Лукс от Кемпински на брега на Дунав

На новия хотел Kempinski Hotel River Park се радват гости и жители на Братислава
Обновена: 16 юни 2012 14:12 | 16 юни 2012 14:12,
8
Лукс от Кемпински на брега на Дунав
Снимкс: adelto.co.uk

Най-новият хотел от световноизвестната верига „Кемпински” се появи в столицата на Словакия. Той има отлично разположение – намира се в центъра на града, на брега на река Дунав и в близост до Стария град.

Новото бижу на Кемпински е проектирано от холандския архитект Erickvan Egeraat и има L-образна форма. Хотелът разполага с 231 стаи и 40 луксозни апартамента, разположени на осем етажа и предлагащи зашеметяваща гледка – към река Дунав и към замъка на хълма.

Братислава е град с богата история. Градът е известен и с изключителната красота на Дунавския регион, хубавите си вина от тамошни производители и невероятните вкусове на местната кухня.

Гостите на Kempinski Hotel River Park имат възможност да се насладят на красивия интериорен дизайн, иновативните предложения и богатия избор от вина в стилен бар, елегантен клуб за пушачи или отвън на терасата, която предлага неотразима гледка към Дунав.

Ако обичате да прекарвате времето си в СПА-процедури, хотелът разполага с луксозно СПА-отделение, което е разположено на цели 1500 кв. метра – с изглед към водата и чудесна гледка към зеленината на брега на Дунав. Гостите на хотела имат богат избор от над 60 козметични процедури и масажи, както и възможност за индивидуални фитнес-програми.

В случай, че пътувате с хеликоптер и искате да отседнете в Kempinski Hotel River Park, няма да ви се налага да търсите близко място за кацане. Хотелът има специално отделено място на покрива си именно за тази цел.

Ако все пак се придвижвате с традиционните полети със самолет – добре е да знаете, че хотелът се намира само на 35 минути от международното летище във Виена и на 15 минути от летището в Братислава.

Вижте повече от уникалния хотел в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
dsdsa преди 11 години
Хотелът има гледка към водата, а зад нея е местното панелено гето- тип Ляулин.... :)
5
9
 
5
 
! Отговори
Галин преди 11 години
Братислава е ужасно място...
4
1
 
4
 
! Отговори
vanko преди 11 години
Е чак пък 300 хах
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
300g. sa napred ped BUGARSKO
2
0
 
14
 
! Отговори
pili преди 11 години
От 3-4 години го има. Еуровеа я построиха преди 2 години и половина, а Ривър Парк вече беше завършен :)
1
0
 
23
 
! Отговори
bitaka преди 11 години
abe vie normalni li ste.jiveq v Bratislava,karlova ves i vseki den minavam pokrai Kempinski river parka koito e pone na 2 godini....