Най-живописните плажове на Френската Ривиера

Малки лагуни за богати туристи
Обновена: 29 авг 2012 09:56 | 29 авг 2012 09:56,
45
Най-живописните плажове на Френската Ривиера
Plage La Mala on Cap d'Ail , Снимка: jim photographe amateur

Френската Ривиера, известна като Côte d'Azur, е известна по целия свят със своите луксозни плажове, на които богатите и известните се надпреварват да си почиват през лятото. Става въпрос за протежението на френското крайбрежие покрай Сен Тропе, Монако и Кан.

Проблемът е, че и там понякога твърде многото посетители задръстват големите плажове и те стават не особено привлекателни.

Алтернативата на големите плажове са тези малки лагуни - идилични местенца с поклащащи се палми и ситен пясък, обграждащи прекрасните сини води на Средиземно море.

Тези плажове определено не са за хората с ограничен бюджет, но пък защо човек, ако има възможност, да не се докосне до живота на богатите?

Петте най-добри малки плажа на Côte d'Azur вижте в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: плажзвездиривиера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
10
 
! Отговори
varna преди 11 години
tova e gadost, sa6tite sa i v harvatska. V harvatiq samo na 6ezlong ina4e ne moje6 stigna do moreto, krakata te bolqt dve sedmici posle
3
7
 
18
 
! Отговори
Отпускар преди 11 години
Тези плажове са къси, тесни и каменисти. Човек, който е ходил на обширен пясъчен плаж, няма начин да хареса тези места, които приличат повече на речен бряг, отколкото на морски плаж.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пф, добре че ги показахте на снимки, та да спрем да си мечтаем за Лазурния бряг. Камъни, водорасли и пясък в кавички, тези не могат да стъпят на малкия пръст на места като Силистар, Кара Дере, Иракли и прочие.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тръгвам.