Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина

Мъчило го, че жена му е студент, а той - не е
Обновена: 1 ное 2018 10:29 | 1 ное 2018 07:00, Петя Славова
206
Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина
Убитата Дарина. Снимка: Facebook

Пистолет "Смит енд Уесън" е оръжието, с което са убити Дарина и нейната дъщеря. Оръжието е законно на Виторио Александров и е само едно от 75 000-те оръжия, регистрирани в столицата. Те са собственост на 41 000 граждани и фирми, предава "24 часа".

Викторио е купил пистолета през 2014 г., когато започва работа в голяма фирма за сигнално-охранителна дейност.Мъжът се е явил на психотест и си е извадил  свидетелство за чисто съдеббно минало. Одобрен е за работа като охранител, но докато е на смяна, не е имал право да ползва личния си пистолет. През 2019 т. е трябвало да поднови разрешителното си за оръжие, чийто срок е 5 години. Тогава освен за чисто съдебно минало е трябвало да представи документ, че не страда от психическо заболяване.

Документът струва между 15 и 20 лв в различните ДКЦ. "Не е наказван, съвестен служител, напълно нормален човек". Така шефовете му описват служителя си, който застреля дъщеричката си, а преди това пред очите й убива и нейната майка.

Още по темата

26-годишният мъж твърди пред разследващи, че не помни добре случилото се. Показанията му били хаотични и противоречиви. По думите му, не искал да убива момиченцето, но се спънал в тъмнината и натиснал спусъка на пистолета без да иска. Куршумът се оказва фатален за детето.

Охранителят се крил над три часа в изоставена постройка край Горни Богров, където ги оставил и таксиметровия шофьор, който пък отказал да вземе детето.

Преди да се качи в таксито, Викторио се разхождал из улиците, минал през Северния парк, возил се в автобус. Убил Дарина, защото се чувствал пренебрегнат. Жената вече не го наричала с мили думи. Пред колеги той е споделял, че не харесва родителите й. Те пък били силно притеснени за дъщеря си, молили я да се прибере с детето при тях, но тя обяснила, че ще се заключи в апартамента, сподели близък до семейството пред Нова тв. Той също така обяснил, че усещал младото момичето подтиснато в компанията на Викторио.

Оказва се, че двойният убиец също така постоянно се съмнявал в партньорката си. Бил мълчалив с колегите си и не понасял шегите им, че Дарина може да се среща с друг.

"Не се включваше в мъжки разговори за жени. Споделял е, че не харесва родителите на приятелката си, но чувствата им били взаимни.Внушаваше си, че разни мъже я ухажват. Иначе е кротко момче", разказва негов колега, пожелал анонимност.

Според него не е вярно, че Викторио е психопат. Бил особняк, по-свит и скромен, но не и луд. Всички колеги били много задружни и си помагали в трудни моменти. Никой от тях не предполагал, че е способен да убие някого, особено детето".

Още една причина за обтегнатите им отношения е факта, че Викторио нямал висше образование, а Дарина била студентка, която скоро щяла да се дипломира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще говорим за омразата. За омразата към жените. За начина, по който обществото дискутира случай, в който 26-годишен мъж нахлува в апартамента на бившата си приятелка, застрелва я, взима едногодишното дете, качва се на такси и отива в безлюдна местност, където изчаква да дойде полицията и застрелва в окото собственото си дете, но себе си себе си не успява. Нещо самоувереността го напуска баш в най-важния момент. Живее му се, вероятно.
121
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо, по дяволите, в последната година в България 22 жени са умрели от ръката на партньора си или друг близък мъж. За да могат всички да разберат правилно колко сбъркани са нещата, искам да си представите, че нещата бяха наопаки. Представете си, че у нас само за една година 22 мъже са изгубили живота си, убити, удушени, изгорени, сваляни с шутове от автомобили и бити насред пътя, стреляни от упор, пребивани със стикове за голф, удряни с чук в главата, pязaни с моторни резачки и изнасилвани от собствените им жени и партньорки.
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо, по дяволите, в последната година в България 22 жени са умрели от ръката на партньора си или друг близък мъж. За да могат всички да разберат правилно колко сбъркани са нещата, искам да си представите, че нещата бяха наопаки. Представете си, че у нас само за една година 22 мъже са изгубили живота си, убити, удушени, изгорени, сваляни с шутове от автомобили и бити насред пътя, стреляни от упор, пребивани със стикове за голф, удряни с чук в главата, *** с моторни резачки и изнасилвани от собствените им жени и партньорки.
119
10
 
14
 
! Отговори
Не разбирате има вся преди 5 години
Аз съм девствен на 27. Никога не съм имал приятелка. Интроверт съм. Трудно се отпускам из между екстроверти. Аз съм отпуснат само с определени хора които ми е кеф да общувам. Тих съм мълчалив съм не съм опасен. Недейте ме вкарвайте в графа опасен. Аз имам комплекси мислейки защо аз съм заг.беняк и така. Се се вина. Че за нищо не ставам. И аз се се чудя как да вържа едно момиче все ме е страх да направя първата крачка. Аз се надявам тя направи първата крачка. Да ми помогне да се отракам.
118
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До фxюмне с килийно дето си изкарва обяда с постове.
117
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След толкоз версии сега още 2,че се криел над 3 часа в изоставена постройка на село Горни Богров и че убил приятеката си-майката пред очите на едногодишната им дъщеричка в апартамента им сякаш някой е видял как всичко се е случило в тези фатални минути,а освен това уж самострелял се е,в болница настанен,но само се одракал като от храсталака дето се криел около бензиностанцията,когато дошли да го търсят по обаждане за издирван и конкретен случай в който начално го издирваха избягал с негова кола.
116
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До Видях снимкатаВикторио е бил толкова "християнин", колкото е "християнин" Брейвик и оня *** от Керч, и оня от Питсбърг, избил 11 души в Синагогата!Колкото са и "мюсюлмани" ийеродите, окървавили Париж и Брюксел!Това са античовеци и престъпници, безверници невярващи в нищо Човешко!
115
2
 
17
 
! Отговори
хмм... преди 5 години
То обикновено тихите и кротките хора се оказва, че са най-опасни! И въпросния "кротък" убиец е явно доказателство за това!
114
1
 
8
 
! Отговори
ф преди 5 години
До Видях снимкатаКаква е тая запалителна свещ? Ти да не си военен нещо.
113
5
 
7
 
! Отговори
няма страшно преди 5 години
Повиши ли веднъж глас на нежно създание като мен, вервай ми, повече няма да ме види. Като не знае как, по-добре да строява брат си.
112
9
 
5
 
! Отговори
Видях снимката преди 5 години
Сега в гоогъл видях една снимка на Викторио как държи детенцето си в църквата и един мъж с запалителна свещ и една жена с запалителна свещ седът зад него и го гледат. Сигурно Викторио не е бил мюсюлманин а християнин какво мислите по въпроса.
111
11
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
*** не как може да е верно че всеки път като има насилие над жена, това е защото мъжа е комплексар? Женска безогледна пропаганда, направо на ниво инстинкт им е да плюят, правосъдието си остава в ръцете на мъжете, жените си пазят собствените кожи в повечето случаи, не ги слушайте, все някой тях ги е бил а те невинни тичат при батката да набие другия батка и така цял живот като в училище
110
8
 
21
 
! Отговори
жена преди 5 години
мили момичета, бягайте от комплексирани мъже!!! много, много на далеч.
109
3
 
11
 
! Отговори
Виайп преди 5 години
Ми жените не ли са комплексарки. Само мъжете са били. Аз нали ги гледам по бай Брадър колко комплексари са в къщата мъже и жени. Най големите комплексари.
108
4
 
28
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
днешните млади хора влизат крайно неподготвени за живия живот. Момичета смятат че като родят дете на някой мъж, трябва да са принцеси - той да ги облича, храни, води в чужбина, купува коли... а момчетата /не казвам мъже - не са такива много от тях/ не смятат и не осъзнават, че са длъжни да полагат усилие и грижа за това семейство. Но когато останат тримата сами, без образование, с ниско платена работа, без почивки и маркови дрехи - любовта си отива бързо, бързо..А най - потърпевши са децата -уви
107
2
 
3
 
! Отговори
ьфь преди 5 години
Ми сигурно и Лидия се е плезила като млада, ама вече е жена на възраст и не върви.
106
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека ми изглежда добър. Ама женицата която се е оплезила на снимката не ме кефи. То с плезенето показва какво поведение има. Пр.сташко. Това е да си обвързан за цял живот заради децата. Когато се родят децата забравяш за всичко останало и само върху децата се концентрираш. Това означава че другите хора вече не съществуват за теб. А ти искаш да не е така но си е така. Затова хората нещата деца от страх да не си правят каквото си изкат и че не са свободни да си правят каквото си искат.
105
2
 
8
 
! Отговори
Сатира преди 5 години
От комплекси и внушения, взел че я убил
104
1
 
4
 
! Отговори
Фредерик Дийминг преди 5 години
В хода на разследването в Рейнхил са били открити разчленените тела на жена му Мери Дийминг и четирите му деца: Берта (9г.), Мери (7 г.), Сидни (5г.) и Лейла (18 м), погребани забетонирани в пода на вилата Дънхейм. Болшинството от жертвите били с прерязано гърло (Берта била задушена). Убийствата са били извършени когато Дийминг (под името Албърт Уилямс) е ухажвал Емили Матърс приблизително на 26 юли 1891г. Убил и нея на 9 декември 1891г. в Мелбърн, Австралия. Диминг под името Дънкан е посетил в Сидни брачната агенция Holts Matrimonial Agency през януари 1892г. желаейки да се запознае с млада
103
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...и не понасял шегите им, че Дарина може да се среща с друг." Страшни шеги от страна на колегите! Колко му трябва на комплексара?