През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното

Тогава е глобена майката, Десислава Пешева, с 1000 лева
Обновена: 23 апр 2020 15:47 | 23 апр 2020 14:02, Нели Христова
221
През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното
Снимка: Facebook

През 2015 година, същият джип Audi Q7, с който Кристиан Николов блъсна колата на Милен Цветков, претърпява инцидент. След разследване, което продължава повече от година, е глобена майката на момчето с 1000 лева, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с Renaut, шофирано от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда.

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв.

През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът й Кристиан е бил на 17 г.

Това дело също ще се проверява от прокуратурата по разследването за катастрофата с Милен Цветков.

Според БНТ у разследващите има съмнение, че при инцидента през 2015 година Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не трябва да категоризирате всички младежи в едно зависи от семейната среда как искате с Такива родители да е човек затънали в корупция далавера човекомразци естествено че и той ще е като тях има млади момчета родителите им вземат минималната заплата карат 20 годишния Опел на баща си и живеят скромно едвам изкарват месеца
24
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наркомана като влезе в затвора , мама да е с него да му варди дупето, и да дава в жертва своето, както досега!
23
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи от тая новина да разбирам , че не трябва да съм смирен и нормален човек, а да стана тегавняк и хората да се плашат от мен.. Защото като съм нормален , тия ще ги пускат за по 1000 лева?
22
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тези не е важно, че оставиха малки деца без баща, че му размазаха всички органи насред улицата. За тези е важно да продължават да си цопат из схемите и фекалиите, за има пачка. Достойнството няма значение
21
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
край с условните присъди
20
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много заплетено стана всичко е този мъжът на когото са му счупили крайникът не няма начин да не е видял кой е го е ударил , май са му платили да си трае , реално и той е допренесъл за случката с Милен , ако не си беше замълчал , ниже би нямаше да се стигне до тук, май всичко се случва с причина
19
2
 
63
 
! Отговори
ибагу преди 4 години
Такива са хиляди в БГДалаверки жипчета еврофондове А народа мизерияи СМС-и да помогнем на тоя и оняЗначи една шепа хора ще крадат и корумпират държавата и после пари няма и хората там да си разменят СМСи и да се оправят някакдържава-опълчениедържава направи си сам
18
0
 
27
 
! Отговори
Батко Асен преди 4 години
Ангелов, не си пил много вина май.
17
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aнгелов, то карнобатското вино по магазините едно винооо. дето да се издрайфаш!Трябва да е поне 15 лева бутилката че долу горе да става за пиене. То домашното струва 4 лева литъра което е с най- добри вкусови качества, а тия ми продават отрова за 5-6 лева 750 мл. Мани ги тия хвалби за винпром Карнобат....излагаш се!
16
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то и сега ако беше някой случаен,делото отново щеше да се води години наред и накрая "мама"щеше да си плати където трябва и Такааааа!
15
1
 
47
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ВСЯКА МАЙКА НА НАРКОМАН ЖИВЕЕ В АДА - "БОГАТА ИЛИ БЕДНА ИЛИ ПО СРЕДЕТА " !!!ТАЗИ,ОБАЧЕ, Е ОСИГУРИЛА ВСИЧКО БЕБЕТО ,КОЕТО Е РОДИЛА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В .....!!!!!
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз на мойте синове ще им оставя наследство десет албума със снимки как съм пил и как съм ял! хахаха шегувам се
13
9
 
15
 
! Отговори
Ангелов преди 4 години
Фен съм на виното, което произвежда майката на този. Но някъде брутални е сбъркала във възпитанието на момчето, което се е превърнало в бреме за нашето общество.
12
0
 
85
 
! Отговори
безнадежно преди 4 години
Ако този убиец е бил осъден подобаващо, сега нямаше да се случи това. Беззаконие ражда беззаконие!
11
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност това отменя доста от вината на момчето, като тя директно се лепва на съвестта на съдията. Когато дрогичката е имал шанс да научи нещо за живота в нормално общество, съдията му е отнел този едничък шанс. За съжаление в България съдиите не отговарят пред никого за нищо
10
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте лъгали в Б-я няма КОРУПЦИЯ,Европа трябва да се научи че българските политици не са КОРУМПИРАНИ И Съда не е корупиран.Тука чакат да влизат в някаква пещера ЕВРОЗОНА ,недей писа така няма да влязат.ГЕРБ са за пример в ЕС.Само където си купиха ИМОТ В Барселона и всички мълчат,като ощипани моми.
9
0
 
82
 
! Отговори
11584 преди 4 години
А санкции към разследващите през 2015 ще бъдат ли проверени? Как са били пуснати до Златните мостове младежите да празуват там рожден ден? Какви санкции ще понесат? Родителите нямат право да изведат децата си на въздух, Кристианчовци, Симночета и Жорковци с баровските коли могат да отидат до сърцето на националния парк, за да се дрогират!!! Нали сега търсят винок - това е различния начин, по който се прилагат законите и правилата.
8
2
 
90
 
! Отговори
инжектопляктор преди 4 години
затова милиардерите на Запад не оставят много пари на наследниците си.ако им се даде много наготово стават *** и социопати като този синковец...
7
2
 
70
 
! Отговори
KALki4 преди 4 години
Не закачайте момчето! Бих е награден за второ място по водна топка :D
6
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая се оказва пропусната от прокуратурата при арестуването на Миньо.''Биволъ''ги разкри да видим прокуратурата какво ще разкрие.Има взети пари от ЕС през министерство на земеделието без да имат право на това.Тоя джип трябва да е запориран,но не е.