През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното

Тогава е глобена майката, Десислава Пешева, с 1000 лева
Обновена: 23 апр 2020 15:47 | 23 апр 2020 14:02, Нели Христова
221
През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното
Снимка: Facebook

През 2015 година, същият джип Audi Q7, с който Кристиан Николов блъсна колата на Милен Цветков, претърпява инцидент. След разследване, което продължава повече от година, е глобена майката на момчето с 1000 лева, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с Renaut, шофирано от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда.

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв.

През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът й Кристиан е бил на 17 г.

Това дело също ще се проверява от прокуратурата по разследването за катастрофата с Милен Цветков.

Според БНТ у разследващите има съмнение, че при инцидента през 2015 година Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя ,не е плащала данъци от ...2009 година ,Вие за една катастрофа се хванахте ?!?И е освободихте срещу 100 хилки -гаранция ?!?Това са само данъците й за половин година ,вероятно !!Да не говорим за други престъпления. :))))
4
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ясно че наркомана е карал тогава..Тоя го загази яко! Няма отърваване този път!Щом тръгнаха да ровят преди 5 години к'во е ставало...работата е един дебел за наркомана и при бай Санди Винкела за 20 години в Централния софийски.
3
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съдията, който го е пуснал, не виждали че това е ватерболист над закона, сега заради маминото ще има да го боли глава, но да излезе и да каже колко е взел от мама за да не гледа, че е на 17
2
2
 
114
 
! Отговори
???????????????????? преди 4 години
Аз ли перколясах или родината ми су нуждае от безкомпромисно, юнашко прочистване?!17-годишен *** по една случайност не е убил човек, само защото си е правил кефа в 2.00 ч. през нощта да кара мощен джип в насрещното платно!И м..ка му, вместо да вземе мерки, пак му е предоставила същия мощен джип, за да си кара ке.лемето както си ще, без да се интересува от правила и закони.ДЕСИСЛАВА ПЕШЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ОСЪДЕНА КАТО СЪУЧАСТНИК В УБИЙСТВОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ!!!!!!!!!!
1
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тая Пешева, първо 1000, сега 100000. Карай аудито да мачка.