Доналд Тръмп заформи предизборен скандал

Той нарече свой опонент "идиот" и разкри телефонния му номер
22 юли 2015 09:07, Елка Василева
8
Доналд Тръмп заформи предизборен скандал
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Милиардерът и кандидат за президентската номинация на Републиканската партия Доналд Тръмп продължи нападките си срещу партийните си съперници в предизборната надпревара, като нарече сенатора от Южна Каролина Линдзи Греъм "идиот" и разкри личния му телефонен номер по време на предизборен митинг, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

"Днес видях този идиот Линдзи Греъм по телевизията, той ме нарече глупак", заяви Тръмп. По думите му преди няколко години Греъм му се обадил по телефона с молба да му помогне с връзки в телевизия "Фокс нюз" и с дарения за кампанията.

Още по темата

"И знаете ли, тогава си казах, какъв е тоя тип, някакъв просяк", заяви Тръмп на митинга в Блъфтън, Южна Каролина. "Той ми даде телефонния си номер и аз го записах. Не знам дали това е правилният номер, но пробвайте да му звъннете", добави Тръмп и прочете пред събралите се номер с вашингтонски код. По-късно изборният щаб на сенатора потвърди, че това е неговият номер.

Публикувани в понеделник резултати от социологически анкети, проведени от в. "Вашингтон пост" и телевизия Ей Би Си, показват, че Доналд Тръмп уверено води сред претендентите за Белия дом от Републиканската партия, отбелязва ТАСС.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американският Жорж Ганчев, т.е. ***. Нямам нищо против милиардите му. Чудесно е, че ги е спечелил. Дано поживее повечко и да се радва на живота.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Линдзи Греъм прилича на бурнеша!
3
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Мдааа наистина е ***. Високият му рейтинг единствено показва колко много други *** има в щатите. :)
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният шоумен на сащ ! Тази държава спокойно може да мине и без представителното лице президент. И без това нищо не зависи от него !
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е Доналд Тръмп във властта по света от 25 и повече години САМО откровенни *** се насадиха включая и у НАС.Кога ще видиме наистина способни хора доказали че могат да бъдат лидери и не влизащи в управлението за кокошкарска изгода..Тръмп ако видиш нашите "сенатори" и "лидери" ще се хванеш за кобура моментално.