Аз съм стабилен гений, настоява си Доналд Тръмп

Американският президент смята, че ЕС е несправедлив към САЩ
Обновена: 29 яну 2018 08:40 | 29 яну 2018 08:40,
41
Аз съм стабилен гений, настоява си Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за британската телевизия Ай Ти Ви, че е стабилен гений и че яде доброкачествена храна, предаде Ройтерс.

На въпрос какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве, президентът отвърна: "Аз съм стабилен гений".

Запитан дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той каза: "Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща при случай. . . Мисля, че всъщност се храня много добре".

Тръмп настоя, че е много популярен във Великобритания и очаква да я посети, защото има покана от кралица Елизабет Втора да направи държавно посещение.

На въпрос дали изпраща туитове с телефона си, докато е в леглото, той отвърна: "Понякога в леглото, понякога може би на закуска или на обед, или когато и да е, но обикновено това става рано сутрин, или вечер. . . Много съм зает през деня".

Попитан за критиките, които му отправят някои жени, той каза, че подкрепя жените и че много жени са наясно с това. Според него жените харесват подкрепата му за силна армия, защото искат да се чувстват в безопасност у дома. Президентът увери, че изпитва огромно уважение към жените, но когато настоятелно бе запитан дали е феминист, той отвърна, че не е.

На въпроса ще сключат ли Съединените щати търговско споразумение с Великобритания след Брекзит, той отговори утвърдително. Франс прес цитира Тръмп, че Европейският съюз е много несправедлив към Съединените щати в търговските отношения и намекна, че ще отвърне с репресивни мерки.

"Това е много несправедлива ситуация. Имал съм много проблеми с Европейския съюз и това може да се превърне в нещо много голямо от търговска гледна точка", казва Тръмп в интервюто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиларито е с пъти по-нагла от Тръмп!Предложениети й да се обстрелва с дрон посолството на Еквадор в Лондон ,е изява на тотално изперкъл и брутален човек!
13
2
 
5
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До АнонименДо 10 Ти си ДРУГАР!Нас ни кефи ТРЪМП,па ако иска и други санкции да налага на Русия!Стабилно Ви поздравявам за изтънчения Ви вкус :ДДД
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10 Ти си ДРУГАР!Нас ни кефи ТРЪМП,па ако иска и други санкции да налага на Русия!
11
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпи е стабилно готов за психодиспансера
10
7
 
9
 
! Отговори
Затворено общество преди 6 години
Шорош в Давос, призова своите получатели на грантове, да поведат историческа борба срещу опитите на Тръмп да превърне САЩ в "мафиотска държава".Другият обявен за държавен мафиот, естествено бе Путин. Така, че плюването по медиите, протестите на афро, латино, *** и всякакви други типове американци, ще се увеличава. Така и в Русия, *** от сорта на Навални и Ксюша ще се активизират, събирайки по няколко стотин недоволни пубера.Въобще ще пада голям смях, особено форумните шорош ембицили.
9
8
 
6
 
! Отговори
Не! преди 6 години
Другаре и другарки, Тръпи нЕма махне санкциите колкото и да тролите :ДДД
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както обикновено, като чета голямата част от коментарите, разбирам, че Тръмп е прав.
7
4
 
8
 
! Отговори
хахахаха! преди 6 години
НПО кадрите пак се разписаха!
6
4
 
8
 
! Отговори
Не! преди 6 години
За пореден път чупи *** :ДДД
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек, който сам се хвали не ми мяза на много стабилен гений.
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги на ниво!Браво Тръмп,гази гадовете и хич да не ти пука!
3
4
 
11
 
! Отговори
Ким преди 6 години
Я виж ти какво ли неправят хамбургерите с човека.
2
5
 
14
 
! Отговори
Олд мен преди 6 години
Тръмп е наистина уникален-говорящо гов-но.
1
5
 
14
 
! Отговори
Геле преди 6 години
Ех , този лош Европейски съюз. Бива ли да е толкова несправедлив към САЩ. Пък и 70 години ги е окупирал и управлява на къс повод.