Гришо се срина в ранглистата, Цвети и Сесил – не

Сега за хасковлията предстои участие за Купа "Дейвис"
Обновена: 13 юли 2015 14:07 | 13 юли 2015 10:02,
18
Гришо се срина в ранглистата, Цвети и Сесил – не
Снимка: Reuters

Григор Димитров се срина до 16-тото място в класацията на АТР, слезд като отпадна още в трети кръг на Уимбълдън и по този начин не успя да защити спечелените 720 точки от достигането си до полуфиналите през 2014-а.

За първата ни ракета, който през този уикенд ще вземе участие в двубоя между България и Люксембург от Купа "Дейвис", това е най-ниското му класиране от 15 месеца насам, след като за последно заемаше тази позиция на 21 април 2014 година.

Добрата новина за Григор е, че до края на настоящия сезон ще има да защитава по-голям брой точки единствено на предстоящия Мастърс в Монреал, където преди година спечели 360 точки с достигането си до полуфиналите.

Най-добрите български тенисистки, Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева, не успяха да запишат победа в тазгодишното издание на Уимбълдън, отстъпвайки още в първи кръг срещу Белинда Бенчич и Силвия Солер-Еспиноса, но това не доведе до сериозни размествания в ранглистата им.

Пловдивчанката отбелязва минимален спад с една позиция до №42 в подреждането, докато втората ни ракета дори се изкачва с две места напред и вече се намира под №96 в ранглистата.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сринал се е джурналисто, дека е драскал тази глупот.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На негово място много хора щяха да леят пот на корта денонощно, докато стане тяхната работа. А нашият манекен се размотава наляво-надясно и се занимава с всякакви глупости, но не и с тенис. Без да го хване някой цербер и да му наложи драконова дисциплина, ще продължава да гони спортните коли, но все по-назад в ранглистата!
11
1
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Както не веднъж съм писал - Григор се превръща във Валери Божинов на тениса.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** е класически пример за талантлив провинциалист който е излязъл от селото но селото от него никога неси е отивало.По-добре да ходи да си поиграе с мрежата на Теленор. За това става.Между другото рекламата е неземно *** както и участника. Нещо като игрален филм седно действащо лице което повтаря две реплики през цялото време. Пълна простотия.
9
2
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Един единствен проблем имам. Не са добре нещатата с нагласата: "...Добрата новина за Григор е, че до края на настоящия сезон ще има да защитава по-голям брой точки единствено на предстоящия Мастърс в Монреал...", т.е добре че няма силни турнири, на които незнайно как е спечелил точки и видиш ли сега трябва да ги защитава. Това момче или трябва да изгради шампионски дух и да заиграе с хъс или да се спре изграждането на фалшиви несъществуващи образи, като "бъдещия Федерер" и т.н. Успех занапред!
8
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, само с рутене на руска милионерка и пишманреклами тенесист се не става. Ще свършат дребните за харчене и после на бостаня у Аскюю!
7
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** набедения тенесист е тоя
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ни занимавате с казахстански състезатели? За сесил става въпрос.
5
5
 
21
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
Гришо има капацитет и потенциал да се задържи в Топ 20...Успех!!!
4
24
 
16
 
! Отговори
Коце Мастиката преди 8 години
Гришо ще си остане един посредствен играч със силно ограничени възможности. Не само физически, но и психически и умствени!
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беше казахстанка, вече е казахнестака.
2
16
 
34
 
! Отговори
НеСиТиКогатоЗавиждаш преди 8 години
Спрете се с тая злоба бе хора! Некадърен бил, щял да фалира, щял да се срине до 30-то място. Григор си е много кадърен даже и трябва да се радвате, че сред огромната конкуренция в професионалния тенис има българин, който е толкова нагоре в ранглистата и е пример за подрастващите деца да играят тенис. Няма как всеки да постига успехите на Федерер, Джокович и Надал. Млад е, има накъде да се развива. Покажете уважение към човек, който играе на най-големите турнири и до него стои българският флаг.
1
15
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
К'во ста'а с мрежата бе?... :::)))Май е доста прокъсана от грешните Му "отигравания"?... :::)))