Очевидец на катастрофата край Своге: Ужасяваща гледка!

Час и половина по-рано хората си палели свещи за здраве
Обновена: 26 авг 2018 15:27 | 26 авг 2018 12:45, Камелия Цветанова
41

Посетител на манастира "Седемте престола" се засича с групата, която по-късно катастрофира фатално на 2 км от Своге. На връщане от манастира Христо Николов минава и през мястото на жестоката катастрофа.
Още по темата
"Видях хората от рейса да си палят свещи за здраве. Това е било час и половина преди инцидента. Пътят до "Седемте престола" е доста тесен, с обратен вираж и те изхвърля. На пътя София - Своге имаше доста силен дъжд, голяма буря, асфалтът беше доста мокър", разказа Христо за Новините на Bulgaria ON AIR.

Наближавайки Своге той вижда ударени коли на пътя и голям брой спрели автомобили. Христо вижда изкривената мантинела, което го навежда на мисълта за излизане на превозно средство от пътя.

"Видях рейса и изкрещях, че това е рейсът, който видях на манастира. Хората още лежаха долу. Едните мърдаха, другите - не. Това беше ужасяваща гледка", сподели още Христо Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Водач на автобус преди 5 години
При атобуси и камьони никой не следи за изправноста на ретардер и ABS.Докато товае така ще продължават да излизат от пътя и да умират хора.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом има и други коли ударени е ясно, че някоя (най-вероятно) *** изведнъж се е паникьосала (както обикновено правят "ВЕЛИКИТЕ" жени шофьорки) и е натиснала рязко спирачка в завоя или преди него, което е било неочаквано за опитния шофьор на автобуса, който също е натиснал рязка спирачка и просто е продължил направо (според един от основните физични закони)...
26
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Пътя е в идеално състояние . Ограниченията са заради завоите . Причината за катастрофаата е от човешка немарливост на друг учсник в ПТП . Защо никой нищо не пише за другите коли . А основните ползватели на този път са коли с регистрация СО......(софийски *** )
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако "бок" съществуваше щеше да ги спаси! Детето е било на 13...
24
7
 
6
 
! Отговори
някой преди 5 години
Много са им помогнали свещите...
23
4
 
6
 
! Отговори
Има ли значение? преди 5 години
Като вземем предвид скорошния ремонт на точно тази отсечка от пътя, защо има ограничение 40 км/ч? На междуградски път ограниченията са доста по-високи, 80 км/ч и 90 км/ч в зависимост от МПС-то. Дали пък не е оставено като поредната "хранилка"?Ако вярваме че МВР и АПИ са "предписали" "нов" ремонт на пътя поради несъответсвие, то тогава къде са КАТ и АПИ, за да предотвратят подобни катастрофи? ... По мое мнение в близките храсти...
22
1
 
1
 
! Отговори
СТРЪНДЖАТА преди 5 години
... прословутия асвалт.... 'Видими резултати".....
21
7
 
1
 
! Отговори
V преди 5 години
Do nomer 20!Tova ne e nikakvo dokazatelstvo, zashtoto batashkite mychenizi sa se skrili v zyrkva I tam sa bili zaklani mychenicheski I sa prieli NETLENNI VENZI NA NEBESATA.Taka che tezi hora ot avtobisa e bilo dobre za tiah che sa bili viarvashti. A ti si misli che si vyzniknal ot Barbaronite, ot Ala Bala.
20
24
 
9
 
! Отговори
Луи дьо Бройл преди 5 години
Поредното доказателство че бог не съществува.
19
2
 
26
 
! Отговори
Е айде стига...!!! преди 5 години
Някой да помни дали имаше длъжностни лица виновни за жената в тунел Ечемишка?!!! Интересна би била статистика за автотранспорт и произшествия за последните години от както г-н " правим магистрали" е на власт.
18
5
 
8
 
! Отговори
данъкоплачещ преди 5 години
Следователят от Несебър,който имаше чадър пак ли е виновен?Не му ли взеха чадъра герберасете отдавна?
17
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой шофьор не може да предвиди какъв ремонт на пътя му е спретнал ГЕРБ и как ще излети от пътя.
16
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ви интересуват руските медии?БГ-политици отдавна скасаха отношенията с единствената велика сила, която ни е помагала в историята...............но затова не са виновни те,ами стадото, наречено БГ народ.
15
7
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Извратений Балканскинищо не си прочел. или си чел пикабу, или така са ти казали. примерно, риа новости са заети да подготвят общественото мнение за твърденията на руското външно, че де факто фалшиви служители на червения кръст са заложили химически заряди, за да направят материал за западните медии. явно, вагнерци са ошляпали некви докторля и сега ще се мете, щото иначе женевски конвенции, туй онуй.
14
3
 
21
 
! Отговори
Спондж Боб преди 5 години
''асфалтът беше доста мокър"-Асфалта е или сух или мокър!
13
8
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонименс тия купени книжки не знам кво ше ви правиме. велосипедистите, триколките и имперските щурмоваци даже се водят участници в движението. тоест, в случая, че на службаша баща му е бил и той от веригата и си мисли че сме 76та и като видят фуражката, катаджиите ще си тръгнат е едно. отделно, "инвалид" не означава задължително "Сакат зеленчук". много хора с сериозни здравословни проблеми ще "скочат бодро", ако пенсиониран шапкар, баща на бивш шапкар и настоящ партиец се опита да ги убие.
12
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянАбе,гледах тоя "инвалид" как бодро скочи от тротинетката и се пльосна на земята,когато дойдоха "свидетели".Постановки на герп.Колелета не се карат на кръгово вижение.
11
4
 
14
 
! Отговори
Извратений Балкански преди 5 години
Защо се интересувате толкова от руските меии какво съобщават за нас.Доколкото прочетох,на дневен ред е развитие на космическо сътрудничество с ...Турция.Нали това искахте.Ама хем сърби,хем боли.
10
18
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До българските Медиiфакта, че твоите братушки ги интересува единствено дали има пострадали руснаци, а за останалото "х*й с ним" не бива да те притеснява. винаги е било така. от друга страна, факта че се опитват да обърнат факта, че бащата на "обединителя" с зелените чорапи се е опитал да убие инвалид на политическа сатира, заслужава почитания и е красноречив за патриотичните настроения сред политически левите и либерастите.
9
7
 
18
 
! Отговори
българските Медиi преди 5 години
В Българските Медии пише ,че е терористичен акт на Герб и управляващата му Омбого фондация и централа зад Океана ,че щофьора и половината пенсионери са си направили застраховки живот преди да стане лошо.Според Боко бюджета на НОИ И НЗОК е налекнал много за което е поучил поздравления от Ъмеруиканскиа посpанник.