В Пловдив задържаха пълнолетен, пребил майка си и баба си

Срещу момчето е започнато бързо производство за причиняване на телесна повреда
Обновена: 3 авг 2023 15:11 | 3 авг 2023 15:09, Йоана Цонева
55
В Пловдив задържаха пълнолетен, пребил майка си и баба си
Снимка: Pixabay

В пловдивското Второ районно управление е задържан 18-годишен, нанесъл побой над майка си и баба си, съобщиха от полицията.

Сигналът за упражненото насилие в домашни условия е получен вчера към 14,30 ч. на телефон 112. Двете потърпевши жени са прегледани на място от екип на Спешна медицинска помощ.

Срещу момчето е започнато бързо производство за причиняване на телесна повреда в условието на домашно насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
100% сигурно е, че малкия сополл живее на издръжка на майка си и баба си. Ако го оставят без кинти, ше умре гладен до седмица.
25
2
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 9 месеца
Това е хипотеза, която не мога да докажа. Възможно е да греша. Аз нямам медицинско образование. Повече ме вълнува психологията. Онова което споделих не знам дали научно го има доказано. Нямам претенции за нищо. Моето вътрешно обяснение е, че се предава генетично. Може и да не е от бащата или майката, а от гени преди поколения. Генетиката е много интересна наука. Много пораснах и е късно да уча и това. :) Но е много вълнуваща наука.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 14 ____ Значи са били пребити две жени, които навремето са забременели от психопати и по този път психопатията е била наследена от онзи, който ги е пребил? Твоят коментар ме заинтиргува. Образованието ми не е медицинско и сега ще потърся в Гугъл пояснения, що е това малпигиево телце в мозъка? Страшничко е, като си помислиш, че може да се ожениш или омъжиш за човек, който носи психопатията в себе си, но не му личи. Страшно е, ако това се разбере чак след раждането на дете.
23
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къде е сега Кирил Петков да организира платен протест?
22
1
 
4
 
! Отговори
альоша преди 9 месеца
а на какви наркотици е бил ?
21
2
 
3
 
! Отговори
Radi преди 9 месеца
Вие сега всеки подобен случай ли ще вадите на бял свят?
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Феновете на депутатина Христо се уляха
19
2
 
10
 
! Отговори
Нормално преди 9 месеца
Амфетки май, а?
18
5
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 9 месеца
И аз попитах това вчера, но мисля, че държавата е изпусната. Да не би от посолството да са поръчали убийствата? Абсурдно е. Всичко се случва откакто Рашков закопа с Киро държавата. Аз съм почти на 69г. Помня как през 90-те години когато групировките си разчистваха сметките-всеки ден имаше по 2 убийства. Сутрин новините започваха с труп и завършваха с труп. По времето на Кирчовото правителство имаше 39 убийства за 8 месеца. Сега ще станат 138 до Коледа. Рибата се вмирисва от главата.
17
2
 
7
 
! Отговори
Шерлог Хоумс UK преди 9 месеца
17 Елементарно Много плебеи мутро уанаби-та и чалгапитеци има и тормозят хората
16
6
 
14
 
! Отговори
анони преди 9 месеца
А какви са имената и адреса на този побойник от Пловдив,за когото гърмят по вестници,и медии,а никой не знае кой е изобщо?Дали ударно не се обявяват стотици произшествия -особено тия няколко дни-преди извънредното събиране на парламента,само и само да имат основание да приемат Истанбулската конвенция!!!!
15
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе, как така за два дни всяка първа новина е за някакви пребити?Не е ли малко странно, че се загрижихте за жервите?Явно Посолството ви е спуснало са подготвяте хората за неизбежността на Истанбулската конвенция!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди около 15г.в с.Зелениково едно момче уби баща си с брадва защото не му дал парите от една овца, която през деня продал в Раковски на пазара. Момчето взело брадвата, която била до печката и разселвало главата на баща си. Полицай от Пловдив случайно си бил на село при техните. Той закопчал убиеца, качил в колата бащата, които още дишал и майката. До Брезово човекът започнал да прохърква, а синът с белезниците казвал: Умираха, мpрии и псувал на майка. Морския му викаха на убиеца от дете.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Маса на баща си побойника. Крушата не пада по-далеч от дървото си. Гените са много важен фактор. Не става само с възпитание. Навремето хората котка да вземат, са питали през девет села в десето за джинса и. Сега бъркат в кофата и се гения за първия.... Това са гени. Психопатията не е болест. Психопата наследява малкото малпигиево телце в мозъка си и от там в един момент страха е непознат за тях. Това момче е с психопатия щом пребива родителите си. Психопата няма усет за емпатия или съчувствие.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега извикайте заместник-областния прокурор на СЗОП и съдийката от СЗОС Гьонева (много хубаво българско име) - първият да отсече, че телесни повреди, които да доведат до летален край, няма и следователно от юначагата, набил майката и бабата , не може да се търси наказателна отговорност.Окр.съдийка ще допълни, че няма срезове от нож/тесла няма и шевове, боят не е бил як и двете жени могат да се движат малко залитайки настрана, следователно телесната повреда е минимална и не става дори за лека.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е задължително да са малцинствени. Познавам отличник от елитно училище, който също превъртя в един момент и почна да тормози майка си. Няма топки да се репчи на други хора, но си намира лесна жертва у дома.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
при майните и винкелите си е традиция. Полудя този народ. Трябва да се забрани чалгата със закон, води до необратими последствия
9
0
 
8
 
! Отговори
Помислете преди 9 месеца
Тези двете са го отгледали и възпитали. Те до голяма степен имат заслугата този тийнейджър да е такъв, какъвто е. Ясно е, че според неговите критерии е голям героизъм да пребиеш две жени, едната от които е баба. Ако не беше пребил своята майка и баба, той щеше да иде да пребие някои други две жени.
8
2
 
12
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 9 месеца
Младежа на 18 г. майката на 29г. а бабата на 40г.Младежа0 също така има син на 10 години
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак добре, че са направили нещо по въпроса. Проблема е, че в повечето случаи ти казват сама да се оправяш. Създала си, възпитала и пуснала в обществото чудо вище. Дошло е да те бие, проблема си е твой. Но не ти дават право да се саморазправиш с насилника за свое и на обществото добро, защото бил човек и имал права. Получава се противоречие.