Задържана е и приятелката на Кристиан, отказвала съдействие

Тя и Георги Иванов са напуснали мястото на катастрофата
21 апр 2020 08:21,
110
Задържана е и приятелката на Кристиан, отказвала съдействие
Снимка: БГНЕС

Вече има четирима задържани за катастрофата, в която загина Милен Цветков, съобщи БНТ.

Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов.

Още по темата

Двамата са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата.

Тя е издирена и е задържана късно снощи, след като е отказала съдействие на разследването.

Двамата са много важни свидетели за разследването, тъй като както е известно, Кристиан е бил дрогиран. Те трябва да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му попречи да управлява автомобила.

Георги Иванов и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след инцидента.

Първоначалната информация беше, че само Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
58
 
! Отговори
Митко преди 4 години
3 пъти са ме удряли отзад - все леко, в два от случаите бях спрял. Последния път жена "изпусна съединителя" и ми сгъна ламарините(това е и единствения случай със щети за моя автомобил - Опел Зафира). При този слаб удар(5-10 км/ч) усетих че ми причерня за секунда, имах болка във врата в продължение на почти 2 седмици. И си беше доста стряскащо изживяване - всичко се разлетя из колата... При този зверски удар направо не ми се мисли какви може да са травмите...
68
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо нейното име не се споменава?
67
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мама олигахчетата ми те се позабравиха,много е лошо когато въдзпитанието на дете се свежда до това да е облечено и нахранено.Това рано или късно се връща на мама и на тати.И моля госпожа майката да не прави изказвания от рада ,трагедията е и при двете семейства,вашата госпожа сте си я избрали сама,за сметка на Милен които само е бил на неправилното място в това време.Силно се надявам последните събития по света да поспрът малко хората и ги накарат да се замислят.
66
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тест за наркотици направиха ли й?А на депутатското писано яйце?Защо са побенгали гузно от местопрестъплението, ако с нищо не са виновни?Торбата с дрога ли скриха?Да очакваме ли читаво разледване или пак ще гледаме ьамазване и протакане?
65
1
 
60
 
! Отговори
Бачо преди 4 години
Истината е че сега оня дебелия адвокат ще излезе и най нагло ще изкара че потърпевш е дрогираното *** и видиш ли както си е карал с ,50 Милен ( светла му памет ) рязко е тръгнал на зад с 100 км и се ударил в идващата от зад кола
64
2
 
55
 
! Отговори
понежеобачезащото преди 4 години
Пак започват дежурните ганювски номера!След това ще изясняват кой номер обувки е носил,и дали не са му стягали!Ще се назначи петорна съдебнопсихиатрична експертиза,ще потърсят производителя на обувките и ще му пратят призовка!Ще изчакат три месеца да се яви,и като го няма ще блокират разследването "поради липса на важен свидетел"!След това ще се окаже,че теста за наркотици не е бил верен,защото не е бил направен професионално!И между другото ще се окаже,че спирачната система не е била изправна!
63
0
 
46
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
тези 20-годишните нямат ли соц-мрежи, до сега трябваше да сте разровили и да сте намерили кой с коя и къде ходи.
62
1
 
51
 
! Отговори
платен очевидец преди 4 години
истината е че момчето шофираше с не повече от 50км/ч , и закачи леко другата кола, на която заради ремонтьорска грешка , вече й липсваше багажника.
61
1
 
45
 
! Отговори
очевадецза5хил.лева преди 4 години
не е бил дрогиран - ял е развалени великденски яйца просто! - химичният състав на яйцата - реагира на наркотестове просто .....а Цветков май се разходил до мола пил водичка и си търсил вратовръзка ама не намерил и умрел от яд че нема ! и въоПще някой удрял ли го е зверската отзад - със 40км/час докат си чека на червено май непомня такова нещо
60
0
 
41
 
! Отговори
шоп преди 4 години
До Четирима задържанимайката е четвъртия и тя е задържана за 24 часа
59
1
 
64
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Отказали съдействие.Да им направят и на тях тест за наркотици, Да ги регистрират като наркомани ако (вероятно) са положителни тестовете. След като отказват значи прикриват, да ги третират като съпричастни на деянието и да си носят последствията.21-годишна пикла отказвала...
58
0
 
80
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Напишете името на това печено моме, кои да родителите й? Жалко е, че ни се поднасят половинчати ''новини'', всичко на ''час по лъжичка''. Затънали сме във версии и лъжи. Милен бил се придвижил 20 метра и седнал на тротоара? Глупости! От зверския удар съм сигурен, че веднага е изпаднал в безсъзнание. Колко време им трябва на докторите от т.н. медицинска експертиза, за да излязат със заключение? Месец, два или повече? Бог да го прости този доблестен и умен мъж.
57
0
 
65
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Сигурно шматката е гледала много американски филми и си мисли, че "се възползва от правото да мълчи" ...
56
0
 
80
 
! Отговори
А на бас преди 4 години
Че и тримцата са били надрусани.
55
1
 
69
 
! Отговори
.. преди 4 години
Отказала съдействие, демек не си признава нищо относно дрогата...А горките попиция и идея си нямат кой и как ги снабдява по време на "военно" за останалата рая време
54
18
 
47
 
! Отговори
Пян Гъ преди 4 години
До 60:Да бе, те (органите) съсипаха Черепа, та ще цепят басма на тоя. Ще си го съдят по закон. Ако не сте разбрали - времената вече са ДРУГИ. След посещението на онази американска прокурорка нещата вече са други.
53
0
 
59
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Каквито и теории да вадим няма как да се промени човечеството. Историята се пише от победителите (в случая от управляващите). Силно се надявам в този случай когато загина човек от журналистическата гилдия, медиите да не затворят устните си преди всички да бъде изяснено!
52
0
 
92
 
! Отговори
ах ах ах преди 4 години
Последно 3-*** или 4-*** са били в колата и КЪДЕ Е СОЦИАЛНАТА ДИСТАНЦИЯ ??? До тук виждам доста нарушения на закона:1. Шофиране в нетрезво състояние.2. Неспазване на ограничението на скоростта.3. Липса на гражданска отговорност на колата - доколкото рзбрах.4. Неспазване на социална дистанция.5. Притежание на наркотици.Сигурно има още...Лесно е да пишеш актове и глоби на обикновенните граждани, хайде сега да покажете колко сте "големи" - или пак с надрискани дупета ще позабършете случкат
51
2
 
47
 
! Отговори
D преди 4 години
Ей сега Гешо ще побърза, че има какво да влачи от паралиите. Веднага се зае със случая. Не е за изпускане.
50
4
 
37
 
! Отговори
Четирима задържани преди 4 години
И кой е четвъртият???