмица да прегледате това, което не работи във вашите системи и да предложите промени, с които да променим тази негативна тенденция. Моля да отбележите и мерките, които не са само в областта на правителството и засягат и другите институции. Очаквам силите на реда да използват сила само когато е необходима, а в останалото време да бъдат сила на доброто", каза още Денков.

„Призовавам правосъдната система – прокурорите и съдиите, да използват правомощията си, за да защитават жертвите, а не насилниците. Хората искат правосъдие, а не апатия и безразличие към човешката болка“, посочи Денков.

Той се обърна и към депутатите с призив да приемат "правилните закони, които не оставят вратички на насилниците да се измъкнат". Денков призова родители и учители също да вземат мерки, защото от техния личен пример зависи как ще израснат нашите деца. Училището е място и за образование, и за възпитание, каза премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
1
 
! Отговори
Дебора преди 8 месеца
Осъдиха ли садиста от Ст. Загоора, протеже на ГЕРБ?
252
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Денков: Хората са гневни от този садизъм и имат основание." Това наистина е така. Но садизмът има различни измерения. Формирането на СГЛОБКАТА и действията на шарлатаните по връщането и бетонирането на мафията също са своеобразен садизъм спрямо народа и стотиците хиляди, предимно млади българи, прогонени в чужбина.
251
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
*** маргинали и всякакви буклуци е имало има и ще има.Нито могат да се ограничат нито да бъдат стреснати с правосъдие.Чарлз Дарвин и Унстън Чърчил велики умове са си блъскали главите Как да се ограничи възхода на посредственоста лумпенщината.Създават науката Евгеника Тя сега е в основата да се оставят да живеят около един Милярд души на планетата,Златния Милярд.И пак няма гаранция че прояви на насилие няма да има.Важното е от лицето на земята да се изтрият 7 милярда човека
250
1
 
3
 
! Отговори
истината преди 8 месеца
Хората са гневни на вас близките месеци ще го разберете. В Украйна или при чичи Сам с еднопосочен
249
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да издигнем паметник на ДЕНКОВ , фъф Украйна , академикЪ си го заслужи , а ние ще издигнем във всеки град , всяко село , и даже в колибите , на Зелев !
248
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А какво да мажем за вашият САДИЗЪМ спрямо народа в Бг ,... Денков ....А ?
247
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Насилието си е насилие! Няма значение дали става въпрос за интимни отношения или не. Когато момичета се бият в училище и унижават своя съученичка това не са интимни /любовни/ отношения, но е агресия, насилие и унижение. Когато Тити Папазов заключи с белезници приятелката си и й остриже косата това не е ли насилие. ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА НЕГОВОТО ПУБЛИЧНО ИЗКАЗВАНЕ. кАК ТОВА Е ВЪЗМОЖНО В САЩ СЛЕД ДЕСЕТКИ ГОДИНИ, А ТУК НЕ? ЗА НАСИЛНИКА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОШКА. А ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ
246
3
 
8
 
! Отговори
Петър преди 8 месеца
Хората са гневни и от съществуването на вашето правителство,но са много търпеливи,все пак имат 500 години стаж....но свърши ли им търпението ,ще ви отеснее българия.все пак не е лошо вашите американски господари да ви осигурят няколко самолета за евакуация
245
3
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 8 месеца
Случаят е от преди 40 дни.Защо чак сега се размириса?Защо девойката и семейството й са мълчали досега?
244
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя пак ни баламосва и манипулира........хората са гневни на липсата на лигитимност и справедливост! а не само на това което е направил тоя! НЕЛИГИТИМНИ ОТЛОМКИ!!! САБОТАЖНИЦИ, ХОРА С МИСЯ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ!
243
4
 
7
 
! Отговори
Т преди 8 месеца
Денков по добре си гледай Украйна
242
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тръгнал избрания от младите и старите мутри и мафиоти да търси косури на старозагорската мафия и на мутрите там. Тежко и горко на старозагорци.
241
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
п#л***евнелиев
240
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
този на одъртелия *** ми прилича,същият плазмодий на краварите
239
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тая скумрия изсъхнала от къде я намериха
238
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Страна на евтиното пиене, евтината дрога и евтините жени. Това е МУТРОБЪЛГАРИЯ !
237
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен Хората са отвратени и от вас и от демокрацията ви . 30 години умишлено приемане на неадекватни закони ,насочени срещу справедливостта ,лековати закони несъразмерими с тежеста на престъплението Зад справедливите протести на хората ,лъснаха дългите носове на демократите и уж невинният лозунг.....Върнете Истанбулската конвенция ......За сетен път демократично лицемерие и лъжи .
236
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Денков, ами тя съдебната власт не е ли независима бре? На правителственото заседание защо не решавате правителствени неща?
235
6
 
15
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 8 месеца
Този противен плъх и цялото марионетно правителство "Плъх-Гаргамел" трябва незабавно да бъдат изпратени на фронта в любимата им Уссрайна!Под вещото ръководство на усраинския съветник Теодорий Тагаренко!ВЕДНАГА!
234
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вместо да се бяхте занимавали с махане на паметници и отмяна на национални празници да бяхте оправили правосъдната система!Как така Куката,Чеченеца и Емили за една сложена каишка ще получат до 5 г. затвор,а за счупен нос и резане с макетно ножче ще пускат?!