МВР потвърди: Убитият в Ботевград е… Владимир Пелов

При престрелката е ранен 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия
Обновена: 6 юни 2018 09:33 | 6 юни 2018 07:28,
137
МВР потвърди: Убитият в Ботевград е… Владимир Пелов
Снимка: Facebook

МВР потвърди съмненията, че убитият снощи при стрелбата в Ботевград, е избягалият затворник Владимир Пелов, съобщи Bulgaria ON AIR.

Припомняме ви, че той избяга зрелищно на 3 април през централния вход на Софийския централен затвор заедно със съучастника си Радостин Колев, използвайки внесено отвън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата се издирваха.

Още по темата

При престрелката е ранен 40-годишен криминално проявен мъж, който е приет в "Пирогов", съобщи директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски.  Той е закаран в болницата от свои приятели, където е опериран.

По неофициална информация раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия.

На мястото на кървавата вендета са открити три огнестрелни оръжия, като детайлите по инцидента тепърва ще се установяват, допълниха представителите на властите.

По първоначална информация двамата са стреляли един срещу друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
37
 
! Отговори
Зле зле зле преди 5 години
Те го търсили с пембяна бюлетина, пък той си бил у тях. ХАХАХХА! Няма такъв смях! Няма такава нелепост и абсурд. Усетете се бе! Целия народ ви се смее! Трябваше някой друг апаш да го застреля, за да го откриете! Смешни сте МВР!
64
1
 
41
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Избягал от затвора рецидивист, да пребивава необезпокояван от никого в родния си град!!!Подобно нещо може да се случи само и единствено в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви!
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три открити огнестрелни оръжия ? Сигурно са законни и полицията не ги търси, тя търси само да проверява законното. Няма що голям професионализъм. Харата избегоха от пандиза, три месеца полицията стягаше някакви обръчи, а те си живуркали у Ботевград, че мае и в Софето и по морето да са били и къде ли не.
62
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне да си беше заминал и тоя втория, че да не даваме пари за лечението на поредния индивид с прякор...Иначе поне полицията да ги беше гръмнала, че да си мислим, че прави нещо, а те за пореден път действат след престъпниците...
61
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР както винаги само брой труповете и събира гилзите даааа родната *** си я бива и европрецедателството върви на шест ***
60
1
 
48
 
! Отговори
размисли и пръц преди 5 години
Две неща правят впечатление.Първо-убиецът вместо да избяга в чужбина,се прибира в родния си град,където първо ще бъде потърсен.Тоест,тук имаме отново неумел опит на МВР да ни хвърли прах в очите.И второ,за лекарите по-ценни са престъпниците,отколкото почтените хора.Има толкова случаи на хора,които са върнати от лекари,а когато става въпрос за плява,те се грижат повече от всеотдайно за тях и се борят за живота им,нищо че не са нужни на обществото ни.
59
0
 
24
 
! Отговори
SS преди 5 години
"двамата са стреляли един срещу друг" - е, тоз номер е върховен! - напомня ми на уж "разчистването на сметки между бандитите" през 1997-1999...
58
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пелов си живеел свободно ,а полицията спи!Ако не беше се забъркал с престъпници можеше още много години да си живее на свобода в държавата която уж полицията го издирва ,,под дърво и камък"!Няма да е чудно ако братя Галеви са в България!
57
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага тюфлеците от МВР да правят протест. След поредното доказателство за качеството на работата им един протест за заплати би бил много на място. А и хората няма, как да не ги подкрепят.Особено герберазите.
56
0
 
74
 
! Отговори
ined преди 5 години
Е ко излезе сега? - една чистачка и един сутеньор вършат повече работа от цялата полиция и охраната на затвора.
55
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не искаме престъпници в редовете си", заявиха от Синдиката на Мафията! "Ще помогнем с всички сили и средства, на "родната милиция", да опази "реда, сигурността и спокойствието"!Днес, по-късно, очаквайте брифинг от Министър Ангелкова, Министър Нанков и други, ангажирани по темата! ;)
54
1
 
32
 
! Отговори
Alow преди 5 години
Тиквата е на власт 90-те тиквата беше главен секреар имаше престрелки сега пак само,че е главна Тиква
53
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, Пелов, най-издирваното лице в България, се е разхождал в Ботевград, а органите на реда нищо не разбрали!?
52
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като през 90_те става стрелят се през само експлозивите липсват и гранатометите ай честито на ***
51
3
 
33
 
! Отговори
от афера преди 5 години
Пелов е разстрелян в центъра на Ботевград, където нямало камери/?!?!/ и нямало свидетели. Ех, колко удобна случайност, а?! На всичкото отгоре Марио Панчев и Пелов били много близки. А още по на всичкото отгоре Марио Панчев бил агент на ченгетата, което вече дава обосновано предположение за тъпоумна комбинация на ченгетата. Впрочем, подобно подлагане на агенти и доносници от крими средите от страна на ченгетата чрез интригантски комбинации си е традиция.Поредното МВР фиаско.Ако това е
50
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега остава другия, който избяга с Пелов, някъде да ги организира дуел, за да дойде МВР и да прибера трупа му. Няма друг начин да го хванат.
49
0
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
До АмериканКато им гледам резултатите и толкова не заслужават.
48
1
 
17
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До Христо:Малко са им парите, на милите милиционери, как да работят за такива пари?
47
1
 
32
 
! Отговори
123 преди 5 години
МВР като статистическа агенция. Само отчита събитията, добре че тия са се изпозастреляли, че да няма случайни пострадали. Нашата полиция е гола вода.
46
4
 
38
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Родната милиция го търси,а той се развява с пистолет в центъра на града...Добре че се самозастрелват иначе нашата мила,некадърна и жалка милиция ще ги търси до забрава....