Гардаленд – италианската версия на Дисниленд

Това е най-големият увеселителен парк в Италия и в никакъв случай не трябва да го пропускате
31 юли 2013 07:54,
3
Гардаленд – италианската версия на Дисниленд
Снимка: travel-broadens.blogspot.com

Може би се чудите дали Италия е подходящото място за почивка с децата ви и дали да не пренебрегнете ходенето до морето, за да обиколите красотите на Ботуша. Истината е, че много малко малчугани биха били доволни просто да обикалят с родителите си из Италия и да се наслаждават на нейната природа. Ако все пак искате да заложите на този тип почивка, то задължително заведете децата си в „Гардаленд" и ще направите ваканцията им незабравима. Все пак това е третият по популярност развлекателен парк в Европа.

Това е един чист, безопасен и добре организиран тематичен парк, който ще развълнува и възрастните, стига да не им пречат тълпите от туристи. Паркът е италианска версия на „Дисниленд", така че трябва да си подготвите солидна сума пари, за да имате и за сувенири, и за атракциони.

Можете да стигнете до „Градаленд" със самолет до Милано или до Венеция, а оттам да си вземете рент-а-кар и да се насочите към езерото Гарда и по-точно към Верона. Може да го направите и с влак.

Паркът е отворен всеки ден до 4 октомври, а след това работи само в събота и неделя до 1 ноември, след което затваря за зимата.

В дните със супер високи температури „Гардаленд" е перфектното място, където ще можете да се разхладите, тъй като една част от него е вълнуващ аквапарк. Отделете си време и за посещение на Аквариума „Gardaland Sea Life", където можете да разгледате различни морски и речни същества от всички краища на света.

Ако отседнете в близките хотели, предлагани от структурата на „Гардаленд", можете да получите изгодни цени за вход. Една нощувка в 3-звезден хотел плюс цял ден забавления в парка струват 60 евро на човек. Иначе само входът за един ден е 37.50 евро, а семейният билет – двама възрастни с две деца под 10 години е 118 евро. Билетите онлайн са с отстъпка.

Вижте снимки на парка в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
2006 водих детето,прекарахме си супер.много е яко.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
много е скъп входа
1
2
 
12
 
! Отговори
gg преди 10 години
Снимките може и да не ви грабнат, но паркът наистина си струва да се посети.За децата ни беше невероятно преживяване. Ходили сме два пъти, но бихме отишли отново при първа възможност. И наистина от Верона е много по-близо и с кола е най-удобно. Пожелавам на всички да имат шанс да отидат!