9 смъртни случаи, новите заразени с коронавирус са 270 за 24 часа

146 са излекуваните през последното денонощие
Обновена: 1 авг 2020 08:16 | 1 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
129
9 смъртни случаи, новите заразени с коронавирус са 270 за 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

270 са новите случаи на заразени с коронавирус за последното денонощие. Направени общо 5582 PCR теста, сочи справка в Националната информационна система.

Така общият брой на потвърдените случаи става 11 690, от които 4988 активни.

Още по темата

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 55; Бургас - 9; Варна - 27; Велико Търново - 1; Враца - 7; Габрово - 10; Добрич - 11; Кърджали - 6; Кюстендил - 8; Ловеч - 2; Пазарджик - 5; Перник - 5; Плевен - 2; Пловдив - 24; Русе - 34; Силистра - 5; Сливен - 3; Смолян - 8; София област - 8; София (град) - 29; Стара Загора - 4; Търговище - 1; Хасково - 2; Шумен - 1; Ямбол - 3.

146 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 6319.

Хоспитализираните лица са 778, от които 42 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна ца последните 24 часа са 9. С тях броят на смъртните случаи скача на 383.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
кака Здравка преди 3 години
До Анонименохо тука нещата се задълбочават .Изглежда си имаме работа с импотентен комплексар ,работещ *** ,с умствен капацитет на средностатистическа мисирка.За такива като тебе доктор Делгадо пари би давал само за да те изследва.Щеше да вземе Нобелова награда по психология .Ако си размърдаш мозъчето гладко като гърдите на Алисия ще видиш че има много повече неща ,не само тези които са на една педя от носа ти!Такива като тебе за няколко пенита биха продали и майка си .
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този темп на нарастване на заразените е по цял свят не само в България.В Европа по-конкретно има увеличение. Казват го и по Евронюз.Което доказва че каквито и мерки да се вземат голяма полза няма.Трябва всеки сам да има едно наум, сегашните мерки са достатъчни, маски на закрито и забрана на всякакви мероприятия с много хора - концерти, фестивали, мачове и т.н.Още няколко години ще сме свидетели на подобна статистика докато пандемията утихне.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от умрелите вчера бил на 19 г., без съпровождащи заболявания.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починалите лица с доказана коронавирусна ца последните 24 часа са 9. С тях броят на смъртните случаи скача на 383.Какво иска да ни каже с каруцарския си недовършен израз авторката? Превод скача- повишава, литературен превод на уличен сленг! Изречението преди това не подлежи на анализ!
67
1
 
7
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Не ми казвай от къде да скоча, вметнах ти, че работя с маска. Дано ти светне, че съм наясно какво става.
66
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГанчоСкочи от 10 етаж, разбира се че е личен избор. Само че, не носенето на маска е като да караш пиян, осве себе си може да убиеш много други.
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Защото ти си гений, ти разкри невероятно трудна и сложна конспирация подготвян от ледникови период още. Браво, света ще те помни. Във всички градове по земното кълбо ще издигнат твои паметници, за да може целокупното човечество да се прекланя пред гения ти.
64
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена...Къде сте?Липсате ми! Без вас коментара е безцветен и муден! Изобщо мъка!
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 67 123 - Кой ти е казал, че аутопсиите са забранени? Тези дни имаше съобщения в световната преса за направени аутопсии на починали от ковид в САЩ, Така че не ти е вярна информацията. Плюс това сега има модерни апаратни изследвания - скенер и ядреномагнитен резонанс, които дават в образ какви изменения има в тялото. С две думи много си далеч от истината
62
5
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Ами стани лекар като искаш маска. Аз нося, ама само на работа. Въпрос на линост- личността не се нуждае от маска за да се подмаже на някой.
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите носят маски .Някои хора считат,че е под достойнството им да носят маски.Без коментар
60
4
 
3
 
! Отговори
един преди 3 години
До До 59Измисления свят е в медиите. Там програмират хората.78
59
1
 
1
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До анонимен 52Тези проблеми не са от вчера - от 30 години са! Докато здравеопазването се управлява от жълтите павета на парче!
58
0
 
6
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
Ясно, че живееш в измислен свят.За съжаление, трябва да се огледаш.А и е нацистко да наричаш хората и то болните хора ,, бройки,,.И въобще ти българин ли си?
57
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжите и манипулациите продължават!Всяка година едно и също, но тази успяха да излъжат масата хора, защото им се наложи.ТО не бяха измислените африкански чуми, птичи грип, свински грип...бла, бла, бла.Има статии от 20г. за "Ухански вирус настъпва" и т.н. край нямат
56
17
 
8
 
! Отговори
123 преди 3 години
Излъгаха целия свят с коронавируса. Всички само са чували за него, но никой не го е виждал. Нямало стигат чувалите за трупове. Тези които ги пишат умрели от ковид си отидоха от други болести. Защо е забранена аутопсията?Как ще кажеш от какво точно е умрял човек без аутопсия? Защо има хора на които единия тест е положителен другия отрицателен?
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кака ЗдравкаЗа теб е приготвил - мозък.Наливен, да си имаш щото при теб изветрява.
54
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 53Какво плато бе. Ти си адски т.Ъп.Само за Юли имаме повече заразени отколкото за периода Март - Юни.От 400 хоспитализирани, въпреки, че промениха протокола и сега имаме 800лежащи, пак само за Юли. Вече всеки ден почват хора от ковид. Влезе във старчески домове из за няколко дни има 70 заразени - провери си каква е смъртността.
53
11
 
7
 
! Отговори
кака Здравка преди 3 години
Вече чух планове да се ваксинира 60% от световното население до 2 години.Дори животните овцете ,кравите и всички останали не отиват доброволно да ги ваксинират и чипират .Но хората го искат и се редят на опашки .Анщайн е казал има две безкрайни неща -вселена и човешката глупост,като за последното не съм сигурен .Някой знае ли какво точно е приготвил чичо Гейтс и чичо Сорос в тези ваксини ,дали ще помогне за вируса и дали ще ви помгне да умрете от другиболести
52
6
 
9
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Стъкмистиката в действие. Утре пак!