Тръгва подаването на документи за "Зелена карта"

Електронните формуляри за участие се подават до 2 ноември
Обновена: 1 окт 2013 08:44 | 1 окт 2013 08:44,
16
Тръгва подаването на документи за "Зелена карта"
Снимка: Reuters

Програмата за разнообразяване на имигрантския поток за 2015 г., позната също като лотарията за "Зелена карта", започва, съобщиха от посолството на САЩ в България.

Електронните формуляри за участие трябва да бъдат подадени по електронен път в периода от 12 ч. източно стандартно време (19 часа българско време) на 1 октомври 2013 г. до 12 ч. източно стандартно време (19 часа българско време) на 2 ноември 2013 г.

През този период за регистрация кандидатите могат да попълнят електронния формуляр E-DV за участие в програмата на адрес www.dvlottery.state.gov. Не се приемат заявки за участие, изпратени по пощата.

Няма такса за попълване на електронния регистрационен формуляр за участие в програмата. След попълването на формуляра участниците получават официален номер на потвърждение на регистрацията си. Изключително важно е да запазят този номер поне до 30 юни 2015 г.

Единствено чрез него участниците ще могат да проверят дали са изтеглени в лотарията за 2015 г. Официална информация за това дали сте избран да продължите участието си ще бъде публикувана в www.dvlottery.state.gov след 1 май 2014 г.

Уведомления до тези, които са изтеглени, няма да бъдат изпращани по електронна или обикновена поща, допълват от мисията на САЩ у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Ако България имаше българско правителство, можеше да си оправи демографския колапс и избегне превръщанито й в страна от третия свят, като предложи заселване на бяли американци. Времето за майтапи е отминало, сега сме в голата реалност.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Америка е на колене-к.о. Банкрут. Скоро ще бъде разпарчетосана между Русия,Китай и Мексико.
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чао предпочитам да живея с ***,отколкото с предателите и използвачите.И да се научите да въртите хубаво черните манивели.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заминавайте и не се връщайте,ама да не ми ревете после искам обратно във България
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да ви кажа от собствен опит, Англия е много по добре от Америка, по-голяма свободия, повече пари, по-близо е до България....Аз лично след 7 години странстване си избрах собствената родина, лошо нелошо, камъка си тежи на мястото...но е и хубаво да се постранства някоя друга година...ама Америка помислете си добре...няма да пробиете там освен ако нямате прототип на машина на времето, примерно
10
1
 
11
 
! Отговори
Лерко преди 10 години
Съгласен съм с Лудия Макс , въпреки , че явно е бързал и е допуснал някой правописни грешки но наистина всички станахме хейтъри и разбирачи .А защо като сме толкова големи разбирачи сме такива хейтъри ?.... и да съгласен съм с Лудия Макс , че точно това пречи на обществото ни да се развива и да успява . А колкото до лотарията за зелена карта , желая успех на всички ,които искат да спечелят :-)
9
7
 
13
 
! Отговори
ludiq max преди 10 години
Вие хора сте хейтърите , а дано да имам късмет , че да се махна завинаги от тази страна , която нр се развива благодарение на такива като Вас ,всичко знаете , всичко можете а всъщност само мразите и се оплаквате , " кисело е гроздето " - казала лицицата - Вие сте същите , затова с голямо удоволствие бих се преместил в щатите !!!Много "мъдри" и "смислени" мнения прочетох тук , и несъжалявам нито за миг , че нежелая да съм част от това хейтърско обещство !!!
8
2
 
14
 
! Отговори
Дарт Вейдър преди 10 години
Люююююк май сан, кам уид ми то дъ дарк сайд аф дъ форс
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И после какво ще си останете ти , *** и склерозираните старци да развявате червени байряци.
6
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Търсят балъци да им робуват. Тъкмо ще се изчистим от хора, които не им е тук мястото.
5
8
 
12
 
! Отговори
men преди 10 години
продуктово позициониране а фес.бг? останаха ли още луди да кандидтстват? църню ще им намери работа в некой американски гулаг, йес хи кен.
4
10
 
35
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
империята на злото има нужда от нови роби
3
0
 
12
 
! Отговори
stun преди 10 години
До хдакйх: Ти си заблуденият. Сайта ще е отворен за регистрация в 19:00 БГ време, затова не можеш да се регистрираш.
2
29
 
8
 
! Отговори
хдакйх преди 10 години
На този линк само се проверяват вече регистрирали се участници! Не заблуждавайте народа! Кандидатстването НЕ е безплатно!
1
25
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-после откога чакам да почне, дано имаме късмет тази година!!!!!!