Не просто кемпер! Лукс на колела за £378 000

Возилото има подово отопление, луксозна баня и огромна спалня
10 окт 2016 18:35,
4

Снимка: SWSN

С подово отопление, луксозна баня и огромна спалня - този моторизиран дом е върхът на лукса. Лъскавият кемпер разполага с напълно оборудвана кухня и уютна всекидневна, а легнете ли на пухкавата постеля ще се насладите на звездна гледка, докато се унасяте в сън.

Супервозилото обаче си има и подходяща цена – струва 378 000 паунда или почти два пъти повече от цената на нормален дом в Англия.

Новото бижу на Morello – Empire Liner ще бъде преставен на Motorhome & Caravan Show 2016 в Бирмингам тази седмица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: автобусдом на колела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Авторката, я първо вземи разгледай цените на имотите в UK и тогава пиши колко струва този кемпер. Нормален дом в Лондон е около 500 хиляди паунда ... маалко повече от този кемпер.
3
1
 
13
 
! Отговори
anon преди 7 години
супер возило? да дойде този дето ги е писал тези глупости да види хората дето следват НАСКАР състезанията с кемперите си... има кемпери по 2-3 милиона...
2
6
 
17
 
! Отговори
g9g9 преди 7 години
E па в какво му е толкова лукса? Кухня, котлони, столове???
1
1
 
12
 
! Отговори
www преди 7 години
Кемперите на Morello са икономични, но шосейни машини. Доста по-качествени са кемперите с висока проходимост, които могат да ни качат у връо на планината. Там също има луксозни модели, но и цените са около два пъти по-високи. Съществен елемент от такива кемпери е сигурната изолация на жилищните помещения, възможност да се извлича вода от атмосферния въздух и т.н.