Спа за кучета в консервативна Англия

Мястото, където вашият любимец ще бъде третиран като цар наравно с вас
Обновена: 22 яну 2014 09:17 | 22 яну 2014 09:15, Мария Дуковска
3
Спа за кучета в консервативна Англия
Снимка: Raithwaite Hall

Искате да си починете и да презаредите батериите с малко спа процедури, но не можете да се разделите с четириногия си любимец? Не е и нужно! Имението Raithwaite Hall в Йоркшир, Англия се е превърнало в изискан хотелски комплекс, в който вашето куче може да се поглези наравно с вас.

Докато вие се разкрасяват е отмаряте с масажи и различни козметични процедури, професионалисти ще се погрижат за визията на малкия ви сладур, като това ще ви струва най-малко 18 британски лири. Ако бръкнете по-дълбоко в джоба си (35 британски лири) любимецът ви ще се потопи в соли от мъртво море, ще заухае добре и ще ви изненада с нова прическа и луксозен аксесоар към нея.

Инвестирайте 60 британски лири в специалния кучешки пакет и любимецът ви ще получи допълнително масаж на главата и гърба. Малките кученца под 4 месеца също са добре дошли в комплекса и за тях има ексклузивен разкрасителен пакет на стойност 18 британски лири.

Докато животните се наслаждават на своето спа, собствениците и могат да направят същото. Имотът се простира на площ от 100 акра и датира от 19 век. Той включва замъка „Крепостта" и още шест луксозни вили. Нощувката в тях е 60 британски лири.

Комплексът се намира съвсем близо до Уитби. Абатството е вдъхновило Брам Стоукър да напише своя роман „Дракула". Днес градът привлича хората с вкус към по-дарк музиката на станалия традиционен Уитби Готик Уикенд.

Снимки на Raithwaite Hall вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: спапочивкапроцедури
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
batevale преди 10 години
...Кучетата може да ухапят човек ,но не могат да му се подиграват. Това може да направи само друг човек ! Интересно е къде стои човекът в ценностната система на реализатора на подобна идея?Къде стои самият той? ...............
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сега е момента да се наместят във спа-то бг и румънските емигранти и да им чистят лайнта на псетата на минимална надница
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Haresva mi! :)