МВР потвърди: Убитият в Ботевград е… Владимир Пелов

При престрелката е ранен 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия
Обновена: 6 юни 2018 09:33 | 6 юни 2018 07:28,
137
МВР потвърди: Убитият в Ботевград е… Владимир Пелов
Снимка: Facebook

МВР потвърди съмненията, че убитият снощи при стрелбата в Ботевград, е избягалият затворник Владимир Пелов, съобщи Bulgaria ON AIR.

Припомняме ви, че той избяга зрелищно на 3 април през централния вход на Софийския централен затвор заедно със съучастника си Радостин Колев, използвайки внесено отвън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата се издирваха.

Още по темата

При престрелката е ранен 40-годишен криминално проявен мъж, който е приет в "Пирогов", съобщи директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски.  Той е закаран в болницата от свои приятели, където е опериран.

По неофициална информация раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия.

На мястото на кървавата вендета са открити три огнестрелни оръжия, като детайлите по инцидента тепърва ще се установяват, допълниха представителите на властите.

По първоначална информация двамата са стреляли един срещу друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
9
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Срещнали се 2 мутри и се скарали за нещо, извадили пищовите и почнали да се стрелят. Изпразнили по 1 пълнител един в друг. Двамата останали невредими, пострадали само случайни минувачи. Защо? Защото двете мутри са били добри стрелци и са се улучвали само в главите, а случайните минувачи пострадали от рикошетите.
44
1
 
14
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Да бе в затвора мирно седяло, не би куршум видяло
43
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ранения дали няма да умре сега в болницата и ще кажат - не успяхме да вземем показания от него и предполагаме, че така са ве развили нещата...
42
4
 
28
 
! Отговори
Цецко шестака преди 5 години
Борим престъпността!Иначе апартаментите са на майка ми.Казах!
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво става , престъпниците въоражени полицията я няма,по кръстовищата се бият?Тогава всички да се въоражаваме.
40
7
 
10
 
! Отговори
Дивият Запад преди 5 години
Нали иската да сте като краварите ето че и при нас има каубойци.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахахахаха...Марио Панчев бандюгата бил агент на ченгетата???!!!!!!Муахахахахааах...развеселихте ме тука, братя!
38
3
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
До 48 Нямаме и грам съмнения, че Пелов не знае още че е гръмна!
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родната полиция, отново само пасивен наблюдател и констатиращ събитията.
36
4
 
0
 
! Отговори
До 36 Haha преди 5 години
Не си ти Haha, Шерлок Холмс + Еркюл Поаро си.Всичко ти е ясно .Хвала на такива титани на мисълта.За такива и подобните казват че главата им служи само за вчесване.Наистина смешници.
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 47 Само че оня го самоубиха, а тоя го застреляха. Какъв е проблема да кажат че при престрелка между мполицаи и избягалия затворник затворника е убит от полицаи щом е открил стрелба по тях? Истината е че двата бoКЛУКА СА СЕ СРЕЩНАЛИ И СА СИ РАЗМЕНИЛИ КУРШУМИ.
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи около полунощ е бил убит избягалият затворник Владимир Пелов в Ботевград. Точно там, където IQ МВР само преди дни прави тумба-лумба акция, търсейки го, за да залови. Е, направо го хванаха.Вместо МВР очевидно при конфликт Марио Пенчев, сутеньор, вече е в болница в много тежко състояние след стрелба, при която пък е убит Владимир Пелов. Пелов е разстрелян в цевтъра на Ботевград, където нямало камери/?!?!/ и нямало свидетели. Ех, колко удобна случайност, а?! На всичкото отгоре Марио Панчев и Пелов били много близки. А още по на всичкото отгоре Марио Панчев бил агент на ченгетата,
33
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 5 години
две мутри са се стреляли, добре че няма пострадали случайни минувачи.
32
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие които пишете тука, сигурни ли сте, че точно Пелов е убитият? Дали пък не пускат фалшива новина, за да не го търсят повече? Ако наистина убитият е Пелов - това е добра новина, дай Боже всеки ден да се трепят престъпници но аз много силно се съмнявам да е истина.
31
4
 
14
 
! Отговори
А де преди 5 години
Ама глей как заплетените случаи на мвр сами се решават.. Оня след като изби цяло семейство, се самоуби.. Тука тия сами са се самоубили като гледам.. Бе, добре е.. Върши се работа..
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 44 какъв агент е тоя сводник Марио Панчев, бе? Ти акъл имаш ли? Я му прочети досието.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега чакаме да хвърли топа и сводника и да наградим с Орден Стара Планина посмъртно избягалият затворник. И това не го казвам с ирония.
28
4
 
9
 
! Отговори
цитат от афера преди 5 години
Снощи около полунощ е бил убит избягалият затворник Владимир Пелов в Ботевград. Точно там, където IQ МВР само преди дни прави тумба-лумба акция, търсейки го, за да залови. Е, направо го хванаха.Вместо МВР очевидно при конфликт Марио Пенчев, сутеньор, вече е в болница в много тежко състояние след стрелба, при която пък е убит Владимир Пелов. Пелов е разстрелян в цевтъра на Ботевград, където нямало камери/?!?!/ и нямало свидетели. Ех, колко удобна случайност, а?! На всичкото отгоре Марио Панчев и Пелов били много близки. А още по на всичкото отгоре Марио Панчев бил агент на ченгетата, ко
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И преди си помислих,че е инсценировка,да го извадят от затвора и убият,изобщо театъра е пълен,инсценироваки на макс,а народа страда!
26
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Задминахме Мексико и Колумбия !!