Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"

Шварценегер и Кондолиза Райс поискаха той да се оттегли
Обновена: 9 окт 2016 10:33 | 9 окт 2016 10:30, Петя Славова
172
Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"
Снимка: Reuters

Американският актьор Робърт де Ниро заля с критики републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, пише в. "Фигаро".

"Доналд Тръмп е жалък, той е куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си", това каза актьорът по адрес на Тръмп в програма на телевизия Фокс нюз.

Още по темата

"Това е един идиот. Но всъщност Колин Пауъл го каза най-добре: Тръмп е национално бедствие. Той е срам за нашата страна", допълни Де Ниро, цитиран от БТА.

 

"Страшно съм ядосан на нашата страна, че тя е стигнала дотук да постави този идиот и този кретен там, където е днес. Той казва, че би искал да забие един на хората? Е добре, аз пък искам да му забия един в муцуната. Такъв тип смешници ли искаме за президент. Не мисля, че е така. Притеснява ме посоката, по която е потеглила тази страна и съм много обезпокоен, че с някои като Тръмп ще вървим в лоша посока. Ако се интересувате от вашето бъдеще, гласувайте", допълни актьорът.

Това пламенно антиТръмп изказване е направено в момент, в който милиардерът е подложен на критики заради скандални и вулгарни изказвания за жените.

Вчера американската телевизия Си Ен Ен публикува фрагменти от различни интервюта на Тръмп, в които той показва неуважение към жените, предаде ТАСС.

В единия фрагмент Тръмп говори за телосложението на дъщеря си Иванка, а в други за личния си живот със съпругата си Мелания. В трети говори за готовността си да започва романтични отношения с доста по-млади момичета.

В четвърти фрагмент той говори за изневярата като обичайно явление и детайлно описва външността на други жени. В редица случаи не е ясно дали Тръмп говори сериозно или се шегува.

Скандалът бе коментиран и от бивишия американски държавен секретар Кондолиза Райс. "Достатъчно! Доналд Тръмп не бива да става президент. Той трябва да се оттегли!", написа тя във Facebook.

"Като републиканка, се надявам да подкрепя някой, който има достойнството и позицията да претендира за най-висшия пост в най-великата демокрация на земята", допълни Райс.

Подобен призив отправи и бившият губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер, предадоха ТАСС и ДПА. Той каза, че оттегля подкрепата си за Тръмп.

"Искам да припомня на моите колеги от Републиканската партия, че не само е приемливо да изберат страната пред партията, но това е и тяхно задължение", каза Шварценегер и призова републиканците да оттеглят подкрепата си от републиканския кандидат за президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби, докога ще използваш фалшивия италиански акцент?
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ може и да има простотия, но решително е неприемлива за тяхната ценностна система, за ралика от Българската. Ето защо тук премиерът използва просташки речник, и избирателите му се кефят, но там не върви. Ако Де Ниро не ви стига, прочетете какво казват Шварценегер и Кондолиза Райс, които са си върли републиканци и бивши участници във властта от тяхно име. " Пред партията избирам страната си" И буквално призовават Тръмп да не бъде подкрепен Докато тук и за магаре ще гласувате, стига да е наше
19
2
 
7
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
За съжаление, нито един от двамата кандидати за президент на САЩ не е добро. Единият ще съсипе щатите с непредвидими последствия за света, другият ще води политика на терор на САЩ над света с вероятност да запали нова световна война.
18
1
 
15
 
! Отговори
Блатен тъжник преди 7 години
Тоя пък, великият артист!?Имаше страхотни роли, допреди 20 -тина годинки,после, с ***.нарските комедийки "по американски", рязко взе да ми пада в очите!Че и акъл взел да дава!Повръща ми се от изкукали псевдоморалисти!*** то , такова им е цялото общество-псевдоморално!
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доналд, ако станеш президент, така и така ще гониш мигрантите, депортирай Де Ниро в Италия.
16
0
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
всичко е заради жените - ставало е и ще става заради тях! дали са неволи неслуки и войни ако щете - мъжете са способни на всичко когато една жена иска нещо от тях! всеки интелигентен човек е наясно с това! не съм против женското - даже мога да кажа че по-хубаво от това няма но и трябва да се спомене че заради тях се обърква света!
15
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тоя каруцарски речник е идеален за селски чобанин. Егати простака е Де Ниро.
14
4
 
15
 
! Отговори
в огледалото преди 7 години
Когато е говорил тези думи, де Ниро сигурно се е гледал в огледалото!
13
9
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
приятелят на Путин го закъса и пропиля всички ресурси вложени в кампанията му
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А до 8 ноември има още един месец! Какви ли още гадости са замислили за да очернят Тръмп. Цялата държавна машина е впрегната. Също както тук, срещу Сидеров.
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм на мястото на Тръмп ще си подам документите за руско гражданство! сащ е най подлатта еврейска кочинаа! А на дениро не му прави чест да се прави на шут
10
14
 
5
 
! Отговори
руски отпадък преди 7 години
Който и да изберат за Русия ще има само: САНКЦИИ, ИЗОЛАЦИЯ и ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ! Докато този запътък е озорпирал Кремъл, 80% руснаците ще си жевеят в 19-ти век! Те страдат! Все му е едно на Австралиеца, Сингапуреца, Японеца, Американица, Кубинеца и т.н. кой управлява РФ ... пука му, дори и не му знаят името или го споменават само карикатура .... САНКЦИИ ДО ПОСЛЕДО
9
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби, за разлика от тебе Тръмп не се е скъсвал от шмъркане на кокаин в продължение на няколко десетилетия. Кокаинът може да ти дава добри актьорски умения, обаче определено не ти дава мозък.
8
5
 
19
 
! Отговори
4oko преди 7 години
Тоя съвсем изкука с годините.
7
6
 
36
 
! Отговори
шанс за промяна преди 7 години
Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.
6
9
 
26
 
! Отговори
Даскала преди 7 години
Тоя Де Ниро , май е доста по-зле с възпитанието от Тръмп!Излиза нещо , като присмял се хърбел на щърбел!Разликата е че Робърт защитава партията си и Клинтънката ,но с обидни квалификации към опонента си , а това е доста неморално, докато Тръмп се държи като нормален човек!
5
7
 
31
 
! Отговори
агитпроп преди 7 години
Явно на де Ниро му трябват парици и е решил този път да ги заработи с политическа пропаганда.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз така казвам на боко, олигофренския слухар и рабфак майчицата.
3
6
 
38
 
! Отговори
Рейгън преди 7 години
И като заговорихме за актьори, Белият дом пак опря до услугите на актьор за да манипулира населението.
2
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много е прав, браво на де Ниро, жалко, че нашите интелектуалци нямат смелостта да нарекат с истинските имена Цачева и нейното жалко изказване по медиите. Изобщо цялото й държане.