Жена с пистолет е задържана край Белия дом

23-годишната Ленарт отказва да говори пред следователите
Обновена: 21 ное 2014 10:55 | 21 ное 2014 10:55, Елка Василева
4
Жена с пистолет е задържана край Белия дом
Снимка: архив, Reuters

Агенти от службата за охрана на президента на САЩ Сикрет сървис арестуваха снощи край Белия дом млада жителка на щата Мичиган, която носеше пистолет. Това съобщи пред журналисти говорителят на Сикрет сървис Ед Донован, предаде ТАСС.

Още по темата

Според него задържаната се казва Ейприл Ленарт и е на 23 години. По време на ареста е носела на кръста си кобур с пистолет калибър 9 милиметра. Придружена е била от човек, чието име не бе съобщено; той не е задържан, уточнява агенцията.

Ленарт отказва да говори пред следователите, затова подбудите й остават засега неизвестни, каза Донован. Тя е била арестувана малко след като президентът Барак Обама е завършил снощното си изявление за политиката на имиграция от Белия дом.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: пистолетСАЩБелият дом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Бях там сега точно на 9-ти септември, имаше сигурно 100 полицейски коли наоколо. Ама понеже до нещото се стига трудно, а аз като типичния турист исках да го снимам и трябваше да попитам.. избрах си едно ченге и с репликата "Hello, how can I get to the white house, I wanna get a shot at". Той се захили от избора на думи, после други хамериканци ми обясниха, че нямат чуство за хумор и е можело доста време да си прекарам там :)