Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А поне номинация за "човек на годината" от БХК няма ли да има? Че те много обичат да номинират всякакви от...ки.
52
35
 
8
 
! Отговори
Тивторъ преди 5 години
До ТипърваАлчо, по-възрастните ми колеги са ми разказвали как в ученическите им години всеки ученик в Панагюрище е имал нож в джоба.Баща ми има приятел, който е бил учители.На директора са му викали *** е така в лицето и НИЩО!ТВУ е имало само за някои.Всички тези неща са наследство от скапания ви комунизъм.Ясно ли ти е?
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такова изпълнение трябва да го съдите като пълнолетен. Като го пратите за дълго в панделата, ще му дойде акълът в главата.
50
1
 
2
 
! Отговори
Александър преди 5 години
До до Анонимен 57. Голяма глупост сте написал, трябва да се чете, не е достатъчно какво мама и татко си говорят в къщи.
49
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато на всяка крачка ти погубват достойнството, напрежението екскалира и агресията и саморазправата заемат почетно място. Не оправдавам агресивните хора, но когато виждаме последствията, а не търсим причината, нищо добро не ни чака.
48
0
 
35
 
! Отговори
-|- преди 5 години
Едно нещо не разбирам. Защо на нападателя е скрито лицето? Това някаква странна форма на опазване на личното достойнство ли е?
47
1
 
38
 
! Отговори
... преди 5 години
Какво значи 'нападателят е от ирански произход'? Мигрант, бежанец или някоя българска златотърсачка си е направила криво сметките?
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нападателят е от ирански произход" Не съм никак изненадан. Айде сега директно в Иран!
45
0
 
38
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Крайно време е да се свели наказателната отговорност на 13-14 годишна възраст. Днес децата (младите хора) съзряват много по-рано от преди и на тази възраст вършат вече престъпления по-опасни и от тези на "възрастните". Но те остават безнаказани, защото извършителите били непълнолетни!
44
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уу, ама той е горд от постъпката си...Браво младеж. Кремиковци е отлично място за такива като теб...***
43
1
 
37
 
! Отговори
...тъжно... преди 5 години
Малък ***! Лошото е, че расте лигаво, неблагодарно, арогантно поколение с объркана ценностна система! Кой е виновен ли? Всички ние, които възпитаваме тези ***.
42
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези "убииства на честта" са си част от всекидневието на тия. Избиха си жените, сестрите, братята...никого не признават пред този "обичай"
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** си е ***, не е лесно на *** да му дадеш ум.А разлика между умните и глупавите , е именно различните подходи да се справят с гнева си.
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ирански произход?
39
0
 
21
 
! Отговори
този преди 5 години
този разплут *** е за раз...л. От него човек няма да стане.
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Бай Тошово време тоя щеше да нахрани свинете в Белене.....Сега държавата ще го хрантути, ще му плати за адвокат, а на утрешния ден като заведе едно дело в Страсбург, ще му платим и няколко милиона евро обезщетения.
37
0
 
22
 
! Отговори
Естет преди 5 години
Много безформено тяло. Да дойде да опита и мен да наръга. Ако му е малко само с нож да вземе още един.В панделата сега може да не влезе, ама на 18 със сигурност.
36
0
 
42
 
! Отговори
хм преди 5 години
Този млад разбойник носи сутиен размер 95/В, предполагам.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гошо...ТъпотоBravo Gosho!! Absolutno sum suglasen!
34
4
 
45
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ние от БХК сме възмутени от липсата на толерантност и разбиране в България. Това дете е жертва на дискриманиция. Ще дадем България на съд в Женева, Страсбург и Турно Мъгуреле!