Душевен мир в далечен Виетнам

Тук лесно ще останете насаме със себе си
15 ное 2013 07:19,
3
Душевен мир в далечен Виетнам
Снимка: adelto.co.uk

Висейки в задръствания сутрин и след работа, все по-често ни се иска да избягаме от тази напрегната и дразнеща обстановка. Дори само за ден... а който може и за повече! И ако сте сред „можещите" , то със сигурност ще оцените курортчето Avani Quy Nhon Resort & Spa във Виетнам.

Вече не е лято, но частният плаж е едно от изкушенията на мястото. Гледайки тюркоазените води, човек може да усети как спокойствието се влива във всяка фибра на тялото му и го зарежда с енергия.

Спокойствие ще намерите и в палмовите дървета и зелената природа, която обгръща мястото километри наред. Природата може да усетите от първа ръка и като поплувате или за гмурнете в прозрачните води. Ако сте търпеливи, може да опитате да половите и риба.

В хотела, който разполага с 63 стаи и апартамента пък, бихте могли да се отдадете на СПА-глезотийки. В СПА-центъра има различни лечебни процедури, терапевтични масажи, както и разкрасителни. Тук ще може да посетите парна баня и солена сауна.

След като доставите радост на тялото, препоръчваме да доставите такава и на окото и мозъка. Една разходка из района ще ви запознае с част от културата и историята на Виетнам. А на 50 мин от Quy Nhon има още две малки курортни градчета – Хо Ши Мин и Ханой.

Снимки от Avani Quy Nhon Resort & Spa вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: спавиетнампочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
***, платена и невярна статия. Ходил съм в целия Виетнам. Познавам го отлично. Информацията предоставена тук е недостоверна!!!
2
1
 
2
 
! Отговори
vasil преди 10 години
ahahaha, malki kurortni gradcheta sa Sofia i Plovdiv i ziala Bulgaria sravneno s tia 2 grada
1
1
 
8
 
! Отговори
Виетнам преди 10 години
Само искам да кажа,че от този курорт до Ханой са 1200 км а до ХоШиМин 600км,и още 1е тези малки градчета са столиците на Виетнам с по около 7, 8 милиона жители