"Луда по тебе" и "Айде, всички българи"... Джокович празува победата

Негов съотборник пък вика "България, България!"
12 яну 2020 20:16,
100
"Луда по тебе" и "Айде, всички българи"... Джокович празува победата
Снимка: БГНЕС

Българска чалга и наздравици дойдоха от Новак Джокович след като завоюва победа за купата на АТП в Австралия.

В съблекалнята със съотборниците си купонът започна с "Луда по тебе" на Камелия, а великият тенисист изригва с "Айде, всички българи!". След това негов съотборник започва да вика "България".

Сърбия спечели титлата в новия турнир след като първо Джокович надви световния номер 1 Рафаел Надал, а след това се пусна и на двойки с Виктор Троицки, за да гарантира успеха с 2:1 победи над Испания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
14
 
16
 
! Отговори
... преди 4 години
Песента е на Лепа Брена и се казва Луда за тобом. Много здраве на Камелия.
56
1
 
4
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
За "поравното" ама ич не съм съглсен, за напред - да, нека да е лято. Така трябва.
55
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Песента на Камелия е супер и с право е хит в Сърбия.Навремето ми беше любима,нищо че слушам рок.Хубавото си е хубаво,браво на сърбите,респект!
54
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой тук написа че дразгите между Сърбия и България са гориво за нашите врагове.Точно така е,сърбите са ни братя и не искам да се карам с тях.Грехове стари имаме и ние и те един към друг поравно.Но човек най-много се бие с брат си,но и най се обича.Да гледаме напред и да си помагаме
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джокович празува победата...На български или на сръбски е това? А бе Борянке, вие журналистите кога ще научите български, като драскате по български сайтове?Извинете ме за файтонджийския език, ама не мога да намеря в момента адекватна реакция.
52
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сърбите сме страшно близки,братски народи.Допускани са грешки много от политици и от тяхна и от наша страна.Време е да забравим миналите противопоставяния,да гледаме напред защото имаме страшно много общо, и огромен потенциал за да вървим заедно напред
51
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги съм казвал, че сърбите са изтърсаци на българите. Тоя го е проумял. И език сме им дали и азбука.
50
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знае човека историята. Белград е българска дума, самата столица на Сърбия е основана от княз Борис първи при цялото си движение от Азия, през Стара Велика България до балканите има исторически сведения за поне 4 големи града с името Белград основани от прабългарите. Румъния, сърбия, всички държавици по адриатическият бряг - Албания, Косово, Черна Гора, и на юг са били български земи.
49
18
 
17
 
! Отговори
До 51 преди 4 години
Русофил=българофоб. Когато ни се извинят ОФИЦИАЛНО за Западните и покрайнини и Македония, тогава ще приема сърбите за братя. Вие, русофилите, сте си били ортаци със сърбите по време на Междусъюзническата война и ПСВ, нищо чудно, когато сте забивали нож в гърба на България. Вие сте национални предатели по дефиниция! А Джокера е велик тенисист, но има да спечели още поне 5 титли от ГШ, за да бъде считан за най-великият и успешен в тениса. Нали така?
48
11
 
41
 
! Отговори
ike преди 4 години
Винаги съм казвал, че Джоката е по-голям българин от Гришката.
47
11
 
35
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Голям народ сърбите БРАВО,за разлика от българетата да оплюват.
46
7
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 47 Учителката ми по Български език навремето ме попита, когато бях 4-ти клас един странен въпрос, понеже ме считаше с малко по-големи познания от другите в класа, а искаше да се забавлява с мен в един час...." Знаеш ли кой е най- близкият език до българският?"И аз леко се замислям и казвам: Руският!Тя: Грешиш моето момче- Сръбският!
45
1
 
23
 
! Отговори
до предния тАпак преди 4 години
никаква подигравка не е, научи се да мислиш
44
47
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чиста подигравка от сръбския чалгар, а тука целия народ в телешки възторг гледа и милеепомия
43
0
 
6
 
! Отговори
до Г.Т. преди 4 години
голямо геройство съчинил Радой Ралиннай-лесно е да плюеш народа си и да си "сатирик", но да свършиш работа, да направиш нещо - виж това вече е за простолюдието, за "чукундурите", които са "завистливи" и "крадливи". Нека те си цапат ръцете. Кланяйте му се де, няма лошо.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралят на Твърди кортове е Джокович!Кралят на клей е Рафаел Надал. Толкова по темата!
41
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 43 Федерер е моя човек в тениса...фен съм му от 2003-та година. Но се появи Надал и Фед се коплексира на сумати финали срещу него. Дойде обаче пердето Джокович и Надал не знае какво става на твърди кортове срещу него. Дава всичко от себе си и сърбинът го убива от бой. Днешният мач беше показателен- Надал игра на върхая на силите си и възможностите си и Джокович пак го препарира в 2 сета.
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 10 минути има поне двама, които не познават творчеството на Радой Ралин и не могат да го свържат с темата!Лоше братя, лошо!
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато се разиграе Джокович на свръх обороти на твърд корт, няма кой да го разпилява.Единствено го е правил Хуан Мартин дел Потро преди години. Жалко че аржентинеца излезе чуплив.И говорим за разпиляване, а не за просто победа над него...преди да ме опонирате.
38
3
 
16
 
! Отговори
въй преди 4 години
Джокоо свака част майсторе !!! голям пичага тоя беее накефи ме копелетата са забавни.