Уелнес отстъпление на края на света

Новият луксозен център "Ароха" откри врати в Нова Зеландия
18 яну 2014 20:58, Мария Дуковска
0
Уелнес отстъпление на края на света
Снимка: adelto.co.uk

Ако мечтаете за далечно отстъпление и почивка сред уникална природа, но в другия край на света, то може би „Ароха“ е вашето място. Така се казва най-новият уелнес център, който се намира в далечна Нова Зеландия.

Мястото обещава истински еликсир за душата, особено за тези, които търсят оптимално здраве и благополучие. Екокурортът открива врати на 12 януари. Намира се на южния остров на Нова Зеландия, в полите на южните Новозеландски Алпи.

Капацитетът от гости в „Ароха“ е максимум 32 човека. Всяка от 11-те стаи е проектирана така, че да бъде в баланс с природата наоколо. Холистичният курорт предлага една истинска детоксикация, която да подпомогне физическото и емоционално благополучие.

Ако решите да идете на почивка там, времето ви ще мине в практикуване на виняса йога, субалпийски туризъм, обучение за сила, медитация, лечебни масажи, различни хидро и спа процедури (има инфрачервена и финландска сауна, открити горещи и студени басейни) и детоксикираща вегетарианска кухня.

„Ароха“ е създаден в съвременна стилистика от екип от водещи новозеландски архитекти. Комплексът има локализирано производство на биохрани, които се използват в ресторанта на хотела. Комплексът се намира на 35 минути път с кола от град Куинстаун и на пет минути от малкото градче Гленорки.

Вижте снимки на това супер отдалечено уелнес местенце в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари