Бесен среднощен дрифт в Петрич – две окървавени деца в болница!

Още две деца са ранени при инцидента, но те са изписани
Обновена: 16 авг 2018 09:45 | 16 авг 2018 08:30,
175

Снимки: Stoqn Dimitrov/Facebook

Четири деца са блъснати в Петрич след среднощен дрифт на автомобил.

Кървавите снимки от мястото на инцидента са качени във Facebook от очевидец на инцидента.

Стоян Димитров пише, че пътния ад е станал пред очите му малко след полунощ.

По първоначална информация тежко ранени са брат и сестра, на 18 и 16 години. Лекарите са ампутирали единия крак на момчето. Момичето пък е с множество фрактури.

Състоянието им е тежко, настанени са в реанимация, обяви пред Bulgaria ON AIR лекар от МБАЛ "Рокфелер".

Другите две блъснати деца са освободени за домашно лечение.

Тийнейджърите били пометени от "Опел", докато стояли на тротоара под навес заради дъждовното време.

От МВР потвърдиха за катастрофата, като единствено коментираха, че шофьорът на автомобила е 18-годишен. Пробата му за алкохол е отрицателна.

"Приятели, няма да пиша имена на потърпевшите, защото това не е сензация. Снимките ги качих с такава цел, нека всеки шофьор ги види и добре си помисли. Това са нашите деца... Във войната по пътищата трябва всички да бъдем заедно и да забравим различията помежду ни", призовава от социалната мрежа Стоян Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Е тва еОбясни ми как ГЕРБ е виновен за катастрофите, за да мога да ти повярвам?
114
13
 
9
 
! Отговори
G преди 5 години
ГЕРБ ли управлява колата, че да е виновна? ГЕРБ ли кара да натискаш газта и да караш безумно? ГЕРБ ли издава присъдите в съда?
113
4
 
25
 
! Отговори
Хер Вернер преди 5 години
Айде сега продължавайте да плюете по Кольо Босия, който протестира за строг контрол по пътищата и администрацията .... Жалко за невинните деца, но това няма да е последния трагичен случай, докато масата се кефи да бута рушвети, за да се уреди по лесния начин.
112
4
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
По спомен от едно проучване, което правих преди около 12 години:- Само в България, Гражданска отговорност (ГО) и Каско са отделни застраховки- България бе една от 5-те страни в които ГО се води на МПС, а не на водачаТа, мисълта ми е защо подяволите все още не са обединени?Относно цените, тъй като го видях с очите си, водач с 3 катастрофи за една година, отбелязан като рисков шофьор, трябваше да заплати по 2300 лева ГО за 2-те МПС, които притежава ! Така, че от 200 на 300 лева не е болка.
111
6
 
10
 
! Отговори
Е тва е преди 5 години
герберастът - всичко се руши и отива по дяволите, хора *** по улиците, то те пита - какво общо има герб. А дано те да си в следващата катастрофа, да намалее тъпотата на света с 1.
110
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, отворковци! Ама много разбирате! Нали вие гласувате за този дето Ви обещава носъществими безумия. Нали скочихте, че КАТ се крият когато контролират скороста. Нали скачате срещу пуснатите светлини денем, забраната за говорене по телефона при шофиране, детските столчета и коланите. Не искате да плащате за винетки. Не искате ТОЛ. На колко от Вас автомобилите са минали реален технически преглед? Като гледам как всеки 2-ри дизел на пътя пуши едва ли сте много? Нали такива като Вас са по службите!
109
5
 
7
 
! Отговори
Сигурно.. преди 5 години
Сте слепи защитници на ГРЪБ. Как влияят те на. Ами управляват 10 год. В НПК не вкараха думата кражба на кола. 10 год не могат да премахнат гонки дрифтове,продажба на книжки е факт,мутризация също. Вкарани знакови фигури в затвора?? Не!!брендо къде са митьо и той навън,суджуци,санирания..Е какво са променили към добро??
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е дрифт?
107
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдът, прокурорите и законите са две отделни власти - законодателна и съдебна. Първо се ограмоти, после пиши глупости по адрес на ГЕРБ!
106
3
 
16
 
! Отговори
Ама ти сериозно ли?? преди 5 години
аз ли управлявам държавата, или герб? КАТ на мое подчинение ли е? Съдът? Прокурорите? Законите? Абе ти *** ли си бе ??
105
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обясни ми как ГЕРБ вреди по отношение на катастрофите?
104
2
 
13
 
! Отговори
Верно ли преди 5 години
има такива, дето не виждат как вреди. Ми приятелче утре като твоето дете пострада в катастрофа и престъпникът го потупат по гърба като добро момче и го пуснат, това вреда ли ще е за теб? :)))
103
0
 
17
 
! Отговори
Име преди 5 години
Момчето с ампутиран крак.... на 18 години. Тази "статистика" на трагедиите някой води ли я? Не стига, че се избиваме по пътищата с най-голям "успех", но и остават десетки ХИЛЯДИ инвалиди. Ама те не се виждат, защото няма как да излязат после в обществото. То за хората с два крака трудно се ходи из "инфраструктурата". Ако сме наистина общество, виновният трябва да се направи за пример: да плаща на това момче, защото за един миг му е отнел възможността за физическа работа за цял живот.
102
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГерберизмътА как точно вреди?
101
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безсмислено е да четем такива статии. Утре ще има и друга такава. Ако му отрежат публично топките на шофьора - такива случай ще станат изключително редки. Ама на няма да се случи - на някои им изнася да е така.
100
2
 
12
 
! Отговори
Герберизмът преди 5 години
вреди на здравето ви и на хората около вас
99
1
 
18
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Що ли не съм изненадан, че "шофьора" на опела е полицейско синче!
98
1
 
25
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Не само КАТ. Всички институции, агенции и подобни държавни структури с контролни функции отдавна са мъртви. Това са едни бездънни ями. Колкото и пари да се наливат там, не се ли реформират , не се ли изкорени чувството за безнаказаност те няма да функционират нормално.
97
2
 
12
 
! Отговори
А3 преди 5 години
Колеги объркан е самият принцип на геажданската. Колата не се движи сама. Ще регистрират колата на бабата която не прави нарушения а я кара внука. Трябва по друг принцип 50 % е за колата,а отделно всеки шофьор да си има така нареченият лиценз и става така. За колата ГО- 200 лв отделно за лиценза младите шфьори почват от 200х5 коеф. Който намаля всяка год без наруш или се увеличава. И като му стане лиц. 5000...слиза от колата.Така е в норм страни.Аман от голтаци проЗТи с таралясници
96
1
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Гражданската отговорност да се прави на името на шофьора, а не на автомобила. А такива джигити освен наказанието, което ще им се наложи да изплащат определена сума на пострадалите всеки месец.