Онлайн смърт втрещи САЩ! Ченге уби мъж, жена му снима

Приятелката на убития чернокож излъчи на живо... във Facebook
Обновена: 7 юли 2016 17:14 | 7 юли 2016 17:04,
109
Онлайн смърт втрещи САЩ! Ченге уби мъж, жена му снима
Снимка: YouTube

32-годишният Филандо Кастил бе убит в автомобила си от полицай, докато се пресягал да извади шофьорската книжка и документите си. Зловещият инцидент се случил в Минесота, САЩ.

Приятелката му снимала с мобилния си телефон и излъчила на живо моментите след стрелбата. На кадрите се вижда окървавеното тяло на младия мъж и полицай, който е насочил пистолета си към него през прозореца на автомобила. Чуват се и думите на жената: "Изстреляхте четири куршума в него, сър!"

След като вижда, че жената снима, полицаят се разкрещява, че му е казал да държи ръцете си горе. В момента на стрелбата в колата имало и дете – дъщерята на Рейнолдс.

Полицаят спрял Кастил в предградие на Сейнт Пол заради счупен стоп на автомобила, разказва приятелката му, идентифицирана от местните медии като Лавиш Рейнолдс.

Преди да бъде застрелян, Кастил го уведомил, че има разрешително за оръжие и е въоръжен, разказва Лавиш.

През цялото време Рейнолдс снима и говори с полицая официално, със спокоен тон, въпреки че на средата приятелят й изпада в безсъзнание и тя се чуди дали е мъртъв.

Ройтерс съобщава, че мъжът е бил откаран в болница, но малко по-късно издъхнал. Полицията обяви, че тече разследване, а полицаят е временно отстранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
14
 
7
 
! Отговори
www преди 7 години
Много силни манипулации правят българските медиите от подобни инциденти. Можете ли да ми посочите българска медия, която да е дала списък с убитите български деца от български полицаи? Уверявам ви, че броят на тези деца е чудовищен. Не са само трите или четирите случая, станали скандално известни.Пък тогава ми говорете, че в САЩ били стреляли по *** на поразия, а в България полицаите нямали права и били много наказвани.
42
1
 
11
 
! Отговори
Да те поправя! преди 7 години
До ДС"Няма да е лошо и тук полицаите да имат повечко права."Да те поправя! Няма да е лошо ако тук полицаите са като в Америка. Да спазват законите и задълженията си, а за правата, друг път! Не бъркай права с привилегии!
41
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
чернокожи ама с орьжие а ние бьлгарите сме оставени на произвола на сьдбатада не можеш да си опазиш живота и имота
40
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасно депресиращо. А се чудехме защо си отиде толкова млад Майкъл Джаксън и защо непрекъснато беше тормозен от ченгетата в собствената си страна..... Расизмът там никога не си е отивал.
39
13
 
7
 
! Отговори
само да попитам преди 7 години
веднага с лоша пропаганда и всяване на страх сред хората все журналистите нашироко и дълго отразяват все за сащ такива насилия или пък как някой си застрелял в мол в сащ към 20 човека,а преди няколко дни на 4 юли беше националния празник на сащ никъде в нито една медия и телевизия не отразиха нищо не написаха поне как празнуват и отбелязват този ден обикновените американци нито дума,защо?????но такива насилия където да речем в други им град изобщо не знаят тук се отразяват на дълго и широко!
38
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В СЛУЧАЯ ПОЛИЦАЯ Е ПРАВ.
37
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До нея има труп, а тя сякаш обяснява как е минал часа при фризьорката...много *** или просто болен мозък
36
5
 
17
 
! Отговори
!? преди 7 години
за пореден път ме удивяват , замислям се как ли е било през робовладелския строй в САЩ , щом в 21-ви век продължават да разстрелват хора заради цвета на кожата ----
35
3
 
20
 
! Отговори
мда преди 7 години
Мдааа.. Путин продължава да си вре носа там, където не трябва.
34
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимавайте мвого драги българи до къде могат да ви докарат с промиване на мозъка хамериканците-вижте я тази какво прави-мъжа и до нея умира надупчен като цедка на рейка,тя вместо да се тревожи за него снима и си говори с полицая.Значи така описан случая показва ,че полицая най-вероятно ще бъде награден за добра служба и строго прилагане на закона.А какво казва американския демократичен закон за такива случаи-държиш ръцете на волана и не мърдаш.Мръднеш ли представляваш заплаха и полицая стреля
33
12
 
10
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Няма да е лошо и тук полицаите да имат повечко права.
32
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я да обобщим: застреляния е казал че е въоръжен. Полицая му казва да не мърда. Застреляния се дърви и започва да си рови по джобовете. Това разбрах от статиите по темата.Полицая се е почувствал застрашен и е стрелял. Има една поговорка: по-добре 12 да те съдят отколкото 6тима да те носят...
31
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eдин обикновен ден в демократичния краварник.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТУКА Е ПО ЛОШО, СТРЕЛЯТ ОТ КЪМ ГЪРБА
29
2
 
4
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ми то нищо не се вижда
28
5
 
17
 
! Отговори
dominici преди 7 години
До Див ПетелАма много ти разбира главата какво е станало. Как лесно раздаваш правосъдие кой може и кой не може да бъде убиван с пистолет от полицай. Ако беше убит твой роднина щеше да оревеш света как полицията е несправедлива, но понеже е "*** в Америка" и ти "да мре - той е виновен". Полицай трябва да използва оръжието си като последна мярка. Американските полицаи обаче стрелят, ако някой не ги поздрави.
27
2
 
30
 
! Отговори
Иван преди 7 години
"Великата" американска демокрация в действие. Не ни е притрябвала.
26
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казал му е да излезе от колата и да си сложи ръцете на покрива на колата. А, тоя почва да рови из жабката. Е, кой полицай няма да стреля в такъв случай - не знае какво ще извади.
25
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука не е лошо полицията да почне да респектира развилнелите се диваци по улиците. Като видят че ходят с калашници и ще му пусне един ред в тиквата и ще видите как ще спират на червено и няма да превишават скороста. Като застралят 10 тина и другите ще кротнат
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да се избиват, нали така го разбират още от времето на Тасунка витко, колкото по-малко янки, толкова по-добре