Денков: Хората са гневни от този садизъм и имат основание

Хората искат правосъдие, а не апатия, заяви той
2 авг 2023 10:53, Стела Стоянова
337
Денков: Хората са гневни от този садизъм и имат основание
Снимка БГНЕС, архив

Днес за пореден път хората в България са гневни и имат основание, защото сме свидетели на поредното садистично действие, което е останало незабелязано от правосъдната система.

Това заяви премиера акад. Николай Денков в началото на правителственото заседание.

„Темата на деня не е добра. Шокиращо е както безразличието към чуждата болка от длъжностни лица, така и гласовете на подкрепа към това деяние. Време е всеки от нас да поеме своята роля и отговорност, за да пресечем настъплението на агресията и болката в нашата страна", допълни Денков.

Още по темата

„Възлагам на министрите на МВР, на МП, на МТСП и на МО през следващата седмица да прегледате това, което не работи във вашите системи и да предложите промени, с които да променим тази негативна тенденция. Моля да отбележите и мерките, които не са само в областта на правителството и засягат и другите институции. Очаквам силите на реда да използват сила само когато е необходима, а в останалото време да бъдат сила на доброто", каза още Денков.

„Призовавам правосъдната система – прокурорите и съдиите, да използват правомощията си, за да защитават жертвите, а не насилниците. Хората искат правосъдие, а не апатия и безразличие към човешката болка“, посочи Денков.

Той се обърна и към депутатите с призив да приемат "правилните закони, които не оставят вратички на насилниците да се измъкнат". Денков призова родители и учители също да вземат мерки, защото от техния личен пример зависи как ще израснат нашите деца. Училището е място и за образование, и за възпитание, каза премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не му разбирам бръщщолевенията на този. Зa какво всъщност говори? За какъв садизъм? За 10 пъти по-ниските ни заплати ли? За цирка в Парламента ли? За интимните връзки помежду им в НБДСППГЕРБ ли?
192
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Копейкин издънки. Да събира кримита за преврат срещу държавността, а те да почнат с лични вендети. Мнооо лош матрял, избрал от наш лошия. Вагнер ще ми имитира Костята!
191
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този садизъм е благодарение на новите наркотици, които безнаказано се разпространяват. съсипахте младежта, а интересно кой ли е виновен?
190
3
 
6
 
! Отговори
буци преди 9 месеца
Положението в България е следното: Пеефски клати всички демократи /от ПП и ДБ/ на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300. После обрато образно казано!
189
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като арестуват всички насилници, няма да има нужда да се закрива "Възраждане" - партията ще остане без членове.
188
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПОЗОР, ОСТАВКА НА МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ а не да ми ръси глупости и да използва мъката на момичето да си прави ПР.
187
2
 
17
 
! Отговори
БОЙКО БОРИСОВ преди 9 месеца
Искам да благодаря на всички избиратели на ПП и ДБ, които ме подкрепиха, изпраха ме, преоблякоха ме, дадоха ми бял кон и сега отново пак ще крада, ще ги е.ем с 300 и кирчовците, и кокорчовците с колегата Пеефски докато мърдат! Благодаря ви, избиратели на ПП и ДБ, благодаря ви!
186
4
 
13
 
! Отговори
един преди 9 месеца
То народа е още повече гневен и на това бездарно и безпринципно правителство . . .
185
3
 
13
 
! Отговори
Хората са ПРОСТИ преди 9 месеца
Единствено сексуално битови проблеми и инциденти се вълнуват от нищо друго.
184
1
 
6
 
! Отговори
иванка лгбт преди 9 месеца
Дай едни 200 000 евра и не разсъждавай, че фондацията ми закъса, а с министерска заплата не стаа
183
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този садизъм го осъжда всеки здравомислещ човек,а онзи садизъм, който прилага вашата сглобка спрямо българите- чухме го, виждаме го, усещаме го. Нещо за него гос' ин академик.
182
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Денков, вземи пример от Австрия... там за такова нещо министърът на мвр изхвърча. Поеми временно поста докато намериш заместник на Калин Стоянов. Да не говорим, че той искаше да отнема и колите на хората заради дребни нарушения. Човекът иска да връща комунизъм.
181
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Правителства,институции са скривали цялата грозна истина за потъпкването на морала и законността.Човешките пороци са нараствали добре обгрижвани от онези,които трябва да се борят с тях.Време е цялата държава да бъде обърната с хастара навън.
180
4
 
17
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 9 месеца
Алхимикът ми говори за съчувствие към жертвите на садизъм, след като той и неговите управляващи са садисти . Кой нормален ще отрече , че има хора бедни , безработни и с нулеви доходи , които са именно жертвите от последиците на глада . Това как го наричате уважаеми управляващи ? !
179
6
 
5
 
! Отговори
Дилърката Дебора преди 9 месеца
Хайде пак на протест, моля ви!
178
3
 
15
 
! Отговори
fsada преди 9 месеца
Страна която отглежда ММА бойци, самбисти и боксьори няма бъдеще.
177
2
 
2
 
! Отговори
Чекист от БКП преди 9 месеца
Идва от *** = макетно ножче.... Така са закърмени от 1923,1944....
176
3
 
15
 
! Отговори
Гредоред преди 9 месеца
Садизма не е на биячите и тормозители на жени, а на на българския съд! Това е садизмът, който трябва да се обсъжда, а не частния случай, защото частния случай при работещ правилно съд ще си остане такъв!Айде сполай!
175
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И последно от мен г-н Денков. Най-силно ни тласка към Русия не нещо друго, а КРИВОсъдието!!! Ако искате хората да не мислят за Русия и какво би било ако сега бяхме партньори с тях, тогава започнете от там. Има ли ПРАВОсъдие за всички, тогава всичко ще влезе в релси и хората, които са настроени анти-ЕС и анти-НАТО ще намалеят драстично. Ало, посолството, кажете на Денков и компания да се концентрират върху съдебната власт, ако искате Бг да остане в сферата на влияние на Запада. Благодаря!!!
174
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Факт е, че Денков е в коалиция с Бойко Борисов.Оставка!