Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой

Полицията работи по няколко версии за жестокото престъпление
Обновена: 7 окт 2018 16:43 | 7 окт 2018 12:08,
240
Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой
Снимка: Facebook

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова е открито вчера край брега на Дунав.

Гражданин е подал сигнал в 14:20 часа. По първоначална информация жената е починала след нанесен жесток побой, от който тялото й е обезобразено.

Още по темата

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Виктория Маринова е административен директор на русенската телевизия TVN, която излъчва от още няколко съседни региона, пише "Монитор".

Водеща бе на предаването "Подиум“, а от края на септември – на предаването "Детектор".

Младата жена е майка на 7-годишна дъщеричка.

В 13 часа в Русе полицията и прокуратурата ще даде брифинг, на който ще бъдат съобщени повече подробности за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неблагодарна професия е журналистиката. Хем ниски заплати, хем като разкриеш нещо може да те очистят. Затова много колеги предпочитат кол центровете.
76
1
 
9
 
! Отговори
месара преди 5 години
предлагам да не протестираме, ако организаторите са дебели и грозни
75
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрация никога не е имало по света, най-малкото в България!!!Всичко е пари и интереси...............жалко за младата жена, попаднала е на случай на корупция с евро-фондове явно, била е честна, не си е замълчала и е платила с живота си.Никой няма да оцени професионализма й, само жертвата й.............жалко за детенцето й!Така става на тая територия...........дето някой още й вика държава!!!
74
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А удобния клошар, намерен ли е вече?
73
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поръчково убийство на разследващ журналист?????Мутрокрация или демокрация???Свобода и защита на словото????В какво се превъна/превърнаха Бг???Къде е Тиквата, къде Цвък - Цвък, къде е "увисналия" орган - МВР????Бягай народе, спасявай се!
72
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мвр ни мрази
71
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последното и предаване преди седмица беше за "Джи Пи Гейт", разследването на огромна корупционна схема, за което родните медии дума не обелват. Познавах Вики, омъжена беше за мой съученик. Мир на душата ѝ! Сега пак клошар ще се намери...
70
4
 
58
 
! Отговори
Николай преди 5 години
.."..СИСТЕМАТИЧНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА РАЗСЛЕДВАЩИ ЖЕРНАЛИСТИ .." го казва тя самата в последното си предаване ! Нямам думи ! Бог да я прости !
69
2
 
44
 
! Отговори
Може би ... преди 5 години
Предполагам, че може би скоро ще намерят и трупа на някой убит/удавен - нали сме в Русе, без обясними причини якичък несретник, приживе склонен към насилие и неясно с какво се препитавал. И няма да се разбере защо се е самоубил с удар в темето от тежък предмет ... Никаква връзка с убитата журналистка, връзки в други сфери. По този повод човек от нейната обществена среда ще стане странно приказлив ...
68
6
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е правила разследване и е попаднала на едри риби са и видяли сметката. Сега се чудят с каква версия да излязът за да останат чисти. Помните ли Росен колко време излизаха с различни версии докато го Самоубиха. Не само ви мислят за оФце а й такива сте останали там на мутроландската територия.
67
2
 
44
 
! Отговори
Къде си преди 5 години
НАРОДЕ?!
66
4
 
73
 
! Отговори
Мутристан преди 5 години
В милата ни бухалковина дете се блъска и размазва в кметски джип. Едвам оцелява. Сега кмета гербаджийски ще осъди родителите да платят за изкривената броня. Защо се чудим когато беззаконието убива децата ни.
65
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Онзи ден обругаха един журналист, а за престъпниците, продаващи отровна храна - нищо! Герои ги изкараха, бранители на частната си собственост."Това е само в твоята глава...
64
2
 
59
 
! Отговори
Кочияш преди 5 години
В територията на мутрите и алкохолиците това е дневния ред. Жалко за момичето и за милионите други светли души които не можем да се измъкнат от ***.
63
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден обругаха един журналист, а за престъпниците, продаващи отровна храна - нищо! Герои ги изкараха, бранители на частната си собственост. Сега и това момиче - бизнес дама, административен директор, лични били мотивите, а тя - разследваща журналистка.Един по един ще ви отстрелват неудобните журналисти... Каква власт сте, окаяни...
62
28
 
7
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Ако си толкова наясно върви помагай на разследващите , няма смисъл да пишеш тук .
61
6
 
13
 
! Отговори
до 63 преди 5 години
Гугъл казва, че името й е Силвия Петрова, но няма никаква информация, да се надяваме, че мвр, дето ни пази, работи по въпроса.
60
8
 
40
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Няколко милиона мишлета,имат участ нелека,а в таз територия проkлета,командват ДС-ченгета !
59
15
 
5
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Не прочетох . Не съм следовател ,не съм умник ,като всички останали изказвам лично мнение . Не може ли ? Защо веднага влизаш в защита ва определена теза ? Айде по скопойно .
58
7
 
9
 
! Отговори
Без думи преди 5 години
До Неа Да бе как не се сетих, само ще да е личен мотив ... като гледам ти си топ следовател и умник. Ти изобщо четеш ли какво се е случвало с нея преди. Аман от разбирачи !!!!