Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!

България има интерес от твърда политика спрямо Русия, смята Асен Агов
14 яну 2017 13:52, Красимир Ангелов
191
Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!
Снимка: Bulgaria On Air

Барак Обама не беше силен лидер, но ще остане най-политически коректния президент. Тази оценка дадоха Владимир Каролев и Асен Агов в предаването "Брюксел 1" с Милена Милотинова.  

По думите на Агов, след избора на Доналд Тръмп Европа сериозно трябва да се замисли за сигурността и отбраната на стария континент. Според него не може да се разчита само на САЩ. 

"България има интерес от това да се води твърда политика спрямо Русия", каза още Агов.

Той каза още, че ЕС и НАТО не трябва да допуснат съюз между Русия и САЩ. "Трябва да се решат проблемите с ИД. Обама позволи на приятелите си в Катар и Саудитска Арабия да създават Ислямска държава", каза още Агов. 

Владимир Каролев пък акцентира на това, че ако бъде подписано търговското споразумение между САЩ и ЕС, Европа ще спечели. Той обясни още, че единствената положителна дума на Тръмп към Путин е била – "силен лидер".

Какво още казаха двамата вижте в предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria On Air от 17.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
33
 
! Отговори
Гершуин преди 7 години
Най-големият блюдолизец в историята на България!На него и Цвета Караянчева трябва да бъдат забранени публичните изяви с постановление на МС.
17
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх"Само да попитам по какво е експерт този бивш манекен от снимката"---Асан Агов не е никакъв експерт, но продължава да е манекен - на "Винпром".Веднаж се беше опитал да е екперт от КАТ (по паркиране), но много бързо получи експертна помощ в "Пирогов".
16
2
 
45
 
! Отговори
Генчо преди 7 години
Какви експерти са тия двамата клоуни, че чак тръгнали да дават оценка на американския президент? Я се скрийте, мишоци. Голяма новина, няма що. Язък, че я прочетох.
15
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адмирации към днесбегето: Имате чувство за хумор: Владимир Каролев и Асен Агов - експерти. :):)
14
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските тролловете ще ронят горки сълзи от същия този Тръмп когото боготворят.
13
37
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"България има интерес от твърда политика спрямо Русия, смята Асен Агов"България има нужда от скъсване на дипломатическите и икономически връзки с Русия, както по времето на Стефан Стамболов. Също и изгонване на всички руски агенти в "любимата" им РФ. България постига най-бурния си икономически растеж и политически престиж именно по времето когато русофилите у нас са натикани в миши дупки и не могат да вредят на родината си.
12
1
 
42
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Само да попитам по какво е експерт този бивш манекен от снимката който по татово време разхождаше разни костюми напред назад ,а после видиш ли ти се оказа ,че бил даже и журналист и сега го не знайно защо цитират едва ли не като нЕкъФ си фактор.
11
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агов, още помня как тичаше с микрофона да правиш репортажи от турската граница на заминаващите екскурзианти. Тогава говореше едно сега друго, кога си искрен? Като член на БКП или на СДС. Такива хамелеони като теб са ясни, но защо се показвате изобщо. Вие сте ***.
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си че РУСИЯ влезе в НАТО - тогава какво ще работят американските рейнджъри ???????
9
0
 
13
 
! Отговори
фен преди 7 години
Тва, дето се натиска в колата, да дава газ.
8
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
16 И кой ще хрaни рускaтaпaсминa, aко е в Европa? 130 милионa бедняци и 1 милион криминaл...товa е русия, aйде немa нуждa!
7
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агов като го видя и ми се повръща.
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съюзи не ни трябват. Трябва да си гледаме интересите - икономически, финансови, социални и т.н.А не да си играем на "ние срещу тях".
5
0
 
53
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
E какъв е интереса на мижава България да води твърда политика спрямо Русия ?????? Едва ли и Агов може да каже, но по навик си дрънка глупости понеже е завършен алкохолик.
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е коректен бил, казал на приятелите си да създават Идил, сега Вовата да ги бие. Та сега другярат Тръмп да се чуди на къде да насочи самолета. Първо към Москва или към Хавана. Или да отиде за гъби.
3
4
 
20
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Коректен беше, но към добрите или ллшите. Това е въпроса.
2
1
 
61
 
! Отговори
стига преди 7 години
До кога ще ни показват тези политически трупове участвали в властта и докарали страната до тази катастрофа?а сега плещят глупости и лъжи.....
1
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А този от манекен, стана политик! Рекламираше гащите на социализма. И най голямата му мечта беше да направи ревю в Москва. Явно руснаците не са го харесали, и затова е патологичен русофоб.