Хотелът в сърцето на Барселона

Потопете се в многоликия град
Обновена: 7 мар 2015 10:59 | 7 мар 2015 10:58, Мария Дуковска
3
Хотелът в сърцето на Барселона
Снимка: adelto.co.uk

Несъмнено Барселона е една от най-популярните дестинации в Испания и в Европа като цяло. Едва ли има някой, който да не е поне малко очарован от атмосферата в този слънчев, многолик, забързан и същевременно спокоен град.

В случай, че Барселона е едно от любимите ви места, които нямате нищо против да посещавате отново и отново, или пък все още не сте ходили там, а много искате да отидете точно в този испански град – хотелът Balmes Residence със сигурност ще привлече вашето внимание.

Той е същински луксозен оазис в сърцето на Барселона. Бутиковият хотел е разположен в квартала Eixample (в близост до известната улица Пасаж де Грасия), има стилна визия и модернистичен дизайн.

Ако решите да отседнете именно там, очаквайте да бъдете заслепени от умерен, но изискан лукс, който изцяло променя разбиранията за това как трябва да изглежда един бутиков хотел.

Balmes Residence отваря врати през 2009 година и разполага с обикновени стаи, както и апартаменти. Някои от стаите са напълно шумоизолирани и предлагат 24-часов рум сървиз.

Хотелът разполага и с елегантен ресторант, собствена вътрешна градина, плувен басейн, сауна, спа център, както и зали за частни срещи.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте бутиковия хотел в сърцето на Барселона, който определено ще ви впечатли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: испанияхотелбарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мерси, вече го посетихме - и не за втори път!Най-добре си е у нас!
1
3
 
2
 
! Отговори
а преди 9 години
Да бе на тоиа адрес със сигурнос ще ви одерът само е за българи има хотели по евтини и по блиско до плажа