Жив и здрав е - Ким Чен Ун се появи на публично място за пръв път от седмици

Севернокорейският лидер откри нов завод и преряза лентата
Обновена: 2 май 2020 10:01 | 2 май 2020 06:26, Елка Василева
204
Жив и здрав е - Ким Чен Ун се появи на публично място за пръв път от седмици
Ким Чен Ун. Снимка: БГНЕС

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун се появи на откриването на нов завод, предадоха Франс прес и ТАСС, като цитират Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА).

"Уважаемият висш ръководител другарят Ким Чен Ун лично преряза лентата, символизираща завършване на строителството", съобщава севернокорейската агенция. Тържественото откриване с участието на севернокорейския лидер се състоя вчера, по повод 1 май.

„Под звуците на приветствен марш другарят Ким Чен Ун пристигна на мястото на церемонията – съобщи КЦТА. – Всички участници бурно викаха „Ура!“, приветствайки уважавания висш ръководител“. В тържествена обстановка севернокорейският лидер е прерязал лентата, а след това „махна с ръка към ликуващите строители и масите“.

Още по темата

КЦТА публикува и нова снимка на Ким Чен Ун.

Отбелязва се, че на снимката, направена по време на церемонията по откриване на завода, севернокорейският лидер е в обкръжението на ръководството на страната.

След това Ким Чен Ун е посетил някои от цеховете на новия завод, където е бил запознат с процесите на производство на фосфор и торове за земеделието на основата на него. Както подчертава КЦТА, лидерът на КНДР е определил пускането в експлоатация на този нов завод за фосфорни торове като „важен момент от извеждането на химическата промишленост на страната в по-стадий“.

Ким Чен Ун не се беше появявал публично от 11 април. Той не участва на 12 април в годишната сесия на Върховното народно събрание, а също така за първи път в своето управление не участва в тържествената церемония в Кимсусанския дворец на Слънцето, състояла се на 15 април по повод 108-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен. Отсъствието на Ким Чен Ун от главния национален празник на страната породи слухове за евентуално заболяване, дори смърт на севернокорейския лидер. Така с участието си в откриването на торовия завод Ким Чен Ун се появи публично за първи път от 11 април.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
150- ПРАВ СИ ДРУГАРЮ- НЯМА ПО ВЕЛИК МЪЖ ОТ КИМ. ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ КИМ ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА И ТРЪМП И ТОЙ, НАЙ ВЕЧЕ АКО ГО ПОСЛУШАТЕ ДРУГАРИ И СИ ПИЙНИТЕ ДЕЗИНФЕКТАНТ- СЛЕДВАЙТЕ КИМ И ЩЕ БЪДИТЕ ЩАСТЛИВИ КАТО СЕВЕРНО КОРЕЙЦИТЕ- ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА, ДРУГАРИ.
144
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
подпухнал ми се вижда,сигурно е бил на кортикостероиди,за лечение на нещо
143
7
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Жалко---кат ти е толкова жалко, що не вземеш го отмениш в умирачката ? Кой ше реве за тебе освен *** и децата? Никой ! На кого ще липсваш... а? Ко ше кажеш?
142
3
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
световната либерастия има пълната ми подкрепа си изяде г*за от яд
141
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИСТИНАТА Е ТУК"..това е ДВОЙНИК това не е ким вижте му очите.."..........................................Не е, тройник е:))
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
145- много си прав- ето сега видя ли защо Ким се е оградил така старателно- не пуска никой в тая високо развита държава.
138
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера гледах как един чичко професор от СУ обясняваше колко високо развита и напреднала страна е Северна Корея- дори има по високи успехи от нас- чак ахнах , после потърсих информация за да видя колко напред са отишли в построяването на Комунизма- е не открих нищо, но пък разбрах за наличието на трудови лагери и кой не вярва в правилната червена линия увисва на уличните стълбове, а още че бил толкова хубав Корейският комунизъм, че са построили стени за да не влиза никой там и да се възползва.
137
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тримата най-големи пичове на нашето време.Владимир Путин,Виктор Орбан и Ким Чен Ун.
136
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ким реши да се подиграе със западните медии. Направи го успешно.
135
2
 
21
 
! Отговори
Alo Alo преди 4 години
Другаря е Запразнил една седмица 1ви май.Празнувал е с много другарки и други ЕКСТРИ.Така когато нямаш шефове,ЕВАЛА!
134
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да живее Ким. Вива Ким Чен Ун. Сега пусни една ракетка да се разтреперят враговете и да напълнят гащите
133
18
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ТУК преди 4 години
това е ДВОЙНИК това не е ким вижте му очите
132
9
 
20
 
! Отговори
православен патриот преди 4 години
Ким е велик държавник !!! Истински световен лидер!!! Да бъде жив и здрав и още дълги години да бъде баща на великата и горда севернокорейска нация !!!! Слава на КНДР!!!!
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 132Еее! Не обиждайбхират така! Ами затова казах Ан 99%. Обаче Ким пребори вероятността и сега е тук. Беше много малко вероятни, ни се случи.
130
1
 
9
 
! Отговори
Ясновидец преди 4 години
Вчера като гледах на карти и те ми казаха,че е жив,някой във форума взе да ми се подиграва. Видя ли,че бях прав,ще кажа на тоя субект.
129
1
 
7
 
! Отговори
С.Корейско Кифте преди 4 години
Хахахах. Изглежда шопара Ким е железен . Туй 99.9% мъртъв не е кой знае какъв проблем за него . п.с. Завода за новите балистични ракети ли е ? Дето могат да стигнат до САЩ .Не че нещо.За един прЕател питам. Със рус перчем , дърт , дето много не се тревожеше за здравето на Ким и знаеше предварително че плондира е в отлично здраве . Ама го пазеше в тайна .
128
11
 
6
 
! Отговори
Двойник преди 4 години
Изглежда различен на предоставените снимки. По-дебел, по-висок и състарен. И прическата не съвпадаАбе няма дим без огън.
127
2
 
7
 
! Отговори
дали преди 4 години
До Анонимен 128 Тя Америка сама ще се ликвидира . Ще дойде момент , когато няма да може да си печата нови доларчета и тогава ще мине в лагера на Аржентина , Гърция и други страни обявили фалит
126
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е лесно да се радваш на Ким Чен Ун и колко е хубава северна Корея като си извън този лагер и си пишеш на лаптопчето от Европейския Съюз/ в Северна Корея нямат право на това!/, щото никой не емигрира по желание в хубавата Северна Корея, за сметка на това всички тичат за зелени карти за гадния САЩ.