Ученик наръга с нож двайсетина съученици в училище в САЩ

Няколко са тежко пострадали
Обновена: 9 апр 2014 16:38 | 9 апр 2014 16:38, Елка Василева
70
Ученик наръга с нож двайсетина съученици в училище в САЩ
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Ученик наръга с нож свои съученици в гимназия в Уестморленд, близо до Питсбърг, в американския щат Пенсилвания, предаде Франс прес.

Директорът на болницата, където са откарани ранените, заяви за телевизия Си Ен Ен, че няколко души са пострадали тежко, като трима вече са в операционната.

Нападателят е задържан, съобщиха на свой ред властите. Засега не се казва нищо за мотивите за атаката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оказва се, че въпроса в САЩ с достъпносттта до огнестрелно оръжие въобще не е проблем.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 60 от славянинtam s tiq tseni si e gladna smyrt..иначе излез извън великата москва и ше видиш мизерия па руски
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Otvori o4iistinata e che si maloumna kremylska podloga
58
0
 
2
 
! Отговори
Otvori o4i преди 10 години
Vijdate li do kakvo dovede materialisti4eskiqt NOV SVETOVEN RED na evreite i masonite!? Tova li iskate!? Deca da ubivat svoi vrastnici!?Da se strahuvate kogato vavrvite po ulicata!? Da ne znaete utre dali vie samite nqma da ostanete na ulicata bez dom,bez hrana i toplo leglo!?Tova pravi zlotot na Zemqta,4rez svoite verni slugi - MASONITE,ILUMINAITE I EVREISTVOTO!Trqbva da sprem tova ili na6iqt ina4e krasiv svqt 6te bade uni6tojen ot tezi zli sa6testva!Razbere ,tova e istinata, nqma druga!!
57
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Абе то, децата на бежанците искат да си продължат образованието в български училища. Въпросът е сериозен, защото не са малко, а и повечето са бременни. Президенто плевнелиефф също го иска.
56
2
 
0
 
! Отговори
До 62 преди 10 години
Ми *** в Москва.
55
2
 
3
 
! Отговори
Феликс преди 10 години
Евала на американските ученици, готови са да умрат за образование!
54
3
 
12
 
! Отговори
цар симеон велики преди 10 години
Ученик наръга с нож свои съученици в гимназия в Уестморленд, близо до Питсбърг, в американския щат Пенсилвания, Засега не се казва нищо за мотивите за атаката. АМИ МНОГО Е ПРОСТО МОТИВИТЕ СА ДЕМОКРАТИЧНИ,А ЩОМ СА ТАКИВА И СА В САЩ ,ЗНАЧИ ЧЕЕ РЕДНО И НЯМА ПРОБЛЕМ
53
13
 
6
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Москва е един от най-скъпите градове в света, по-скъп от Лондон или Ню Йорк, а средния руснак заработва смешните 400$ на месец. Но за сметка на това путин, който е чистокръвен евреин, притежава акции от различни предприятия за над 45 млрд. долара. Комунизмът е внесен в Русия от Англия и Централна Европа и няма нищо общо с Русия като държава. Нищожеството ленин дава концесии на руски петрол на американски компании контролирани от дейвид рокфелер, а сталин ги гони от Русия след смъртта на ленин.
52
0
 
18
 
! Отговори
Тоца преди 10 години
Муаахахаха! Руснаците ще превземат Украйна с по-малко жертви от американските училища от началото на годината! Ако сметаме и миналата година, ще се окаже и че в Южна Осетия са дали по-малко жертви от американските ученици!
51
4
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
До 999*Само да допълня - в САЩ тъпчат децата с амфетамини за една болест, наречена Attention deficit hyperactivity disorder., т.е. синдром на дефицит на внимание и хиперактивност. Те лекуват децата, които просто са по-шумни, а то кои деца не са такива?! Една позната работи миналото лято с американци, едното дете се радвало в Италия и подскачало и дочуло как учителките я гледат лошо и коментират как "пак не си е взела хапчетата". Болна нация!
50
1
 
1
 
! Отговори
Celebrity Culture преди 10 години
Celebrity Culture/култура на знаменитостите
49
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
malko sa ......
48
0
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 10 години
Може би си прав - скуката е основната причина децата да започнат поркат, да пушат, да ползват наркотици. Просто децата имат нужда от движение, а застоялият начин на живот отнема най-хубавото от тяхното детство - а именно игрите, скитането навън по улиците, разходката навън с приятели...
47
0
 
10
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
Преди година и половина един американски *** влезе в детска градина и изби като *** в кланица 20 невинни дечица на по 5-6 години.Само на Господ мога да се уповавам това да не се случи скоро в България!Защото на политиците не може да се разчита да направят каквото и да било по въпроса.А проблемът с насилието в училищата не е единичен, за жалост, а ще се превърне скоро в национален.Липсата на правилна идеология и ценностна система, заедно с презадоволеността води до цинична проява на пороци.
46
2
 
8
 
! Отговори
?! преди 10 години
Не може да бъде - САЩ са най-масонската държава в света, т.е. най-добрата и справедливата!...
45
2
 
19
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
Когато аз ходех на училище, всички момчета имахме джобни ножчета - дялкахме с тях, играехме на "ножка". Нямаше дори мисъл някой да наръга някого. Не че не сме се били един с друг. А сега - пищови се носят (Случая със синът на Гълъбин Боевски помните ли го?), ножове се носят, наркотици се носят, по улиците се пребиват едни друг - просто така, за удоволствие, или защото не могли да се разберат кой да мине пръв по пътеката... Честито на "еврогейците" за съвременните им "ценности".
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Та и затова изперкват хората там - от самота и от страх (параноя)"Не, по-скоро от скука и липсата на мечти и амбиции. И това се случва или когато си материално презадоволен (напр. Щатите), или когато нещата са толкова, че няма никакви излгеди да се оправят (като у нас).Лошото е, че и тук подобни неща станаха масови. Ученици се колят, ръгат, пребиват. А бе трагедия. И, съжалявам, че трябва да го кажа, но агресивните компютърни игри и екшън филмите много допринасят за насилието сред младежите
43
3
 
19
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
Бил съм в провинцията (ако може да се нарече така)‌ на САЩ.Като изключим големите градове, имената на които всички знаемв които има квартали където не може да влезеш без да бъдеш ограбен.За провинцията на САЩ мога да кажа, че е 1000000 пъти по-скучна дориот най-забутаното Бг село. За да видиш жив човек трябва да пропътиваш20-30 мили до търговския център. Не може като нас просто да излежеш вцентъра и да се разходиш и да се разведриш. Та и затова изперкват хората там -от самота и от страх (параноя)
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
учудвам*.... поправям се преди да сте ме изяли с парцалите :)