Милиардер стана министър на търговията на САЩ

Богатството на Уилбър Рос се оценява на 2,9 млрд. долара
28 фев 2017 09:22, Елка Василева
8
Милиардер стана министър на търговията на САЩ
Уилбър Рос. Снимка: архив, Reuters

Американският Сенат утвърди милиардера инвеститор Уилбър Рос за министър на търговията, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Кандидатурата на Рос беше одобрена със 72 на 27 гласа в горната камара на американския Конгрес.

Рос каза, че правителството на президента Доналд Тръмп ще работи бързо за преправяне на Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА). Той също така е силно критичен към търговските практики на Китай.

Рос има значителни бизнес връзки по света, а богатството му се оценява на 2,9 милиарда долара.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
JIvanov Warning преди 7 години
огледайте шествие на жени във Вашингтон>за разлика от минали години ще видите стотици хиляди здрави усмихнати жени..<САЩ имаха много проблеми с отравянена стотици милиони с изклщючително вредни храни и напитки, вкл със птичи и свински ваксини..Да се пази вътрешниоя пазар от опасни хранитлени продукти и напитки вкл с подсладители и други пси активни наркоспец добавки..Има риск от поразяване на стотици милиони с микро и нано чипове и полуживи импланти .
6
0
 
2
 
! Отговори
До God преди 7 години
Да сме живи и здрави след 4-ри години пак да поговорим по темата. Няма да се учудя ако не си спомняш за надеждата "точно с тези хора да се промени световният ред". Всяка промяна и особено оценяваната като правилна, изисква нескончаем поток на парични средства, които да бъдат наливани известно време поне докато се достигне някаква повратна точка. Ти твърдиш, че едни хора от добро сърце и воля ще си оставят интересите и дивидентите за да харчат пари за спорни или неинтересуващи ги публични каузи?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истина ли е, че е на 79 г.?
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С две думи управляващия елит, който беше в сянка сега ще е официално на власт. Има ***, които се радват. Тъжна история.
3
5
 
9
 
! Отговори
God преди 7 години
До Анонимен 2Напротив, точно с тези хора се надява да промени световният ред. Още в Давос натисна китайците и те клекнаха за двустранно търговско споразумение със САЩ. Тръмп е прав като каза, че не може САЩ да плащат мита навсякъде, а в САЩ никой да не плаща нищо и да търгува свободно. Поинтересувайте се и за връзките на "честният частник" Уорън Бъфет с демократите и колко услужливо му помагаше Обама, за да си спаси жп-компанията.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният офшорен милиардер с руска връзка.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мноо ясно че ще е милиардер като останалите (Девос - милиардер - министър на образованието) - Тръмп има едни пари да връща.