Най-доброто от Малайзия

Комплексът "Gaya Island" в Борнео е повече от идиличен
21 мар 2013 07:35,
1
Най-доброто от Малайзия
Снимка: adelto.co.uk

Хотелският комплекс „Gaya Island" е сгушен в морския парк край бреговете на Кота Кинабалу в Борнео. Той е съставен от 121 вили, които се разпростират по бреговете на Малохом Бей.

Луксозният курорт в Малайзия ви предоставя перфектната възможност да се запознаете с Борнео – с неговите идилични златни пясъци, места за гмуркане, подводни пещери и недокоснати тропически гори, в които има редки видове животни.

Вилите са съчетание между модерен дизайн и архитектура в стил „Сабана". Те предлагат невероятни гледки към величествената планина Кинабалу. Курортът е леснодостъпен от международното летище Кота Кинабалу, от което с кола се стига за 30 минути до мястото.

Веднъж пристигнали, можете да се възползвате от традиционното балнеолечение в СПА центъра сред древните гори и да медитирате под звуците на природата.

На острова има специален биолог, който следи всички водни операции и дейности в курорта. Той е отговорен за засаждането на корали и морските програми за опазване, който обучават гостите да спазват конкретни правила, за да се запази една здравословна и екологична среда в региона. Можете да разговаряте с него за всички природни богатства на това китно местенце.

Вижте красотата на Gaya Island в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Малайзиякурортпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
24
 
! Отговори
Inch Hai преди 11 години
Миналата година - ноември месец бях там. Мястото е божествено като природна красота! Ама много валеше и каква жега и задуха не е истина. Там трябва да се ходи - март,април!