През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното

Тогава е глобена майката, Десислава Пешева, с 1000 лева
Обновена: 23 апр 2020 15:47 | 23 апр 2020 14:02, Нели Христова
221
През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното
Снимка: Facebook

През 2015 година, същият джип Audi Q7, с който Кристиан Николов блъсна колата на Милен Цветков, претърпява инцидент. След разследване, което продължава повече от година, е глобена майката на момчето с 1000 лева, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с Renaut, шофирано от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда.

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв.

През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът й Кристиан е бил на 17 г.

Това дело също ще се проверява от прокуратурата по разследването за катастрофата с Милен Цветков.

Според БНТ у разследващите има съмнение, че при инцидента през 2015 година Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
8
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Дори и вола с остена да подкараш се иска елементарна култура( а не да му обрулиш ушите ) та камо ли да седнеш зад волан....
164
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка му е бивша секретарка на Миньо Стайков, а и като го гледам е одрал кожата на баща си Миньо Стайков. Как пък повечето мастити бизнесмени или се женят за секретарките си или им дават една добра част от бизнеса си, както е в случая с тая ***! Дано успеят да го осъдят! Време е да се промени закона така, че дрогирани или пияни шофьори, причинили смърт на пътя да бъдат съдени за умишлено убийство и да лежат от 20 години нагоре!
163
0
 
18
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Пиночет беше прав!
162
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре го е отгледала маминка. Хубавец. Сега в затвора батковците със сачмите в пениса ще му се радват!
161
0
 
22
 
! Отговори
Х преди 4 години
Сигурно са дали друга сума на шофьора зад кадър. Както и сега предложиха 500 000 лв на семейството. Така че не чакайте шофьора да си признае кой го е ударил.
160
3
 
36
 
! Отговори
вярваща преди 4 години
пиша тоя коментар като молитва от сърце, а в повечето случаи, когато силно и искрено вярваш и се молиш, нещата се случват. Моля се тея двамата и подобни на тях да изгният във или извън затвора. Да страдат истински докато са живи....
159
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Da
158
0
 
9
 
! Отговори
Видовден преди 4 години
доди *** како.А ти мислеше че няма да доди.
157
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ме е яд за друго , а за това че Сатаната навлиза толкова навътре в нещата на хората , че вече става очевадно за всеки.
156
2
 
1
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
До Велес до ХиенаОт гореща точка ли си бил псе такова-наемник .Като те пипнат брадатите ще те видя.
155
0
 
34
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Ще се намери и един журналист да разпита потърпевшия човечец от другата кола да каже кой е карал в същност колата на Пешева през 2015?
154
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, тука само се палите. Оня дето уби момче с нож в Борисовата градина стоя 3 години в ареста и го пуснаха под "домашен арест". Ама пишете си и се вервайте, както каза другаря цар.
153
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изглежда че този е прикриван рецидивист, а по всяка вероятност 2015 Е шофирал преди да получи шофьорска книжка.Не е лошо да се провери също как е получил шофьорската си книжка !
152
1
 
79
 
! Отговори
:((( преди 4 години
Мечешка услуга е направила на детето си тази маминка през 2015 г., като е поела вината за дивотията му. Още тогава това момче е тръгнало "на късмет" да се пробва дали може да убие някого с мощния си автомобил и то като направи едно от възможно най-грубите нарушения.Но маминка го е отървала.Какъв е изводът? Тя е реалният у.б.иец на М.Цветков, защото е знаела, че е създала безотговорно чудовище, но въпреки това е продължила да му предоставя мощен автомобил и пари за дрога.
151
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На къщата в Драгалевци: Ето, маме, виждаш ли тези безброй блещукащи светлини там в далечината?Да майко.. виждам ги. Това са нашите донори , които ден и нощ проливат нещастната си кръв за благото на Родината , но Ние сме над тях просто ,защото сме Богоизбрани. Ние сме над обикновените човешки закони, можем да правим каквото си искаме без да даваме обяснения за постъпките си и за това възприемай себе си като Владетел и екзекутор на тази маса, за да бъдеш уважаван гражданин на Европа и света.
150
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епа от кога казвам аз, че е КРАЙНО НЕОБХОДИМО ДА СЕ ЪРНЕ НАРОДНИЯ СЪД! Да ама некви тука ми спорят, че не трябвало! Еми сега ше си берем гайлето!
149
8
 
4
 
! Отговори
Велес до Хиена преди 4 години
..."Не съм пенсионер Още,а до моите заслуги Имаш дълъг Път, знам,че ти си, както и Другите татуирани Телета, в живота сами нищо не направихте, и няма да направите, страхливци, когато ще имаш поне един Боен медал от гореща точка, тогава можеш да подаваш в мойта страна звук и желателно тихо, не съм Българин-продажник, бързо ще ти Излекувам."-Абе, хвалипръцко, за какви ордени говориш, за какви горещи точки... Какъв си ти, и кому оная работа си държал там,а?
148
2
 
51
 
! Отговори
Велес преди 4 години
..."Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв."...-Хм....Ами, разследвайте сега бе, *** и мисири....2015 не е в древността....Да видим, какви имена на мастити адвокати и съдии ще излезат на повърхността!
147
3
 
35
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
на пича със счупения крак му е платено. като в пито и платено. интересно защо за такова провинение което може да се счита за опит за убийство макар и по непредпазливост наказанието е 1000 лева. особено като се има предвид колко богата е жената. в нормалните държави глобяват според данъчната декларация. да бяха конфискували и возилото и книжката на шоферката. а гешефтурата няма начин как да докаже че е карал маминия без да притиснат жертвата. как така се преразглеждат дела дето са свършили? дайте да погнем костов, царчето че и *** и тиквите за техните зулуми.
146
1
 
47
 
! Отговори
Бг преди 4 години
като се има предвид какви нечистоплътни хора стават юристи, нищо не ме изненадва. Мизерия до последно.